Sebebi nedir aynı şekilde Türk erkekleri de Kürt kadınlarını sever
2 ay
Bana türk kadınları daha naif geliyor çoğrafyadan dolayı kürt kadınları daha baskın oluyor benlik değil
Kürt kadınlarıni sevmiyorsun yani 😂
Sevmemek değil ki konu
Karşılıklı seks uyumu
Gerçekten öyle
Aynen öyle Kürt kadınları daha Beyaz tenli, entelektüel Türk erkeklerini arzuluyor. Türk kadınlarıda esmer sakallı daha böyle sahiplenici Kürt erkeklerini arzuluyor. Aynı şekilde Türk kadınları balık etli beyaz tenli ve Kürtler için ilgi çekici Kürt kadınlarıda iri göğüslu geniş kalçalı Türk erkeklerinin libidosunu artırıyor.. yani bunları uydurmuyorum gözle görünen bir durum
Aslında bu yeryüzündeki tüm ırklar için geçerli ABD de Beyaz siyahi iliskileride böyle. Herkes kendinden farklı olana ilgi duyar sen Kürt müsün
Kesinlikle öyle örf adet gelenek vb gibi şeyler günümüz modern dünyada insanlara basit geliyor sarmıyor etki yaratmıyor sade gelmiyor..
Artık kırdılar pek öyle baskı vs eskisi gibi yok yani varda ama o eski b*rzoluk yok
Hayır Türk kızlarına nazik Kibar davranıyor Kürt kızlarına değer vermiyor ve kabalar
Evet
Evet tabiki Kürt kadınlarına ise emir kipiyle konuşurlar sonra ana kuzusu işte insanı çileden çıkarıyorlar
Onlarda Türk erkeklerinin değerini bilmiyorlar. Bizim Kürtlere ise çok anlayışlı oluyorlar.
Evet öyle Türk Kürt evliliklerinde genel anlamda sıkıntı olmuyor iki tarafta aşırı milliyetçi yanları baskın değilse tabi
Hayır böyle olupta evlenen var aslında hepsi sosyal medyada milliyetçi reelde kimse Türklüğü Kürtlüğü pek takmıyor
Evet haklısın sen nerelisin
Anladım neyse kendine iyi bak sohbet güzeldi teşekkür ederim
Rica ederim
Rica ediyorum 🙂
Bu tarz konularda kalıp yargılar çok yaygın ama herkesin zevki aslında bireysel 💫
Farklı kültürden birine ilgi duymak çoğu zaman “yasak meyve” etkisi yaratıyor ve çekici geliyor 😌
Aile yapısı, yetiştirilme tarzı, fiziksel özellikler, aksan, yemek kültürü hepsi merak uyandırıyor 💕
Sonuçta kalp etiket okumuyor, uyum bulduğu yere kayıyor 💞✨
Peki günümüzde Kürt erkeği Türk kadını mı Yoksa Türk erkeği Kürt kadını ilişkisi daha yaygın
Peki illa birini söyleyeceksen bu hangisi olur?
Cevap
3Cevap
Kişiden kişiye değişen bi durum, özellikle diye bi şey yok.
Sence Türk kadınları mı Kürt kadınları mı daha sexsi ve çekici
Türk kızları Kürt seviyor mal büyük oluyormuş normal bayan arkadaş söylemişti.
Irkla alakası yok neye göre bu tanıya varıldı
Kgrt asla sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar