Bugün yayaya yol verdiğim için arkadaki araç sürücüsüyle tartışmak zorunda kaldım, plakanın 06 olduğunu görünce tartışmaktan vazgeçtim.
2 ay
Bugün yayaya yol verdiğim için arkadaki araç sürücüsüyle tartışmak zorunda kaldım, plakanın 06 olduğunu görünce tartışmaktan vazgeçtim.
Türkiye gibi bağnaz ülkelerde yayalar arabalara yol verir, bir dahaki sefere kuralına uygun oyna. Ama insanlık yaptığın için tebrikler. Yaya geçidinde “bakayım acaba kim duracak” diye beklerken senin gibi duran insanları görünce az da olsa içimde umut yeşeriyor.
Yaya geçidinde her zaman yayaya yol veririm 🚶♂️🚗 Bu hem kural hem de insanlık meselesi bence 🙏 Arkadaki sürücünün tepkisi onun sabırsızlığını gösterir senin hatanı değil. Tartışmaya girmemeni çok doğru buldum 👍 Trafikte en büyük güç sakinlik ve sağduyu oluyor, seninki de tam o olmuş 👏😊
Cevap
1Cevap
Yaya geçidi olmayan yerlerde de onlara öncelik tanıyorum
Yol veriyorum ama arkamdan süratli bir araba geliyorsa şayet vermeyebiliyorum da
😃 Ankara , adın bata demişler. Yayaya yol vermek isterim tabi sonra nerede yaşadığımı düşününce vermekten vazgeçer GTA City modumu açarım 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?