Benim eski kevase beni aldattı.4 ay oldu hazmedemedim. Belki pişman olur hatasını anlar dedim bekleyim dedim ama nafile birde kendini haklı görüyor vicdan azabida çekmiyor surtk. Allah a bıraktım Allah ın adaletine de inanırım ama belki 3 sene sonra belki 20 sene sonra ahım çıkacak ondan ben o kadar bekleyemem. Şeytana uymak istemiyorum ama ona ölene kadar unutamayacağı bir şey yasatabilirim. Bununla ssekss mesajlarimiz bende hala hatta benden hamilelik testi istediği mesajlar falan hepsi bende numarasida açık açık belli. Ayrıca bunun okuduğu fakültenin facebooktaki admini benim. Bu mesajlarin screenshotkarini o sayfada yayinlarsam insan içine çıkamaz ya da arkadslarina tek tek atsam onların yüzüne bakamaz. Hea yapsam kici kalkacak ne zoruna gitmiş hala hazmedemedi diyecek. Bana bir kıza böyle yapilirmi demeyin delikanliliga sigarmi demeyin. Beni aldattı o safhaları geçtim artık.
Cevabın nedir?
sana yakışmaz senin yaptığın da ilerde colugundan çocuğundan çıkar Allah bir şekilde ilahi adaleti sağlar. Şu an pişman olmasın ama ilerde bir sorun veya her sorun yaşadığında ne yaptimda bunlar oluyor dediğinde akla ilk cevap sensin. Yapsan eline ne geciçek seni aldatmamismi olucak ya da kırılan gururun mu düzelecek o onun yanlışi yanlışa yanlisla cevap vererek mi içini sogutacaksiniz sevgiliyken özel bisiler yasamissin tamam ayrılınca nasıl ayrilirsaniz ayrilin onları ortalığa saçmak ne kadar doğru hiç doğru değil hicccc
044 Yorumla- +1 yıl
Dediklerinin çoğuna katılıyorum aslında ama sonuna katılmıyorum. Bu beni aldatmış kardeşim normal ayrilmadik biz o en büyük serefsizkligi yapmış zaten bu saatten sonra benim hakkimda ne düşünürse düşünsünler. Evet doğru birşey değil tabiki orasını bende biliyorum ama gotee gott gibi davranacaksin adama adam gibi
- +1 yıl
yaptığı yanlisla kalsın boşver eline birşey geçse veya su yaşanan durumu değiştirse dediklerinde haklısın bir an içinin soğuması için kendi karakterini düşürmeye gerek yok sen çok sevde bırakıp giden yar utansın yanına kar mi kalacak sanıyorsun kalmıyor ben de aldatildim senin gibi intikam peşinde dolandım durdum ama sadece kendimi yiprattım iyikide bisi yapmamisim Allah çok güzel alıyor intikamını Allaha havale et ona karşı gelir gibi kin intikam duyguları besleme
- +1 yıl
Kardeşim kitabın ortasından konuşuyorsun hakkaten ama onu bide pişmiş pişmiş mutlu goruyorumya çıldırıyorum
- +1 yıl
Seviyormuş o çocuğu çocukta meğer 2 yıldır bunu seviyormuş. O çocuk buna yanlış yapmaz gibi de yinede Allah bilir
- +1 yıl
Ah kardeşim ağzından bal damlıyor nerde o günler. Bende Allah a birakacam galiba da ben hiçbiri işi rast gitmeyen şansız bir insanim, ahım tutarmiki
- +1 yıl
herkes kendini şansız görüyor demekki cevremdekiler de bende dahil öyle düşünüyoruz bazen demekki biz yaratıyoruz bunu mutlulukda mutsuzlukta hayata dahil bunu bir kavrasak. Sansla alakası yok bunun kul unutur Allah unutmaz kimsenin ahi kimsede kalmaz sen içini ferah tut. Asil üzülmesi gereken o bu saatten sonra
- +1 yıl
Yok o beni kaybettigine seviniyor benimle mutlu değilmiş kötü davraniyormusum ona falan beni gözünde fazla büyütmüş falan öyle diyor
- +1 yıl
Çok güzel konuşuyorsun Allah razı olsun. Işin garip tarafı ne biliyormusun aldattığını kabul etmiyor
- +1 yıl
