Bazen birilerinden intikam alınmalı mı yoksa Allah'a mı bırakılmalı
2 ay
Bazen birilerinden intikam alınmalı mı yoksa Allah'a mı bırakılmalı
Kısasa kısas varki zaten din de
Hakkımı haram edip beddua ettim zaten
İşte o nun işi bitmiş zaten ne yazıkki
Umarım Allaha inanıyorum ve güveniyorum hakkımı onda bırakmaz umarım benden 2 yaş küçük okuyan oğlu var dilerim daha beterlerini de o yaşar
Sorun nee
mobbing
Ne oldu bu kadar öfke kinn nefrett
Anlatabilsem keşke kadın durduk yere bir sürü şey söyledi ne olduğunu da anlayamadım yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim diyorum özür dileme benimle muhattap olma gibi cümleler kurdu ve daha 3. günümdü bende 4. gün istifa verdim
Biri şişirmiş olmalı senin üzerime salmış keşke sonuca varmadan çıkmasaydın kendini haklayana kadar
Yok sanmıyorum zaten bi o kadın bi ben vardık patronda arada uğruyordu
Hakkını sonuna kadar niye savunmadınn
ya da seni harcamış
Harcasın çok umurumda değil paraya ihtiyacım olduğundan da değil hemen çıktım zaten 4.5 aydır çalışmıyorum ancak yani insanın psikolojisini bozardı o kadın yandaki abi demişti zaten giren çıkan belli değil buraya demek ki kadın herkese aynısını yapıyor
pardon 2.5 aydır
Evet 100/100 ama biride ona dersini vermeli
Sert kaya'ya çarpmalı ı.. Tne
İyi bi uğraşaydın ben olsam sonuna kadar mücadele ederimm
İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım çok aşırı iş hayatımda olmadı açıkçası yeni atılmaya çalışıyorum iş hayatına ama insanlar kafayı yemiş gibi hareket ediyor aklım almıyor artık nasıl bu kadar cahil bağnaz olabilirler insanlar birbirlerini eze eze yukarı tırmanmaya çalışıyor tab2 kendimi yedirmedim hemen mesaj attım 4 günümün parasını alıp anahtarı teslim edip çıkışımı verdim ancak geriye kalan ne olacak her yer sanki hep böyle insanlarla dolu gibi hissediyorum artık
maalesef öylee
İnsanlar insanlıktan çıkmışlar çok dikkat etmek gerek
Allah bizi düzgün insanlarla karşılaştırsın şerefsiz sütü bozuklardan korusun inşallah ama bu çok zor artık anlıyorum insanlara şeytan girmiş mübarek ya derler ki kanser yiyeceklerden vs arttı ama kanser bu yüzden artmış mobbing adlı youtube videolarının altına bakıyorum mobbing yüzünden kanser olan mı dersiniz ülseratif kolit olan mı türlü türlü hastalıklar
Çok doğru Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler
Kesinlikle
Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş olun eceli gelmiş gör bak
İnsanlığa olan umudumu iyice yitirdim düşünüyorum Ailem için şükür ediyorum ancak bu kötülükle bu dünya hiç bir zaman düzelemez belki de gerçekten kıyamet geliyordur
Evet 100) 100 haklısınn
Ama işte mecburen çalışamka gelecek aile kurmak zorundayız
Ben aile kurmayı düşünmüyorum açıkçası artık yani böyle iğrenç insanların içine bir çocuk daha getirip onun günahına girmek istemem kafama uygun maddi manevi güçlü biri çıkarsa olabilir ancak bununda çevremde ki evliliklerden dolayı zor olduğunu anlıyorum düzgün bir iş bulup çalışırsam veya kpss ile devlete atanırsam direnip bir ev alırım kirasıyla ailemle yaşar gideriz
Çok güzel düşünceme seni tebrik ediyorum inşallah yolun bahtın açık olsun.. İnşallah istediğin biri birgün çıkar karşına iyi niyetinden asla vazgeçme
Bu düşünce içerisinde sonsuz mutlu oll
Valla öyle bir yazı yazdın kii iyi olduğuna şahitlik ederim ve hep bu niyetle gel geçç
