bana birbirlerine bağlı insanlar hissini vermiyor
İtalyan aile yapısı daha çok bana hitap ediyor kimse birinin kuyusunu kazamıyor evlat ayrımı yok
İtalyan aile yapısı daha çok bana hitap ediyor kimse birinin kuyusunu kazamıyor evlat ayrımı yok
Nesini sevelim ak, sıç doğur okula ver kendiliğinden ağaç gibi yetişmesini seyret... Kızların hayatını kısıtla... Yeri geldiğinde şiddet uygula... Harçlıksız bırak... Eşek gibi çalıştır maaşını sömür... Mezun olup bir işe yerleştiği zaman da maaşına yıllarca el koy, geleceğini ve istikbalini s*k, birikim yapıp evlenmesine engel ol...
Düşmanın bile veremediği zararı veren böyle aile yapısının ben taa ak😡
kesinlikle
Dedem bile zamanında evlatlarını tek tek evlendirip hep arkalarında kol kanat germiş. İşi şansa bırakmamış. Şimdiki anne babaların çoğu hiçbir s*kme yaramıyor. Sadece lafta "anne-baba"
Bu zamanda çocuklarının mürvetini görmek için kol kanat geren, destek olan anne-baba hiç yok. İşi sadece evlatlarının omuzlarına bırakıyorlar. Ne bir rehber ne de destek oluyorlar. Yapabildikleri tek b*k : Sen ne zaman evlencen? Sen halen evlenemedin mi? sorularını bir de tşşk geçer gibi sormak😡
Madem bunu istiyorsun önce elini evladının maaşından çek 0. Ç!.. Yıllarca evladının maaşını zıkkımlama, evin sorumluluklarını evladının sırtına yükleyip sknin keyfine bakıp da evladının yıllarını çalma!😡
herşeyi çocuktan bekliyorlar para kazanmasan kötü evlatsınn
Bir anne veya baba :
- Madem bu evde yaşıyorsun o zaman sen de bu eve katkı sağlayacaksın!
demeye utanır ya utanır. O çocuk nasıl birikim yapacak? Nasıl yuvasını kuracak? Bunu zerre düşündükleri yok!
Benim ömrümün 10 yılı eve bakmakla geçti ve bu yüzden birikim yapamadım!.. Bu yüzden halen evlenemedim!.. Bir de hiç bir şey olmamış gibi kimle tanışsak neden halen evlenmedin? diye soruyorlar ; KEYFİMDEN!.. KEYFİMDEN EVLENMEDİM, ÖYLE HEP KARIYA KIZAYA PARA YEDİRDİM, ÇOK BİRİKMİŞTİ😒
Türkiye’deki aile yapısında sıcaklık var ama maalesef dedikodu çok 🙄 kıyas çok ego çok. İtalyan aile yapısının o birlik hissini ben de seviyorum 🥰 evlat ayrımının olmaması çok kıymetli. Senin ruhuna ne iyi geliyorsa ona yakın ilişkiler kurman en doğrusu 💕 kendi küçük “İtalyan ailen”i burada da yaratabilirsin 😊🇹🇷🇮🇹
Cevap
4Cevap
Aile yapısı da akraba yapısı da tezat bu topraklarda
kesinlikle
Ben seviyorum Aile baskısı insanı pek çok şeyden koruyor
baskı ne alaka
italyan aile yapisi nasil
Türkiye'deki ailecek toplandığınız zaman teyze dayı amca yengeler
gibi kimse kimsenin okuyacağı okula yapıçağı mesleğe yapıçağı çocuğu saç rengine elbisesine yediği yemeğe kullandığı parfüme kullandığı arabaya kadar boş laflar etmiyorlar
Helal sana
Sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?