Senin gördüğün yerler Antalya İzmir İstanbul oralarda kimin kimle karıştığı belirsiz hakiki ırk iç bölgelerde git bakalım bir kız al orlardan 🤭 o bölgeler sizden alır siz ordan kız alamazsınız kizlar tercih etmezler bunu kafana şok bir kuyruk açın var senin bariz de Antalya da çok Diyarbakırlı ziplattim. kucagimda bunu bil çoğu o türk erkegin sıcaklığını ve kalınlığını iliklerine kadar titrettirerek hissettirdim. Kürt erkeği abaza gibidir herkeze saldırır mesele karşısındaki 1 milyonda 2 tanesi anca bir sevgili olur sen görmüşsün bu illerde 1-2 tane tamam herkesi. oyle sanionn😎
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenetik cesitliligi saglamak icin tum irklar farkli irklara yonelir. Kadin erkek fark etmez. Turkiyede de turkle kurt disindaki herkesi denize doktugumuz icin turkler kurtlere kurtler turklere bakmak zorunda kaliyor.. 😂
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlan bir iki örnek görüp bir de genelleme yapmıyorlar mı …
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen de Kürt erkeği olsaydın, sen de kara kafa Kürt kızları yerine Türkleri tercih ederdin yavrum
12 Yorumla
Soran+1 yılseçe seçe sizin kaşsız , memesiz kızlarınızı seçmezdim valla ruslara bakardım swhh ki deneme sorusu sordum yok öyle bir şey
+1 yılvalla kürtleri en iyi ben tanırım bu sitede onlar genellikle kuzenleriyle evlenir yani çok nadir türk kızlarıyla evlenirler
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle deneme sorusu kürt kızlarını kesin aşağılayacaklar dedim öyle yaptılar swhh
- 1 yıl
Belliki iyi tanımamışsin bizde kürduz hiç akraba ya da kuzen evliliği olmadı kardeş gibiyiz tam tersi ordululara verdik yani karadenizlilere alevilerede verdik ama sevmeyiz akraba evliliği falan iğrenç
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok yaw beğenmek değilde çakıp geçiyoruz ha tabi iyi olanlar da var ama bizimkiler daha iyi güzel ve çalışkanlar türko kızları anca hallerim var desin😂
26 Yorumla- +1 yıl
Sen maksimum eşeklere çakarsın eşşekçi
Cevap sahibi+1 yılYani öyle bir boş yorumki ne desem bilemedim hayır ne desek boş yani
- +1 yıl
Dikkat et de anana bacına çakmasınlar kızlarınız baba sevgisi görmediği için neler neler yapıyor haberiniz yok saksocular
- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu Kürtler nie bu kadr çok dilleniyor ya.
Sanki ülkede sadece Kürtler ve Türkler var. Çekmez Laz efeler vs vs bı sürü varken nedn ozellikle onlar konusuluo08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaw he ya.
Cevap sahibi+1 yılNapm ya smdi bn onlari
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem ırkçılık yapıp hem hayranlık duyuyorlar işte başarı sayıyorlar türk elde etmeyi.
türk erkeklerin de rus hayranlığı gibi...118 Yorumla
Soran+1 yılkürt kızıyım soru troll valla bizim erkekler türk kızlarına değil de olsa olsa ruslara hayran kalıyorlar türk , kürt kızı seçiminde yine bizi seçiyorlar genelde aynı kültür olunca
Cevap sahibi+1 yılemin misin üniversitede çok var kürt erkeği ben de dahil tin tin tin türk kovalıyorlar özellikle İstanbul İzmir karadeniz kızlarının peşinde kuyruklar :D
Soran+1 yılonların amaçları başka sanki doğuya gelince ne mal olduklarınızdan bahsediyorlar zaten ahhahahahaha
Soran+1 yılerkekleriniz bile sizden uzak durup özellikle evlenmek için doğulu kız arıyorlar çok denk geldim.