Allah senden de razı olsun. Vicdan muhasebesi yapmamak için kabul etmiyordur. Ama ne yaptığını en iyi kendi ve Allah biliyor bir gün kendiyle baş başa kalacak su an senin kaldığın gibi o zaman başlayacak hesap kitap işleri merak etme sen içinde neler yaşadığını bilemeyiz her insan mutlu görünmek ister kim ister ki mutsuz görünmeyi önemli olan insanın icinde ne yaşadığıdır. Ne yapsın yani intihar mi etsin aglasin mi her gun gözünün önünde bunlar bile yaşananları değiştirmez inşallah gün gelir öyle birini seversinki onumu sevmişim dersin ki diyeceksin de zaten her ne kadar su an sana inandırıcı gelmesede olacak bunlar banada böyle derlerdi de inanmazdım oluyormuş meğer insan öyle de diyebiliyormus.☺ Önemli olan bundan sonrası ayni hataya dusmemek en çok başta Allah'a sonra kendine güvenmek bu hayatta
- +1 yıl
Inşallah ya hakkaten birini sevmek değer vermek istiyorum bu ruh hastası mahvetti beni. Kabul etmemesine gelince 5 yıl çıktım bununla su ana kadar bir hatasını kabul ettiğini bilmem. Yapısı bu kızın herşeyde bir bahanesi vardır. Olay da şu bunu 2 yıldır seven bir çocuk varmış 2 yıl önce tanışmışlar 2-3 kez kafede bulusmuslar falan. Sonra ben bir kaza geçirdim heralde vicdan yapmış olacakki ben yanlış yapamam benim için onu seviyorum demiş. Sonra bir kaç ay sonra bu kiz aramis cocugu. Sonra 2 yıldır ara ara telde konusuyorlarmis. Tabi benim hicbirinden haberim yok çocuğun varlığından bile haberim yok. Benden ayrıldığı gün onunla çıkmaya başlıyor ve aynı gün ona seni seviyorum dan tutta kocam lafına kadar herşeyi söylüyor. Ve ben sana yanlış yapmadim diyor
- +1 yıl
Son yazdığımı okurmusun
- +1 yıl
Sen onun ne dedigine neden bu kadar takılıyorsun senin için çok çok önemli biri olması lazim ki kafana takasin. Onun ne düşündüğünün bir önemi olmamalı ve sevebilirsin aşk bir kisi icin geçerli değil bir kullanımlık değil su an yasadigin pskolojiden dolayı bunları düşünüyorsun zaman ver kendine düşünme demiyorum ama dusunmemeye çalış
- +1 yıl
Hayır yıllarca kandırmış beni o zoruma gidiyor, meğer bambaşka biriymiş karakterini yıllarca saklamış benden. Insanın yıllardır tanıdığı insanın çok farklı cikmasi insana koyuyor. Ayrıca olayı anlattım sana aldatmadim diyor göz göre göre
- +1 yıl
haklısın tamam da bende diyorum ki kendini kötü göstermemek icin vicdan muhasebesi yapmamak için bunu yapıyor. Sen kandirilmamissin o kendini kandırmış. Gerçek yüzünü görmene sevinmek gerek. Evli barkli olup colugun çocuğun olduğunda bu durumu yasatsa o travmayı hiç kaldiramazdinn.
- +1 yıl
Tabi orası öyle katil olurdum heralde. O şöyle diyor, ben ona arkadaş gözüyle baktım onun beni sevmesi beni ilgilendirmez. Ben seninle kavga ettiğimiz zaman arardim onu. Seni anlatırdım oda beni dinlerdi beni sevdiginide bilirdim diyor. Sana da desem benden ayrilirdin diyor. Kendini böyle haklı görüyor
- +1 yıl
Hayır ben çocuğu hiç tanımıyorum çocuğun varlığından bile haberim yok tanıştığı günden beri saklamış benden o çocuğu. Ve tanıştığı günden beride irtibatı koparmamislar. Benim hicbirseyden haberim yokki
- +1 yıl
Ne diyimki daha yoluna bakmaktan başka çaren yok. Böyle gereksiz insanlar için düşünüp kafa yormaya gerek yok. Atlatılmayacak gibi geliyor ama geçiyor hiç bir sorun baki degil kendim de yaşadım illa çekeceksin bu acıyı yaşayacaksın başka çaresi yok yani hemen atlatıp atlamamak da sana kalmış bu şekilde gidersen zor dediğim gibi yasadiginiz güzel günleri değil kötü günleri hatirlaki işin kolaylassin kaderin kısmetin değilmiş demekki neden hala ısrar ediyorsun. Kimin zoruna gitmezki bu durum ne acilar yaşıyor insanlar böyle şeyleri çok büyütmemek lazım gözde.
- +1 yıl
Haklısın Allah a bırakmaktan başka çarem yok. Insallahim ahimin çıktığı günleri en kısa zamanda görürüm
- +1 yıl
Peki çok uzattım son 2 şey soracam.
1. Hem kendi sorunlarım hem ailevi nedenlerden iyi değildim psikolojim iyi değildi yani gerçi hala değil de. Onun yüzünden kimseye iyi davranamiyordum onada davranamiyordum mutlu değildi görüyordum. Ama bütün sorunlarimi anlatmıştım ona beni anlaması için psikolojimin iyi olmadığını gormesi için. Yani demek istediğim ona kötü davranmam bu kiza böyle bir hak vermez diye düşünüyorum, haksizmiyim.
2. Yaşım 28 bu olay patlak verdiğinden beri sanki kimseyi bulamayacagimda evlenemicem korkusu olmaya başladı bende. - +1 yıl
Böyle bir hak tabiki vermez ama hatalar karsiliklidir tek taraflı olmaz zaten sende iyi yapmamıssın farklı yerlerde yaşadığin sorunları ona yansitman doğru değil bundan sonra böyle yapma ki için rahat olsun. Şu an için bundan rahatsız belliki kendi hatalarının olduğunun farkındasın bundan dolayı da ahın tutmaz diye düşünüyorsun. Yinede ne olursa olsun bu durum yaşanmamalı tabiki yani sana bu durumu yaşatmaya hakkı yok. Ama şunu anlıyorum senle çıkarken sadece konuşmuş ayrılınca onunla birlikte olmuş seninleyken değil.
- +1 yıl
Senin en büyük korkun da şu an kimseyi bulamicak olman veya sevimicek olman yaşın gereği de olabilir ama 40 yaşında değilsin ki niye böyle düşünüyorsun özgüvenin vardır belki ama su yaşadığın durumdan düşmesi çok normal. Tekrar kazanmak senin elinde. Dünya o kişinin etrafında dönmüyor. Ben 19 yaşındayım mesela böyle bir durum yaşadığım da yaşım 18 di ve henüz erken olduğu halde ben bile kimseyi sevemicem evlenemicem diye düşünüyordum ama öyle birşey yok kısmet bu işler yaşam olduğu sürece umut her zaman vardır. yok mu çevrende hiç kimse yani açıkçası kendinemi guvenmiyorsun
- +1 yıl
Iyi anlıyorsun beni evet ahım tutmayacak düşünüyorum ama ben hicbirseyimi saklamadim başkasıyla konuşmadım.
Evet benden ayrıldıktan sonra çıkmaya başladı ama son aylarda degisik davranıyordu yani bence onunla konuşa konuşa onu sevmeye başladı ısındı ona yani bunu benimle çıkarken yaptı o çocuğun onu sevdiğini bile bile Konuşma ya devam etti ve bunu benden gözüme baka baka sakladı. Çünkü o çocuğukaybetmek istemedi yedekte tuttu. Çünkü daha ilk tanismalarinda ona bakire olmadığı söylemiş Yani ben buyum beni böyle kabul ediyorsan et hesabı yapmış. - +1 yıl
Yok kendime güvenirim universite mezunuyum ağzım lafta yapar tipimde fena değildir ama benim takintim su birini tavlayamamak ya da kendime aşık etmem değil onu yaparım sıkıntı yok, benim takintim doğru kişiyi bulamamak
- +1 yıl
bu hayat yanlış bu hayat doğru değilki doğru insanı bulasın. Senin verdiğin tavra tavize göre hareket eder insanlar çok taviz vermeyeceksin ki nerde ne yapması gerektiğini bilecek seni kaybetme korkusu olacak en başta. Bu his olmadığı sürece insanlar istese de istemese de yanlış yapabiliyor. Doğru kişiyi kazanmak senin elinde 4/4 lük birini de bekleme öyle bir insan oğlu yok vardı oda Hz. peygamberimiz. Kendi kuralların çizgilerin olacak ki insanlarda ona göre davranıcak. Kendine güveniyorsun madem neden denemiyorsun veya şunu da soylicem sen bakireligini almışsın bu iyi birşey değil
- +1 yıl
Allah katında zina kadar büyük günah yok. Sen her ne kadar da bu tarafından bakmasanda Allah bunun bedelini odetiyodur sana. Çekmek zorundasın zorla olmamış olabilir ama olmamalıydı şu an çok rahat davranıcak bir ilişki yaşayıp evleneceği yerde belkide bundan sonra ki ilişkilerinde de cinsel iliski yaşayacak ve senle olmuş ilk. Bakın sunu düşünmeyin ben bozdum benden başkasıyla olamaz oylede bir olurki şaşar kalırsınız bacak araasi değildir namus o zaman erkekler en namussuzudur kadınlar duygusaldir sizden kat ve kat belli eder etmez ama ne yaşadığını bilemezsin suçlu aramak yerine kendin de hata aramaliisn isteyerek veya istemeyerek kaç kişinin canını yaktın belki onların bedeli sen kendin de yaşattın unutma çok masum değilsin değiliz.
