Aşiretten çıkıp aşirete gitmek istemem bence... Dertleri, sıkıntıları bitmiyor. 🥹😄
1 ay
Bunların hepsi inan ki o kadar çok istiyorlar ki ama ellerinde değil bana sorarsan benim bu sefer istisnai olmam lazım o kadar içten evlilik olduki şu an dayımın dayısı oluyorum üstelik dayımın öz amcası babamın dayısı babamın babası da dayımın öz dayısı biraz kürdish problem 😁
Asla, kurallar örf adet meseleleri alem ne der töre aga yok amcaoğlu Dayıoğlu zırtapoz zırtapoz işler ben başına buyruk adamım hayatta babama hesap vermedim bana gelmez
Ben herkese rest çekebilicek biriyim ve evime almam dediğimi ne olsa evime almam mesafe koyduğumla bir daha ne olsa görüşmem. Eşim bunları problem etmeyecekse gelin gidebilirim aksi bişeyde boşanma olucağını bilir
Bu şartlar oluşursa evet yoksa çok zor
Aşiretten çıkıp tekrar aşirete gitmek istememen çok anlaşılır bir şey 🥲 Çünkü baskı, dedikodu, söz hakkının kısıtlanması insana ağır geliyor. 18 yaşındasın daha çok yolun var önünde 💫 Kendi hayatını kendin yönetebileceğin bir ilişki kurman en güzeli olur. Sevgi varsa özgürlük de olmalı ❤️✨
Cevap
27Cevap
Ne asireti lan :D hangi dizinin etkisinde kaldin bakiim
Hangi aşiret olduğu önemli bizde ki bu şansla kesin fakir bir aşiret olur ve bütün akrabalar bizim evde kalmaya gelirdi :D
Hayır asla ben uşaklı aileye gelin gitmek istiyorum
Son durak Münih ama🤍🫶🤍
Senin olduğun her yer cennet 🤍
Boşuna demiyorum ya, ruh eşim diye🤍🤍 seviyorum senii ❤️❤️
Azıcıkta ruh öküzün😃🤍 seni çok seviyorum 🤍
😂😂
küçükken bir defasında kralın kız ile evlendiğimi görüyordum hayattım kurtuldu falan diyordum aşırı mutlu olmuştum sonra uyandım :/
vallah sorma ya üni sınav zamanı stresten görmüştüm herhalde :D
rüya işte :D benim rüyalar hep saçma komik oluyor.
Büyük konuşmak istemiyorum kesin başıma gelir 😂😂🤲🏻
Fark etmez beni karım ilgilendirir.. Onun ailesine aşiretine saygı gösteririm.
İmzaya karşıyız, altınlarıyla beraber gelsin birlikte eve çıkarız
Biraz farklı bir durum ya bilmiyorum açıkçası eğer baş üstünde tutulacaksam sik7ntili işler olmayacaksa olabilir ve hatta olsun yani
Sıkıntılı*
Sirnak limisin
Asiret dedin de
orada cok var doguda
Mantıklı git bul batıdan birini keyfine rahatına bak
asiretsen bile kapardim seni hehe
İstemem kuma muma işleri çok dönüyor
Yok, az olsun akrabası da.
İstemem baba göre değil
sadece Türk ile evlenirim, ne asireettiiii
Allah'ım nolur olmasın
Uğraşılmaz aşiretle falan