inşallah ben vazgeçmem iyi niyetimden de umarım kpss olur belki ileride veteriner olup hayvanlara yardımcı olurum başka da bir ümidim yok bu hayattan annem mutlu olsun yeter
Çok güzel düşünce ama hayat süprizler Le dolu insana yarın ne getireceği belli olmaz biz iyiliği ve güzelliği mutluluğu dileyelim
Annen de sende mutlu mutlu yaşayın gidin inşallah
amin hepimiz için bunu diliyorum
Çok merhamet li yüregin kalbin varr
İçinde intikam isteği olması çok normal 😔 Kalbin kırıldığında adalet arıyorsun çünkü. Ama intikam çoğu zaman seni de kirletiyor ve içini yiyip bitiriyor. En sağlıklısı sınır koymak, uzaklaşmak ve adaleti daha yüce olana bırakmak 💫 Sen kendini iyileştirmeye odaklandıkça huzurun artar 🌿✨
Cevap
13Cevap
Alinmali belki Allah intikamini alirkn sen sahit olamayabilirsin sahit olmak istiyorsan sen almaljsin
Şahit olmak isterim ama birebir ya da sanalda vs hiç kimseye hiç zarar vermedim yapamam da muhtemelen :( mahşerde iki elim yakasında
sanalda nasi zarar vercen
ne bilim yapan vardır illa
Alınmalı hatta kendisinden değil sadece ailesini sevdiklerinide olaya katmalı ki ben ne halt yedim diye düşünmeli
O kadar elimiz kolumuz uzun değil ki
Allah'a bırakmalı. İntikamın en iyisi bu değil mi
Allah'tan daha Adili daha güzel ve doğru yargılayanı yok o yüzden Allah'a havale et ve geç
İntikam ne ya çocukça
Değil yani 43 yaşındaki bir kadın durduk yere size sarıyorsa kendisi ilkokul çocuğu gibi cümleler kurup dayılanıyorsa bir sıkıntı var demektir
uzaklaştım 2.5 ay oldu hatta ama ara sıra aklıma geliyor
Eğer o yapacağın şey sana günah yazacaksa Allaha birakmak daha doğru
Yani en fazla ne yapabilirim ki saç baş girişiriz muhtemelen
Girişizsin ama ya sonra?
rahatlarım muhtemelengfjknbkfjn
O zaman yap gitsin shshs
Allaha bırak
deniyorum
Bırak sen uğraşma kimsenin yanına kalmaz yaptığı
inşallah
Seviyeni düşürme
ama aklımdan çıkmıyor 2.5 ay oldu
mobbing hadsiz birinin egosu
hukuk falan
Maalesef sigortam yapılmamıştı
Ders çıkarmış ol bu seferlik, geçmiş olsun
Konuşmalarımız var halen ama hukuk yine de çözmezdi eminim mobbing davaları çözümsüz
Belki vaad filan varsa dikkate alabilirler. Bir arkadaşının tanıdığı o avukata sordur
İntikam
nasıl peki işte o kısım sıkıntı o yüzden Allah'a bırakmak zorunda kalıyorum
ne yapabilirim bilmiyorum
yok yapmadım maalesef üzerinden de 2.5 ay geçti olayın 2.5-3 günde kadın olay kopardı amacı neydi çözemedim ama 43 yaşında bir insanın nasıl bu kadar küçülebileceğini ilk defa gözlerimle deneyimlemiş oldum toplum tamamen çöp olmuş ne yazık ki keşke ailem biraz cazgır yetiştirseydi beni
Ama olan bana oluyor içime ata ata hasta olacağım artık çocukken de zorbalara ses çıkaramazdım sedef ve haşimato troidim çıktı stresten en sonunda birini pis dövücem o olacak gibi hissediyorum ki hiç de yapmadım bunu ama insanlar sanki profesyonel yani ne bileyim okulda bizi bu insanlara hazırlamadılar belki biraz vardı ama uzaklaşabiliyorduk ancak iş hayatında bu böyle değil ve bu insanlar yetişkinler çocuk değiller artık
Yaşamadan ölmez
inşallah
intikam allah mechul
Arkamızda kimse yok ki intikam alalım boş ver Allaha kaldı bizim işimiz inanıyoruz ona bedelini ödetir
Hospodi
Kin kalbi öldürür.
intikAM
intikammm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar