Bana bel altı küfür etti, ablamın eşi. Kocam hiç bir şey demedi, annem de herkes herkese küfür ediyor, abartma diyor.
2 ay
Çok ilginç bi durum eniştenin sana küfür etmesi eşinin tepkisiz kalması annenin normal karşılaması senin ya da ablanın her hangi bi tepki vermemesi babanızdan hiç bahsedilmemesi. Şöyle izah edelim bu olay örgüsünde eksik parçalar var vuku bulan hadiseyi bu şekilde yorumlamak beyhude olur.
Cevap
24Cevap
Bu laftan sonra tabiki onu öldürürdü ama düşünki ilerisi daha kötü olurdu. Kötü söz sahibine aittir
nasıl bir aileniz var anlamadım ki. ne demek herkes herkese küfür ediyor...
abartmıyorsun, haklısın
Kocam bir şey yapmasa da eniştemin ağzını eline verirdim orada hemen.
Yemin ederim biri eşime bel altı konuşaçak ölürdü yani net
Adam olsaydı para için karının aramasına gerek kalmazdı ,😏
Abartma? Yani kocanin enisteni direk yatırıp bilmem ne yapması gerekirdi.
@Aslııx1 tabirici caizse evet yani. Ne demek eşime hakaret? Çok büyük bir mesele bence
Biraz açık olursa iyi anlarım
Konu neydi ve sana ne diyerek küfür etti
Ayrıl ondan.. İnsanın namusuna laf gelecek ve susacak.. Yok öyle dünya..
Kocan korkak herhalde
Adam olsa karısını korurdu
Korkak zaten korkak olmasa kocama rağmen bana küfür etmezdi ben sinir krizi geçirdim bu küfür yüzünden kimsenin umrunda olmadı abartıyormuşum benim namusuma dil uzatılıyo kimsenin umrunda değil özellikle kocamın gözümden çok düştü nefret ediyorum ondanda
Git şikayet et
Bir daha kimse seninle böyle konuşmaya cesaret edemesin
Kocana da tavrını koy
Kimse sahip çıkmıyo küfür ettiğind şikayet etsem kimse şahit olmaz karnım ağrıyo stresten bayılmışım az önce kocam evden gitti beni bu halde bırakıp kendimi çok değersiz hissediyorum hayvanlar bile eşlerine sahip çıkıyo çok gururuma dokundu
Sen şikayetini yap korkma şahit mutlaka bulunur
O neden küfür etti sana
Eşim onunla birlikte iş yapmıştı paramızı vermiyor 1 ay olcak nerdeyse sürekli oyalıyor eşim arıyo yazıyo cevap yok annem arıyo gönder paralarını diye param yok param yok diye oyalıyor aslında parası var bilerek vermiyor ben ses attım sen bizim paramızı niye vermiyosun derdin ne gibisinden sonra aradı açtım sen niye paramızı vermiyosun diye tartıştık bana küfür etmeye başladı ben delirdim kim kendisine yedirir bu küfürleri annemi aradım annem onu aramış niye küfür ettin diye küfür etmedim demiş annemde inandı ona hemen ben evde deliriyorum elim ayağım titriyor eşim uyuyodu uyandı bana küfür etti dedim telefonda konuştular o kansızla o diyo ben küfür etmedim benimkide hiç hesap sormuyo onu dinliyo karına küfür etmişler dimi hesap sorsana hiç beni savunmadı etmedi telefonu kapattılar sana küfür etmemiş diyo ne dicekti karına küfür mü ettim dicekti hiç kimseye inandıramıyorum bana ettiği küfürü eşimle kavga etmeye başladım bayılmışım o ara kaldırdı beni ben tartışmaya devam ettim sen nasıl bir kocasın diye çıktı gitti laflarını dinleyemem dedi gitti annem beni aradı bi küfür yüzünden niye velveleye veriyorsun ortalığı dedi ben daha çok fırtırıyorum bu küfür nasıl herkese normal geliyo ağlıyorum şu an
Ne kadar paranız kaldı
Eşin niye böyle bir adamla iş yapıyor ki
kocanda bi sıkıntı var ya alagavat ya da aldatıyo o yüzden umursamıyo
olabilir ama beni çağır ortadan ikiye bölerim bacım
Kocan maşallah çok genişmiş. Daha genişini bulamadın mı?
Sana tam olarak ne dedi?
Oranı skym
Keyif almıştır da ondan
Kavga çıkmasın diye sesiz kalmis ne dedi tam olarak
Sen ver ağzının payını sussun
Ağzını kırıp bir tarafına skrdm onun
Kocanda maşallah genişlik had safhada
Erkekliğine adamlığına tüküreyim onun
Gerçeğini yapmasını istiyordur belki
g*tündenn kan alırım kan
@Aslııx1 ne demek ciddi mi, hayatımda ki birine biri ağzını açacak öyle mi? yürek ister
Ne dedi
Korkak da ondan.
Defet basından gitsin
Oha kocan deyyusmus
biraz fazla gitmiş
Korkak galiba
ohaaa
Kocan sanırım boynuzlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?