Bugün okul dönüşü eve geldiğimde misafir vardı, ayakkabıları görünce geri döndüm, sahile gidip 1 saat oturup geldim hiç misafir çekemeyeceğim için. Cidden nasıl idare ediyorlardı ya, bazısı öyle 7 saat falan oturuyor bir de.
2 ay
Bugün okul dönüşü eve geldiğimde misafir vardı, ayakkabıları görünce geri döndüm, sahile gidip 1 saat oturup geldim hiç misafir çekemeyeceğim için. Cidden nasıl idare ediyorlardı ya, bazısı öyle 7 saat falan oturuyor bir de.
Bize 10 kişi olmasa da 5 den fazla kişinin geldiği zamanlar oluyor ve gidecek bir yerleri yoksa gerçekten de gece yarısına kadar oturabiliyorlar. Ama sonuçta bana karışan ya da bir şey söyleyen yok o yüzden pek umurumda değil. Derslerimi bahane ediyorum hep zkskzk
Eskiden mükemmel olmak zorunda değildi hiç kimse şimdi herkes mükemmel olmak zorunda mükemmel ikramlar sunumlar yapmak zorundayız yapmazsan misafiri önemsemiyormuş gibi görgüsüz gibi algılanıyorsun
Aileden öyle görünce alışıyorsun sonra kendin evlenince memleketten başka bir yerde oturduğun zaman mumla insan arıyorsun inşam alışıyor gelene gidene kalabalığa
Kalabalık misafir gerçekten yorucu oluyor haklısın 😅 Eskiden kadınlar bütün gün evdeydi onların da hayatı “misafir ağırlamak” üstüne kuruluydu biraz 🫣 Şimdi herkes çalışıyor ya da kendi alanına çok alıştı bu yüzden bize işkence gibi geliyor.
Sen de sınır koyabilirsin mesela “yarım saat oturup çıkacağım dersim var” demek çok normal 😊✨
Cevap
3Cevap
Misafir umduğunu değil bulduğunu yiyordu.
Kasmıyordu kimse
Hic sorma bende keyif almıyorum
oha sende
Ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?