İki farklı milletten olunca melez oluyor. Alman-Türk , Rus-Turk, Ukraynalı- Türk gibi evliliklerde böyle oluyor.
Peki Türk-Kurt Türk-Arap evlilikleri de öyle mı?
Peki Türk-Kurt Türk-Arap evlilikleri de öyle mı?
nerden biliyim ama bazı kendini milletini satmış namussuz devletin tarafını tutan kürtler bir fark olmuyor galiba galiba ama gerçek kürtler devlet düşmanı dır olanlar da fark ediyor tabi ama insanna göredeğişir tam bilmiyorum
Neden devletin yanında olanlar satılmış Kürt olsun böyle bir şey yok
çünkü onlar kendi milletini satmış devletin tarafını tutuyorlar kürt kendi milletini satmaz pikk nin yanın da dır
Ama PKK geneli Müslüman olan bir milletin ideolojine uygun değil. Kürtler çok dağınık 4 ülkede bu yüzden dediğin çok zor
olsun biz böyle görüyoruz kendi milletini satmışlar bizim devlet le sonurunumuz bitmedi gidip te tc yi destekliyorlar
Türkiye'deki Kürtlerin cogusu devletini sever bence. Sonuçta Kürtler ülkede çok dağınık başka bir ülkede de olsan yinede sorunlar olacak. Bence TC yi desteklemek daha uygun.
Ama Irak'ta kurulacak Kürdistani destekliyorum. Özellikle Yezidiler için ve Kürtler için iyi olacak
defol lan tc dünya da kürdistan kurulsa karşı çıkar çünkü kurulsa intikam diyip saldıracaklar onu biliyor
Biliyorum toprak kaybetmek istemiyor doğal bir sonuç bu
doğal olan bizlerin topraklarını işgal edip kendi toprakları göstermek mi doğal bu topraklar bizim ve geri alacağız
lan millet diyon millet daha soruyu beynin anlamamış burda öğrenmeye çalışıyon
en dogrusu soyları karıştrmamakk.. ne gerk varr. ayrmclk olarak adlandrlmasnn
Cevap
4Cevap
dünyada saf ırk diye bişey yok zaten kardeşim etrafında gördüğün bütün insanlar en az %5 melez zaten :)
Insan olmak onemli kardes yemisim irki insanlari ayristirmayin
Anem kürt babam türk melezim
evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar