Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayat senin tabi ki sen bilirsin kimse karışamaz ama matematiği iyi yapman gerekiyor. twitterda görmüştüm sanırım bir kadın ben daha iyilerine layığım düşüncesi ile boşanıyor ve karşısına çıkan kişiler genelde cinsellik amacı ile onu kullanmaya kalkan ve kocasından daha düşük kültür seviyesine sahip kişiler olduğunu, kocası ise 8 yaş küçük bir kadınla evlendiğini falan yazdı kurgu veya değil tartışılır ama bunu iyi düşünmen lazım bence fevri kararlar dönüşü imkansız ve daha ağır sorumluluklar doğurabilir. Önüne bir kağıt al veya gpt ile detaylandır + ve - ler yap ona göre karar ver derim
17 Yorumla
Soran4 ayTeşekkür ederim bu sağ duyulu yorumlarınız ve arkadaşlığınız için
Soran4 ayBazen insan ne yapacağını şaşırıyor
Soran4 ayFikrini önemsediğin için takibe aldım
Soran4 ay👍🏼
Soran4 ayTamam 👍🏼
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
4 ayBütün uzun evliliklerin sorunu monotonlaşan hayatlar! İnsan, ilk zamanlarda zevkle dört köşe olduğu şeylerden bile sıkılıyor...
Hayatı eşinle renklendiremediğin taktirde seçeceğiniz tüm alternatifler sizi yanlış yapmaya istenilir... Aman deyim...🤦
03 Yorumla
Soran4 aySen yorum yapma
Soran4 ayYasaklıyorum
- 4 ay
Sen ne zaman beni serbest bırakırsan o ana kadar sustum o zaman. 3-4 gün öncesine kadar Bugün senin sesini duyarım diye umut ederken, şimdi haklı olarak prangalar var ayağımda 😞
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hiçbir şey için geç değildir
02 Yorumla
Soran4 ayNerdesin sen
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayHer şey mükkemmelse rahat mı batıyor ciddi soruyorum? Boşanınca aktif bir hayatın mı olacak ne değişecek beklentin ne? İşe git gel çocuklar derken yine monotona bağlayacaksın üstüne tüm yükü tek başına sırtlamış olcaksın. 19 yıl evlisin belli yaşa gelmişsindir bu saatten sonra 20 yaşlarındaki gibi aşk meşk işleriyle mi uğrasacaksın? Zibidi tipler tanıyıp ki çıkarları için yaklaşacaklar hayatına böyle mi renk katacaksın? İnşallah şu anki mükemmel ama monoton hayatını mumla aramazsın.
04 Yorumla
Soran4 ayAma gerçekten bunaldım bilmiyorsun artık her şey rahatsız etmeye başladı kendimle kalmak istiyorum ama sorumluluklarım ağır basıyor çocuklarım
- 4 ay
Boşanınca iş ev çocuklar derken kendine ait alanın olacak mı? Şu anda kolay değildir ama diğer türlüsü de kolay olmayacak demek istiyorum. Tek başına daha mutlu olacaksan boşan, erkeğin ev çocuk derdi olmaz o rahatına bakacağı için mutlu olacağı garanti ya sen? Mutlu olacağına inandığın şeyi yap
Soran4 ayDoğru söylüyorsun
Soran4 ayTeşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
19 yıllık evlilik bu yaşta gerçekten ağır bir maraton olmuş senin için 🥺💔 Kendini geç kalmış hissetmen çok anlaşılır ama 37 hiç geç değil 🙏✨
Kendi hayatını kurma isteğin çok değerli. Önce sakince düşün. Ne istiyorsun, nerede yaşamak istiyorsun, ekonomik olarak ne yapabilirsin buna odaklan 💭📝
Evliliğin “mükemmel” olması senin mutlu olduğun anlamına gelmeyebilir. İçinde ne zamandır susturduğun ihtiyaçların var onlara kulak ver 💚 Eğer mümkünse bir uzmanla ya da güvendiğin biriyle yüz yüze konuş bu süreçte yalnız hissetme 👭
Kararını hemen verme demem tek seferde köprüleri yakmak zorunda değilsin. Küçük adımlarla önce kendin için alan aç. Sosyal çevre, kurslar, hobiler, belki çalışma hayatına dönüş 🧘♀️🌿🎨
Kendine “hak ediyor muyum” diye değil “neye ihtiyacım var” diye sor. Hak ediyorsun. Geç değil sadece yoruldun. Dinlenip yeniden başlama zamanı olabilir 💫🧡10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Tatile çık kendine gelirsin
01 Yorumla
Soran4 ayTatil tatil bıktım
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
4 ayBu saatten sonra ne yapmak istiyorsun ona karar ve adım at gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 151,3b cevap paylaştı.
u 4 aygeç kalmadın boşanabilirsin
00 Yorumla
4 ayAplam Ne yaşıyorsun bu kadınları anlamak zor 🤣 yaş gelmiş kaça genç kızlar havasına girmişsin boş işler kovalıyorsun günün sonun da yalnız kalırsın pirince giderken eldeki bulgurdan olma etraf boşanmış zırlıyan kadınlar dolu ciddiye alan da yok patates liği kızı gibiler
06 Yorumla
Soran4 ayHaklısın
- 4 ay
Burada çok gördüm de buna benzer hikaye sonları hiç iyi bitmemiş bungolow resmi nereden hangi şehir 🙄
Soran4 aySapanca
- 4 ay
Sapancalı mısın 🙄
Soran4 ayİstanbul
- 4 ay
Ben Sapanca da yaşıyorum bungolow resmi görünce irkilşyorum artık 🤣
4 ay"ama" ' Dan önce kullanılan cümlenin hiçbir anlamı yokmus, sadece kendini avutmak ve karşındakini ikna etmek için kullanılan boş bir cumleymis, uzmanlar öyle diyor
Yine de hicbirsey için geç değil. Bunun için komfor alanını terk edip, icraate geçmek gerek. Bu cesareti de kendinde buluyorsan erteleme00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayHiçbir şey için geç değil lakin bu hayatı nasıl şekillendirdiğin önemli. 19 yıllık hayat arkadaşına bir çırpı da kendi hayatımı kurmak istiyorum diyerek elveda diyemeyeceğin gibi. Real (gerçekçi) konuşmak gerekiyor.
10 Yorumla
3 ayKendine yeni bir hedef belirleyip adım adım ilerle; küçük değişiklikler monotonluğu kırar. Bu süreçte kendine zaman ayırıp bir hobi ya da kursa başlamak da faydalı olur.
10 YorumlaEvlilik kendi hayatınızı da düzene sokmak için bir engel değil. Çocuklarınız büyüdü ise kendiniz için de bir şeyler yapabilirsiniz. Az bir sene de değil aslında. Ömür boyu yapışık ikizler gibi eşle de vakit geçirilmez. Yani demek istediğim sevgi-saygı-sadakat bunlar varsa evlilikte ama heyecan yoksa bu iki tarafın elinde olan bir şey, o heyecanı sizin yakalamanız lazım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayRutin ve rahatlık da yorar.
İnsanin doymayacagi şey yoktur.
Ama temel formulumuz bu.
Sen bu formül üzerinden çözüm oluşturacaksin.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. için kıpır kıpır ama maalesef icraat yok , olamaz da. paralı pullu kadınsın rahatına çomak sokma. gelirim sitenin kapısına bak😀
02 Yorumla
Soran4 ayDeli
Hayat zaten başlı başına monoton ama monoton kıymetlidir unutma araya bir hastane giriverir sonra eski halini özlersin
01 Yorumla
Soran4 ayHaklısın
4 ayHer şey mükemmel'den sonrası çok saçma değil mi? Ya her şey mükemmel değil, ya düşündüğün şey çok saçma.
014 Yorumla
Soran4 ayher şey mükemmel çünkü ama sıkıldım
- 4 ay
3 yıl sonra buraya gelip "çok pişmanım, durduk yere mükemmel olan hayatımı mahvettim" sorusu açacağın günleri görüyor gibiyim :)
Soran4 ayOlabilir de bilmiyorum ki
Soran4 ayGerçek bi dostumda yok
Soran4 ayNe yapacağımı tam olarak bilmiyorum
- 4 ay
Bence kocanla bu konuyu konuşup, bir ara vermek ve özgürce bir dönem yaşamak istiyorum de. Atıyorum 1 yıl süre tanıyın ikinize, 1 yıl ayrı yaşayın, sonra tekrar bir araya gelin. Ama bir erkek bunu kabul eder mi bilmiyorum, 1 yıl ben yokken kimlerle oturacak kalkacaksın, hayatına başka bir erkeği mi alacaksın... bunları düşününce kabul etmesi çok zor geliyor.
Soran4 ayTabiki kim kabul eder
- 4 ay
Çocuk falan yok mu? Çocukların hayatları ne olacak nasıl olacak, bu da önemli bir sorun
Soran4 ay3 çocuğum var
- 4 ay
En küçüğü kaç yaşında? Özellikle onun için zor olacaktır.
Soran4 ay9
- 4 ay
Çocukların velayeti sende kalır, olmadı en küçüğü sende kalır. Kocasız ve tek başına çocuk veya çocuklarla yaşayacağın bir hayat hayal ettiğin gibi özgür olacak mı sence? :)
Soran4 ayBilmiyorum
- 4 ay
Bilinen ve mükemmel bir hayatın var, sadece biraz sıkıcı geliyor. Bu hayatı bir kenarda bırakıp büyük bir bilinmezliğin içindeki bir maceraya atılmak istiyorsun. 3 çocuk annesi, evli ve mutlu bir kadın için bana aşırı hayalperest ve maceraperest bir yaklaşım gibi geldi. En doğrusunu sen bilirsin yine :)
4 ayİnsan istedikten sonra her şeyi yapabiliyor, yaş bunun için bir problem değil. Önemli olan karar verip o yola koyulmak ve emek vermek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHer şey mükemmel diyorsun ama arzuladığın heyecan yok. O heyecana nasıl ulaşabileceğin hakkında fikrin var ama o çılgınlık da sende yok. Sonra KS de soru açıp KS filozoflarına mesai yaptırıyorsun🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayGec diye birsey yok :) sadece o kadar cesurmusun bunu dusun
02 Yorumla
Soran4 ayCesurum ama nasıl adım atacağımı bilmiyorum alışılmış bi hayat düzeni var
- 4 ay
Her yenilik cesaret ister zaten
Ayrica düzenini bozmadan da rutinlerinin dışına cikabilirsin
Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Monotonluk bazen iyi bazen kötüdür
Sevgin bittiyse ayrıl
Hayat bitmiyor00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
4 ayHer şey iyi olsa bile insan bazen kendini kaybeder, kendi alanını kurma isteğin çok normal.
00 Yorumla
4 ayKendi ayaklarının üzerinde duruyordan hiç bir şey için geç değil
00 Yorumla
4 ayHayır. Hayat kısa, hiçbir şey için geç değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayEvlenmek istemememin en büyük sebebi monotonluk ve devamlı kadına yüklenen sorumluluk kesinlikle
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayMükemmel olan şeyleri bozmakta üstümüze yok. Biz insanoğlu maalesef doyumsuz varlıklarız
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. 20 li yaşlarda 1 sevgili bul, hayatın rengarenk olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 986 cevap paylaştı. Hiçbir şey için geç değil 😁 naptın o konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEşinle konuş ikiniz beraber farklı şeyler yapın gezin dolaşın yeni şeyler deneyin
02 Yorumla
Soran4 ayZaten hergünümüz gezmek yemek içmek
Cevap sahibi4 ayTamam farklı şeyler deneyin işte konuş onla farklı şeyler deneyelim de
Gizli Üye(30-35)4 ayYani eğer bütçen ve mesleğin varsa neden olmasın ama onun yerine ilişkiniz için destek alabilirsiniz
06 Yorumla
Soran4 ayİstemiyorum artık
Cevap sahibi4 ayAnladım peki ne istediğini biliyormusun tam olarak
Cevap sahibi4 ayAlışılmışlıkta vazgeçmek zordur bu süreç geçici olabilir mutlaka nedenleri vardır
Soran4 ayBilmiyorum bilemiyorum
Cevap sahibi4 ayKafan çok karışık baris belli şu an alacağın karar sana ilerde zarar verecektir bence şimdilik sakinliğni koru anlatmak istersen dinlerim
Soran4 ayTamam teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)4 aySeni tam olarak ne yoruyordu Ve dahası Eşinden ayrıldın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKardeşim seçimini yapmışsın neden daha uzatıyorsun ki anlamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayGel konsere gidek sapancada ki değişiklik olur
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayDeğişiklik olur
Cevap sahibi4 ayCan bonomo dinlerik
Cevap sahibi4 ayTüh takmadın ben gidiyorum
4 ayİnan beni daha çok yordu monoton ve bıkkın lik var bendede yeni birini tanıma isteği doğdu bide bende
00 Yorumla
4 ay19 sene önce bu kafada olman gerekirdi
32 Yorumla- 4 ay
Yıllar geçince şartlar değişiyor
Soran4 ayEvet
4 ayİyi düşünüp karar vermelisin
10 YorumlaHersey mükemmel ama hayat mi seni yordu bunu mu demek istediginiz?
00 Yorumla
4 ayHiç bir şey için geç değil
00 Yorumla
4 ayNasıl bir hayat düşünüyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı. Mesela ne yapmak istiyorsun
00 Yorumla
4 ayMaraton mu monoton mu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,2b cevap paylaştı.
4 ayHiçbir zaman geç değildir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı. Kararı vermişsin zaten
00 Yorumla
4 ayEşini artık sevmior musun
00 YorumlaNey seni yordu anlamadım
00 YorumlaFirssat çaba olur inşallah
00 Yorumla
4 ayHeyecan mı istiyosun artık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Niye evleniyorsunuz o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayPeki bitirince beklentin ne
035 Yorumla
Soran4 ayNeyi?
Cevap sahibi4 ayÇok özür dilerim boşanmak istiyorsun diye algıladım.
Kendi hayatını kurmaktan kastın nedir?
Soran4 ayBişey anlamadım ne alaka
Cevap sahibi4 ayNe ne alaka
Soran4 ayKaç gün geçti şu an onun kafasında değilim gündem değişti 🤣
Cevap sahibi4 ayHa pardon 😀 şu an gündem ne peki
Soran4 aySahilde plajda ne giysem 😂
Cevap sahibi4 ayHmm, şalvar falan var mı seceneklerde 😀
Soran4 ay🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran4 ayYeni soruda seçenekler ama seçtik geç kaldın
Cevap sahibi4 ay37 yaşında 19 yıllık evli biri olarak bunları giyme ihtimalin var mı cidden
Soran4 ayEvet ne alaka giymeme gibi 🤣
Cevap sahibi4 ayEğer fotoğraftaki bacak sana aitse dolgun bir fiziğin var. Dolgun fiziklerde apayrı dikkat çekici olur bu iç çamaşırları. Kıskanmıyor mu gerçekten?
Soran4 ayYaşa başa bakmıyor
Soran4 ayDediğin gibi 37 yaşındayım ne kıskançlığı
Cevap sahibi4 ayYaşla ilgili demedim sadece fakat yaş ve evlilik, çoluk çocuk da etkili. Mesela çocuğum yoksa ve eşim böyle giyiniyorsa soğur boşarım çok çok. Fakat çocuklarının annesi olunca daha ayrı olur
Soran4 ayNe don domlar giyiyor 🤣😂
Cevap sahibi4 ayBen kilolosun anlamında demedim. Balık etli dolgun olunca daha dikkat çekici oluyorsunuz dedim. İyi anlamda yani
Soran4 ayNe boşanması ya 🤣
Soran4 ayAksine daha çok bağlanıyor
Cevap sahibi4 ayYa boşanmak sizin için değil laf arasında önemsiz detay olarak dedim.
Cevap sahibi4 ayNeden daha çok bağlanıyor? Başkalarının dikkatini çekmen hoşuna mı gidiyor onun
Soran4 aySen bekarsın ne iş yapıyorsun
Soran4 ayBöyle olunca daha iyi
Soran4 aySebep yok
Cevap sahibi4 ayMemurum bir kurumda, neden daha iyi?
Soran4 ayİyi
Soran4 ayÖyle işte
Cevap sahibi4 ayNasıl işte
Soran4 ayİyi akşamlar
Cevap sahibi4 ayPeki peki sustum 😄 iyi akşamlar
Cevap sahibi4 ayBu arada sen çalışıyor musun
Cevap sahibi4 aySon yorumundaki kişi yabancı biri mı?
Soran4 aySon yorum derken anlamadım
Cevap sahibi4 aySon takip edene yazar mısın, korkma abaza değilim 😄
Gizli Üye(30-35)4 ayBen geç kalmış sayıyorum
11 Yorumla- 4 ay
Evet maalesef geç kaldık:(
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 aySenin hayatın senin kararların
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayRutin nimettir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKaç yasındasın
Kaç yasında evlendin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aymanita yap hayat geçiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 ayEkonomik bağımsızlığın varsa kurarsın
00 Yorumla
4 ayEşinle farklı şeyler yapabilirsin gezi vs
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
4 ayO zaman iyi ver
00 Yorumla
4 ayaldat kocanı
00 YorumlaYani pek değil
00 Yorumla
4 ayNasıl yani
00 Yorumla
4 ayBoşanmakmı istiyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı. Hangi konuda monoton
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayasla
11 Yorumla