Kişilik & Karakter KS'de sizi sevmeyenlere ne söylemek istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düşman çatlatmaya hazır mısınız? KS'de sizi sevmeyenlere ne söylemek istersiniz? Güncellemeler1 yıl Güncel KS'de sizi sevmeyenlere ne söylemek istersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Umurumda değil. 2 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Zaten o tiplerin beni sevmesi ağrıma gider.. Ayrıca sordum, onun da umrunda değilmiş zaten. 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beni burada engelleyenler hariç herkes sever 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Lütfen sevin yoksa bir yerlerim şişer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umurumda değil.
Zaten o tiplerin beni sevmesi ağrıma gider.. Ayrıca sordum, onun da umrunda değilmiş zaten.
Beni burada engelleyenler hariç herkes sever
Lütfen sevin yoksa bir yerlerim şişer
Hiçbir şey