- +1 yıl
Allah herkesin kalbine göre verirmiş kalbini temiz tutki icin rahat olsun duvarında gördüğüm kadarıyla ilişki cinsel anlamda fazla fazla yasamissin bundan sonra evlenemeyecegin esin olamicak insana dokunma bunun bedeli de çok agir gerçekten ister inan ister inanma senle kalmıyor bayandan da çıkıyor o konuda için rahat olsun. Temiz guvenebilcek insan aramadan once kendinin ne kadar güvenilir olduğuna emin ol
- +1 yıl
Bak ben sadece bununla birşeyler yaşadım daha öncesi yok ve bununla evlenecektim böyle birşey yapmazsa haziranda evlenme teklifi edecektim yani yüz üstü birakmayacaktim onu, ayrıca ben olmassam üniversite de or. pu olmuştu o kadar midesiz rahat bir insandı ben buna sahip çıktım korudum kolladim ama o anlamadı bir türlü anlamadı. Bana yıllarca ben kimseyle evlenemem seninle yasadiklarimi kimseyle yaşayamam dedi bende aptal gibi inandım şimdi ben her ciktigimla yaşarım diyor. Bende bana özel sanardim halbuki yok öyle bişey.
- +1 yıl
Ben bunu yüzüstü bırakmadım benim yerimde başkası olsa bunu yüzüstü bırakırdı ama ben yapmadım. Cinsellik anlamında dersen evet o ayrı ama tek taraflı değil tabiki oda yaptı sonuçta. Ama ben aldatmadim o aldattı
- +1 yıl
ya madem öyle bir insandı ne isin oldu çıkarken iyi hosda ayrılınca bu şekil konuşmak doğru değil. Belki doğru söyledi o an öyle hissetti o zamanki duygularıyla şimdikinin bir olmasını bekleyemezsin o an belki gercekten kimseyle bu şekil yasayamayacak diye düşündü ama su an düşünmüyor bu çok normal. Kendinden uzak tutmak icin bu şekil konusuyordur belkide içinden geldiği gibi yıllar boyu sana aynı duyguları besleyemezdiki
- +1 yıl
Ben onun yuzunede çok dedim ben olmazsam o. spu olmustun dedim. Sen dedim her ciktiginla birşeyler yaşayacak insansin derdim ne daha neler dedim. Ayrıca ben onun dediğini demezdim dobrayimdir ben, ben ona derdim sen olmazsan tabiki başkasıyla evlenecem yani yalan soylemezdim. Hea niye ona sabrettim dersen benim safligim her hatasında uydurduğu bahaneye inandım inanmak istedim o yani
- +1 yıl
Işe din boyutundan bakarsak evet ikimizde sucluyuz ama birde ah almak denen birşey var. Benim yaptığım hatalar her ilsikde olan şeyler benim vicdanim rahat onunki nasıl rahat ediyor onu anlamıyorum. Kimse aldatilmayi haketmez kimse
- +1 yıl
Tabiki ölene kadar beni sevecek demiyorum ki ben başkasıyla çıkması na değil beni aldatmasına takılıyorum. Mutsuzsan ayrilirsin gidersin başkasıyla çıkarsın ona lafim yok amenna an aldatmak ne 2 yıldır arkadan iş çevirmek ne
- +1 yıl
içinde ne yaşadığını sen bilemezsin kimse mutsuz görünmek istemez. Sen kendine ne kadar böyle sorup dursanda cevap aynı onun hatası sen degistremezsin bunu. Takıldığın noktayı anladım ama bu şekilde hiç bir seyi duzeltemezsin gelip yalvarsada yakarsada bu degismeyecek olmuş la ölmüşe çare yok derler ki gerçekten yok önemli olan bundan sonrası bundan sonra da dikkat etmezsen aynı durumu yasayabilirsin bu daha ağır olur bu sefer hiç kaldiramazsin o derdi unutup buna takilirsin aynı şekil
- +1 yıl
Bak onu kaybettigime üzülmüyorum sadece yıllardır tanıdığım bir insan bir nevi karı-kocaydik biz aramızda bir imza yoktu böyle biri nasıl yapar bunu yani 5-6 ay çıktığım biri olsa çok zoruma gitmezde 5 sene abi 5 sene. kendime de kızıyorum nasıl taniyamamisim onu diye. Ayrıca sanki fikrin değişti ahım tutmazmi diyorsun
- +1 yıl
Benim fikrimle olacak birşey değil en başta bunu belirteyim Allah en güzel adaleti sağlar. Fikrim değişmedi yinede sana bu acıyı yasatmamasi gerekiyordu bence ama benim fikrim. O çocuğun onu sevdiğini bile bile onunla konuşması çok yanlış kaldı ki ilişkiniz var hem ona umut verip hem de sana yanlış yapıyor bu hiç doğru değil bu yönden duaların kabul olur bence.
- +1 yıl
Saolasin kardeşim iyi şeyler söyledin, dinledin beni eyvallah
En İyi Cevaplar
+1 yılRabbim ' e bıraktım Allahım dedim sen bana yapılani yanlarına bırakma yeter 3 ay sonra 3 ay ! Rabbim yanlarına bırakmadı dün geldi haberleri ayrilmislar ne yalan söyleyim sevindim bir damla da yaş süzüldü gözümden ama şükürler olsun alması gereken dersi almıştır o. Diyeceğim o ki sende boşver Rabbim de kalmaz o işini bilir elbet gerekeni yapar hirslarina yenik düşme 😉
22 Yorumla- +1 yıl
4 ay oldu niye geçmiyor tabi başlara göre daha iyiyim. Bende Allah a birakacam galiba
- +1 yıl
Unut gitsin boşver.
Allaha bırak bende aldatıldim hemde acı bir şekilde gitti işte abi gitti Allaha bırak...
01 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle yapacam galiba ama eriyorum gün gün
+1 yılBöylesine bir ders kesinlikle lazım.. ama seninkide çok ağır kaçar..
01 Yorumla- +1 yıl
Baska ne yapacam abim liseli gibi gidim 2 samarmi atim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
2Cevap
+1 yılMadem aldatmis neden hala donup hatasini anlamasini istiyosun birak allaha havale et donmesin bile hatasini anlamak icin bile konusmasin senle aklindan sil at degmez cunku o ifsalarini cikartmana bile degmezbiinsan
05 Yorumla- +1 yıl
Hatasını anlasin derken ben onu kabul ederim manasında değil onu köpek gibi pişman görmek istiyorum.
- +1 yıl
Nefretinibile haketmiyor.
- +1 yıl
Haklisinda ne bilim sonuçta beyin bu düşünme demekle olmuyor ki
- +1 yıl
Baskasini bul eniyi oyle unutulur
- +1 yıl
O umrumda değil zaten de başkasını bulsam yaptığını hazmedebilirmiyim
+1 yılSinirinden mantıkli düşünemiyorsun. O dediğini yapsan eline bir şey gecmez ayrica ilerde sende kendinden utanabilirsin. Ona cezasını onu yok aayarak vermelisin aldatmış sonucta hirsina egona yenilme
014 Yorumla- +1 yıl
4 ay oldu niye hazmedemedim hala
- +1 yıl
Çok normal yıllarca hazmedemeyenler var emin ol. Gururun kırildi özgüvenin sarsildi hakaret gibi hissediyorsun ama o kızın karakteri buysa sen ona uyup kendini seviyesine dusurme
- +1 yıl
He yani yıllarca böyle yasayim oylemi
- +1 yıl
Yo sadece aklinin ruhunun bir yerinde kalır yani o açıdan dedim ta ki mutlu bir iliski yasayana kadar.
- +1 yıl
Sen de böyle basit kızlarla olma birdaha hem gözün açılır bidahakine
- +1 yıl
Basit hafif midesiz cahil biriydi hayat görüşü dünya görüşü olmayan biriydi iyi anladın. Bide belki komik gelecek yaşım ilerledikçe birini bulamam korkusu olmaya başladı
- +1 yıl
Yaşı ilerleyince olgunlaşir erkekler ve kizlar yaşı küçük erkeği çocuksu bulur genelde. O korku kadinlar icin gecerli genelde ayrica sen oyle dusunme
- +1 yıl
Bu saatten sonra birini sevebilirmiyim bilemiyorum. Sevmediğim biriyle de evlenemem
- +1 yıl
Seversin sever şöyle düşün bu kızı ilk tanidiginda masumdu gozunde degil mi bu ozelliklerini farketsen sevebilir miydin? Demek yanilmissin bitecek seveceksin garanti veriyorum.
- +1 yıl
Nekadar ciktin sen bunla ayrica?
- +1 yıl
Aşağı yukarı 5 sene
- +1 yıl
Aaa çokmuş oyleyse cok normal bu halinin biraz uzun surmesi ama emin ol gececek buarada kendinle de yuzles kiz bir sinyal vermistir araniz cok iyi olsa bunlar olmazdi.
- +1 yıl
Aldatilmayi kimse haketmez
- +1 yıl
Haketmez tabi ki o ayrı bir mesele
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğmeyecek biri için bu uğraş niye?
Bak ben bu saat oldu eşimin eve gelmesini bekliyorum. Kim bilir yine hangi kadınla sabahlıyor, eşim ya çocuğumun babası.
Bir benim derdime bak bir de kendi derdine değer mi üzülmek hemde bir sevgili için02 Yorumla- +1 yıl
Ben onu kaybettigime falan üzülmüyorum sadece yaptığını hazmedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKendi içinde affedeceksin, kabulleneceksin aldatıldın.
Zor olsa da bunu başarırsan artık daha güçlü olursun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç milyar insan içinde birisini neden sürekli düşüneyim ki? Onunla ilgili her bağını kopartırsan kainat ona gerekeni yapar.
10 YorumlaBoşver gitsin. O seni aldatmış bir kere, kendi yoluna bakmak lazım
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kendi yoluma bakıyorum zaten de hayallerimi çaldı gitti bu kadar basit olmamalı
- +1 yıl
Belki daha iyi çıkacak karşına. Fazla anlam yükleyerek zaten hata yapmışsın ayrıca hayaller bitmez. O seni aldatarak hata yapmış zaten emin ol zamanla kendi de anlayacak. Hic umursama ve yoluna bak o üzülsün. Bir de intikam ile uğraşmak seni aldatan birisini hala umursadigin anlamına geliyor
- +1 yıl
Doğru diyorsunda onda hiç pişmanlık görmemek beni deli ediyor
Kimseye bırakmam, birşey de yapmam. Kendi içimde affederim. Zordur ama güzeldir.
00 Yorumlaaldatmismi aldatmis o insan af dilese kac yazar dilemese bitmsitir asla affedmezdim.
01 Yorumla- +1 yıl
Müdür soruyu yanlış anladın
Yap gitsin ahlar falan cikmior bu zamanda
00 YorumlaAllaha havale etmek her zman en iyisi..
01 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle yapacam da galiba benim hiç bir işim rast gitmez şansız bir insanın ahım tutarmiki
sana sığar mı?
07 Yorumla- +1 yıl
Sığar mi derken?
- +1 yıl
Yakışmaz bana da ne yapayım kardeşim sen soyle o zaman
- +1 yıl
Nasıl hazmedecegim 4 ay oldu
- +1 yıl
Beklicez
+1 yılAllah a bırak kardo
00 Yorumla
+1 yılAllah'a bırakırım