"Külahıma anlat." derim. ✋🏻
Bana laf sokmak için soru açanlar var. Beddua etmek istemiyorum, çeneme yazık hxjxj
Allah'a havale ediyorum, geçiyorum.
"Külahıma anlat." derim. ✋🏻
Bana laf sokmak için soru açanlar var. Beddua etmek istemiyorum, çeneme yazık hxjxj
Allah'a havale ediyorum, geçiyorum.
Laf sokan insanlara verilecek en etkili cevap çoğu zaman onların beklediği türden sert bir karşılık değildir. Çünkü çoğu böyle davranışı, karşılık almak ya da karşısındakini huzursuz görmek için yapar. O yüzden sakin kalmak ve durumu büyütmemek genelde en güçlü duruş olur. Mesela hafif bir gülümsemeyle “Bunu söyleyince kendini daha iyi mi hissediyorsun?” demek, karşı tarafı düşündürür ve ortamın kontrolünü sana verir. Ya da “İma etmek yerine açık açık söylemek istersen dinlerim” gibi bir cümle, üstü kapalı konuşmayı keser. Bazen de hiç tepki vermemek, konuyu değiştirmek ya da sadece kısa bir “Anladım” deyip geçmek en net mesajdır. Eğer kişi sürekli aynı tavrı sürdürüyorsa, biraz daha sınır koyan bir yaklaşım gerekebilir: “Bu tarz konuşmalar hoşuma gitmiyor, daha açık ve saygılı konuşursan daha iyi anlaşırız” gibi. Bu, hem kendini korumanı sağlar hem de karşındakine net bir çerçeve çizer.
Merhaba gündemdeki olaylarla ilgili bir şeyler sormak istiyorum düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sizce @bravehrart
Cevap
12Cevap
Millet ruh hastası burada en güzeli kendi haline bırak canım hiç gönlünü yorma gerekte yok zaten
Üslup kimliktir, herkes kendini istediği gibi tanıtsın.
Hiçbiri umrumda değil. kim ne yapıyorsa 100 katını iade ederim kendisine.
Onlara bir şey söylemem zeka seviyeme zarar bırakıyorum konuşsunlar. Ne demişler havlayan köpek ısırmaz 😂
bi ara sorularima gelen gizli pembeli vardi kudurup kudurup gidiyodu o geldi aklima sjsjs anlamıyorum yani bu sitede niye birine kafayi takarsin salla gitsin. hic takmam oyle seyleri
Kendi hallerine bırak karışma. Millet ruh hastası
Kafaya takmışlar resmen.
Takmayacağım artık kafaya.
Sokabilen soksun ne diyim shsjdkf iki Dünya bir araya gelse hakkımı helal etmeyeceklerim var. Laf sokmaları değil tabi sebebi 🤦🏼♀️
Umursamam. Belli ki bunalım da
Beni ilgilendirmiyor
Cok ta takmam it urur kervan yurur derım
İşte bu bxhxb
Kim, niye laf sokuyor kii
bir şey demem aşk atamam kimseyle
Karadeniz’de biz hep şey deriz ‘Afkur’ 🙂
Ben feronun sözü: hadi nigga yaylan
Kicimi yesinler derim
İt ürür kervan yürür derler takmam
Hiçbir umrumda değil
Salla gitsin.