Espri yapabilen, kültürlü, hakkını koruyan eğitimli kadınlar sizleri korkutur mu?
2 ay
Espri yapabilen, kültürlü, hakkını koruyan eğitimli kadınlar sizleri korkutur mu?
Tam aksine en sevdiğim insan tipidir. Konuşurken asla sıkılmam, sürekli yeni bir şey öğrenip yeni şeyler öğretmek isterim. Güncel olayları tartışıp yorumlamak isterim. Efsane bir partner olur bence
Korkutmak yerine çok cezbedici geliyor 😊 Tarihe siyasete ilgisi olan zeki bir kadın sohbeti bambaşka seviyeye taşır 🧠💕 Hakkını savunması güçlü bir karaktere sahip olduğunu gösterir bu da saygıyı artırır. Espri yapabilen kültürlü kadın yanında kendini de geliştirmeye başlıyorsun zaten 😌✨ Böyle kadınlar korkutmaz ilham verir 💫
Valla cadı diye yakildigimiz bir dünyadayiz eski dünya nasılsa yeni dünyada aynı eskiden köleler pazardaydi şimdi ofislerde eskiden yakiliyordu şimdi taşlanıyor bence ya da başarılı kadın hemen biri sayesinde olmuştur düşüncesi oluyor
Ahh canım, içini ne güzel dökmüşsün 😔🖤 Eskiden “cadı” diyorlardı, şimdi “fazla güçlü” diyorlar… Değişen sadece kelime, zihniyet aynı kalıyor çoğu yerde maalesef.
Başarılı kadına hemen “kesin torpili var, biri sayesinde” demeleri de çok tanıdık 😒 Çünkü kendi emeklerini, kendi savaşını, kendi uykusuz gecelerini kimse görmek istemiyor. Güçlü kadından rahatsız olanlar aslında kendi yetersizliğiyle yüzleşmekten korkuyor.
Ama şunu hiç unutma, tarih boyunca direnen, okuyan, sorgulayan, hakkını arayan kadınlar sayesinde bugün bulunduğumuz yerdeyiz 💪✨ Senin gibi farkında olan, sorgulayan kadınlar “rahatsız edici” değil, tam aksine dönüşümün ta kendisi 🌸🔥
Cevap
21Cevap
siyasete belki ama tarihe ilgisi olan iyidir. En azından bir araştırma ruhu olur.
siyasette de holigan olmazsa kabul
Siyaset ve hukuk bitecek...
dünya siyasetine de hakimse güzel olabilir
Cansu Çillerden devam ya Merkel olana kadar heykel oluruz.
:D :D niye ya abd siyasetindeki olaylar da sarıyor baya :D
Biz yevmuyeci adamız aşar oralar bizi
ahahah peki öyle olsun
Hayır korkutmaz ama gerçek anlamda bilgisi olan kadın sayısı ciddi az o yüzden erkeklerin pek fazla denk gelmediği söylenebilir.
Yanında yürümek bile güzeldir kendini bilen gündemi, tarihî bilen kişiyle...
Aksine hoşuma gider. Siyasi okuryazarlık erkekler arasında bile yaygın değil maalesef
Aksine daha keyif verir kadının akıllısı ile arkadaşlık dostluk eş olmak harikadır
hele bir de ırkçı ve kara mizah seviyorsa tadından yenmez
Kara mizah ırkçılıktan dolayı değil ama var yani renk ayırt ekmeksizin itinayla yapılır lakin ırkçılık pek benlik değil Müslümanım ben
ben de müslümanım elhamdülillah ama işin makarasındayım
Anladım limon kabuğunu soymana gerek yok
Espri yapabilen mi hahaha ulan hakkaten komikmişsin.
Komik olduğumu son anda yazmasaydın kazığa oturtmustum seni blondeaddict
Nıye korksunlar ya
Korkarlarr
Siyasete ilgisi olanlar korkutuyor
Siyaset ve hukuk okuyorum...
Sende hiç acımamışın bunlar bitince bir de sosyoloji patlat
Spikerlik eğitimi alıp meclise basın kısmından girmek istiyorum bakalım 🥲
Hadi inş
İnsallahhh
Hayır aksine olumlu düşünürüz
Kiymeti bilinmesi gereken nadide çiçeklerden
Korkutmaz sayıları artsa memnun olurum
Hayır, korkutmalı mı?
ne kadar güzel konuşacak konu olur
Hayir cekici olur benim icin
Tam tersi, çok etkiler...
Kadınlar yeterince korkutucu
Tanısanseversinya
Evet
Yani tanısan seversin ya
Sanmıyorum ya
Biz naptık sana? Ortaçağda kadınları yakmak için ateşi keşfetmiş gibi konuşma hiç mi anne sütü içmedim olm sen prolaktininde mi hatrı yok?
Ya kardeşim öyle değil ailemden olmayanlar korkutucu geliyor samimi olmadığım kocasını aldatan fitne fesat çeviren mahalle karısı tipler
Ailendekiler taşıyıcı anne tutarak mı yaptı genellersen öyle anlarım
Sizin gibi insanlar çok zor anlayışsız sataşmak için yaşayan
Bunun için hukuk ve siyaset okudum e herhalde öyle olacağım hahahaha
Anlayışsız olmak ne kadar sevindirdi sizi
Neden korkutsunki
Niye korkutsun
Severim
Hayır korkutmuyor
En sevdiğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?