Medeniyet mi görmemişler nedir bunlar böyle Allah aşkına?
Çok pisde küfür ediyorlar. Çokta kabalar
Çok pisde küfür ediyorlar. Çokta kabalar
bu hareketı tüm adanalılara yönelık sorman talıhsız bı acıklama olmus.. şu anda kitlesel gıybet yapıyosun.. senın karsına cıkan ınsanlarda problem olabılır
Espirili samimi candan insanlardir ama evet cogu kavgacidir
Hep acı yemekten, Türkiyenin teksasi :D
Cevap
4Cevap
Adana creeww 2014- Ceyhan Prensiiii yeeeeeee
:D :D :D :D :D
Kaç tane Adanalı tanıdında böyler konusuyorsun.. Sen kabalarına denk gelmişsin demekki..2 tane kaba tanıdın diye Tüm Adanalılara böyle konusamazsın..!
Okulumuzdaki iki adanalı da bu kafadaydı. Ayrıca adanaya giden bir arkaşımda bana aynı şeyi söyledi.
Yani tanıdığın 3 5 kişi böyle diye bize hepten kaba Medeniyet görmemiş sıfatını yükledin öylemi.. Ne hoş.
Ama böyle bir söylentide var. Adanalılar kavgacı ve küfür eder diye hiç duymadın mı?
Duymama gerek yok Adanalıyım zaten ben.. Doğru öyle kavgacı ve küfür eden kesimleri çok fazla.. Ama hepsi için geçerli değil bu dediklerin.. Hepsine o sıfatı yükleyemezsin.
bak sen bile ''çok fazla'' diyorsun. tabiki tüm adanalılar demiyorum ben, ama diğer illere oranla küfür ve kavga konusunda fark atıyorlar
Konyalılar yobaz, Ankaralılar apaçi, İzmirliler gavur.. Yok bilmem ne. Ölün lann
Adanalı değilim ama çok yanlış düşünüyorsun adanalı insanlar esprili ve canayakınlar
ben bu kadar kaba değilim :D
keko işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar