Güncellemeler
9 ay
Dersim'de olmamış çalışkan olduğum için klavye böyle hatalar yapabiliyor derim olacakti
Ya bakıyorum hatuna yürüyen bilgi , havalı falan entel dantel yanında yanlış bir şey Dersim'de içinden içinden tssk geçer gibime geliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
QHAKAJWJJSKSJELEJE bizim overthink
Kadın uluslararası hukukçu 5-6 dil biliyor ve aşırı güzel milliyetçi sabah akşam Fatih Sultan Mehmet diyor benim sadece param var valla gtm yemedi açılmaya
sıkıntı ya zorlama gel sen halktan biriyle ol he illa hukukcu olsun diyosanda öhm anlarsin ya💅
Sende mi hukukçusun
yes
Çekiyorum galiba
çekiliyoruz galiba
Zekiyse çok iyi ama birde güzelse geçmiş olsun
Güzel yok yok benim gt yemiyor
Nasıl yani 😂
Neyden korkuyorsun
Kadın uluslararası hukukçu 5-6 dil biliyor ve aşırı güzel milliyetçi sabah akşam Fatih Sultan Mehmet diyor benim sadece param var valla gtm yemedi açılmaya
Guzelligi tartisilir görmedim sonuçta ama bilgili donanımlı kadınlardan korkulur güçlüdür ve erkeklere eyvallahi yoktur
Çok güzel valla Hande Erçele benziyor
Görmeden yorum yapamam
Zekiyse içinden de gülebilir.
İçinden yapar zaten hanımefendi bir tip
Sonrasında da şöyle demiştin diyebilir ilişki içinde. Kadınların hafızası daha iyi.
Bununki daha iyi sınavlarda derece merece yapmış cin gibi alttan alttan patates eder beni hiç girmeyeyim zaten bakmaz bana
Şöyle düşün birde eğer sana tamam derse ve ileride işler ciddiye binerse çocuklarının zeki olma ihtimalini arttırırsın.
Niye korkalım ki
Benim hoşuma gidiyorsa konuşurum