Babam annemi aldattı ama ben çocuk olarak hep çok terbiyeli ve ahlaklıydım keşke kötü şeyler yapıp babamın canını yaksaydım
1 ay
Babam annemi aldattı ama ben çocuk olarak hep çok terbiyeli ve ahlaklıydım keşke kötü şeyler yapıp babamın canını yaksaydım
Bu keskeyi annen derse belki bi tik anlarım da seninle ne alakası var. Ne olursa olsun katil dahi olsa o senin baban. Annenle olan ilişkisi davranışı anneni bağlar. Böyle şeyleri kendi ruhuna yük edinme lütfen 🌸
Benimle alakası var başkasının karısına kızına bakmadan önce belki beni düşünürdü
Bu karakterde değilmiş işte. Böyle bir insan için kendi karakterini onun seviyesine düşürmene değmez diye düşünüyorum. Karar senin tabi ne yaparsan seni bağlar
Psikoloğa böyle dedim güldü sanki benle dalga mı geçti sence sende dedin ya çok saçma düşünce diye
Dalga geçmedi de çocukça gelmiştir. Buarada o psikoloğunu derhal degistir
Dalga geçmiştir başkalarına da anlatmıştı
Beni ezikledi galiba
Babanın yaptıkları karşısında kendini çaresiz hissetmen çok normal 💔 Özellikle “iyi” kalmaya çalışıp bunun karşılığını göremeyince insanın içi acıyor. Ama onun hatasının bedelini senin ruhun ödememeli. Kötü şeyler yapmak seni sadece kendine yabancılaştırır. En büyük güç vicdanını korumak ve sınır koymayı öğrenmek 💪✨
Cevap
5Cevap
Kötü şeyden kastın ne
Birliktelik falan işte
Baban yüzünden kendini niye yakıyorsun
derde bak ya bende ciddi ciddi okuyorum
canım mısın psikolojimi alt üst etti
Sakın öyle düşünme
Yani bence gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?