Bu tarz evlilikten doğan melez çocuklar kendilerini hangi ırka yakın hissediyorlar?
2 ay
Bu tarz evlilikten doğan melez çocuklar kendilerini hangi ırka yakın hissediyorlar?
Cevap
4Cevap
ikisinden de nefret ederler. türk sadece türkü sevmez kürt kürtü. hem kürt hem türk olan birisi iki ırkı da sevmez
Sende mj melezsin?
yok çevremdeki kürt ve türklerden gördüğüm bu. kürt sevgilim kadar kürt düşmanı birisi görmemiştim. hani ırkçı kafa tasçı tipler oluyor ya bu kız onları aratırdı. iyisiyle arkadaş olurdu ama ortalama doğulu bir kürtle arkadaşlık kurmazdı. bende de onun türk versiyonu var. çoğu türkü adam yerine koymam iyisiyse adamdan sayarım
Kürt sevgilin neden Kürt olduğu halde Kürtlerden nefret ediyordu ki? Kürtçe biliyor muydu? Hangi şehirden di özel değilse?
batı kürtleri, akpli olanlar akpli olmayan kürtleri sevmiyor. çoğu kürdü adam yerine koymuyor. nasıl ben türklerin pisliklerini kötü yanlarını bilip çoğu türkü sevmiyorsam o da kürtlere aynı bakıyordu. babası bile çok saydırırdı
Ne diyip saydiriyirdu ki?
bizim türklere "türklerden adam çıkar mı ki ne bekliyordunuz" dememiz gibi şeyler. hdpli kafaya terörist gözüyle bakan türkten pek farkları yok yani. akpli kürtlerle sorunları yok kendileri de öyle
Arada fark yok Türkiye Cumhuriyetindeyiz önce insan olmayı hissetsin hayırlı bir evlat olsun yeterli..
Genelde Türk olarak hissediyor
Neden? Ben tam tersini gördüm ama. Sende mi melezsin?
Çevremde gördüklerim öyle
Anladım. Benim cevremdekiler ise kürtçü Türk düşmani oluyor
Çevrem melez dolu teki bile böyle değil
Benim de tam tersi. Kişiden kişiye değişiyor
Baba kürtse kürt hisseder türkse türk.
Türk kendimden biliyorum
Muhtemelen baban Türk o yüzden
Evet ama babam vefat etti ben küçükken. Annem büyüttü
Anladım ama doğrusunu söylemek gerekirse annen seninle daha fazla vakit geçirdiği halde Türklüğü benimsenen biraz tuhaf. Anneniz Kürtçe biliyor mu?
Evet ama yani o da ailesi ile kavgalı. Çok uzun hikaye bizimkisi neresinden tutsan elinde kalıyor. 😅 Anne tarafı ile 25 yaşındayım 3 defa görüşmüşüzdür makimum.
Kesin baban Türk olduğu için vermediler annen de kaçtı bu yüzden kavgalı. Kürtler Türklere kız vermiyior ya o yüzden 🤣🤣
Sanırım ondan 😅 annem hala babamı özlüyor çünkü görüyorum
Kültür önemli
Kürt de Türktür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz çocuklar çoğu zaman tek bir kimliğe değil iki tarafa birden ait hissediyor 🧡✨
Hangi dili daha çok duyduğu, hangi aileyle daha yakın olduğu, çevrenin tepkisi ve yaşadığı şehir bunu çok etkiliyor 🌍
Bazen “hem Türküm hem Kürdüm” diyerek kendine özel bir kimlik oluşturuyor 😊🌈