Cevap sahibi+1 yılkedi ulaşamadığı ciğere mundar der ağla :D mecbur kalıyorlar dönüp dolaşıp kendi çöplüklerinde ötmeye. Türklerin çoğu kürde kız mı verir :D özellikle karadeniz :D sizden fındık toplamaya amele alıyorlar memleketlerine bahçeye bir girdimi orada bile pis kokudan geçilmiyor bir de kızını layık görecek ahahahah mecbur kara kıllı teyze kızına kalıyor onlar da :D
Soran+1 yılvalla trakya ve karadenizden kürt erkeklerine kaçan bir sürü kız tanıdım erkekleriniz bile dile getiriyor bunu hahahahahahhaha geçen bir karadenizli teyzeyle muhatap oldum teyze çok güzelsiniz , kürt kızları çok iyi diyip bir sürü gelin aldık ve alacağız diyordu.
kendi kendinizi teselli etmeye devam edin sizin kullanılmış çöp gibi buruşturulup atılan kadınlarınız gece gündüz erkeklerimize yazıp musallat olmaya çalışıyorlar allahtan erkeklerimiz zeki de aldanmayıp kürt kızlarıyla evleniyor he he erkeklerimiz ulaşmıyor size swhhhhhhh herkes sizlere ulaştığı için erkekleriniz bile sizleri bırakıp doğu ve iç anadoluya kaymış daha çok
Cevap sahibi+1 yılkendini kandır sen benim kürt tanıdığım Mardin Urfalı Bitlisli Diyarbakırlı kızlar oldu onlar bile beni abisi akrabasına ayarlamak istiyordu ne zırvalıyorsun :D
siz önce biraz hijyen öğrenin kokudan geşimiyor yanınızdan. Ögrenci yurdunda denk geldiğim kürt kızlarının çoğu hem kokuyordu hem pisti. bakımsızlığınız da cabası...
Soran+1 yılvalla ben de öğrenci yurdunda kaldım sizin kızlarınızdanda da şekerli parfüm ve cenabetlik kokusu eksik olmuyordu bilmeyende bebek gibi kokuyorsunuz zanneder.
çok iğrençlerdi pedlerini kalkıp lavabodaki duvara bırakıyorlardı çöplerde de sürekli gebelik testlerine denk geliyordum.
HADİ YALLAH NASIL TİPLER OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ kudur ağla ahahhahaa kesin sende kullanılıp atılmışsın bir kürt kızına tercih edilip ondan bu kudurukluğun neyse işim var çalışmam lazım byy uğraşamam
Cevap sahibi+1 yılkürt kızları 20ye gelmeden evlendirili burada zırvaladığına göre kokuşmuş erkekleriniz bile bakmamış sana belli ki :D malum tek kaç her yerinden kıl fışkıran yağlı löp balinayı napsın :D bazlama gibi türk erkeği kovalıyorsunuz birde komiksiniz '' lo hele bi türk düşürem de hayatım kurtula'' diye kusurlu türkçenizle ağlayın :D bu arada üniversitede tanıdığım patlak kızların çoğu doğuluydu :D
Soran+1 yılherhalde 90'lı yıllarda kalan ırkçılık zırvalamalarının etkisindesin hala veya bilgisiz bir cahilsin.
özel üniversitelerin çoğuna gittiğinde çoğu kürt kızları ve kürt erkeklerinden oluşuyor cahil ahahahhahaha keşke bu kadar görmemiş olduğunu belli etmeseydin.
neyin ne olduğunu herkes biliyor erkeklerin evlilik seçimlerinde bile sizin ne mal olduğunuz belli oluyor sizleri istemeyip daha çok iç anadolu ve doğulu kız seçiyorlar artık.
uğraşamam cahil bir eziksin sonuçta şimdi kendisini türkte zannediyor rum devşirmesi ahhahahaa
Cevap sahibi+1 yılya kızım eminim ssen hayatında üne görmemişsin gelmişsin buraya ırkçı konu alan sensin, gerööekleri yazınca kuduran sendin. tüm memleket biliyor halen daha ne ilkel olduğunuzu , aşiretleriniz hala çarşaf isteyenleriniz duyuyoruz... erkekleriniz ede evde sümüklü karışı dışarda metresleri bitmiyor. Bak ünlü doğrulu erkekler çok örneği ne anlatıyorsun. Tiktik fenomeni Urfalı da çok açık açık evli olduğunu söyleyip hala türk kızı kovalayan. acınacak hayatlarınızı parlatma çabası seninki. .. ayrıca hem eşcinsellerin çoğu hem de ensestin çoğu sizin ırktan türediğini herkes biliyor
Soran+1 yılh ahahhahahha kızım sizin karadenizli erkekler çirkin , iğrenç olduğunuz için rus eskor... larına gidiyor aids oranının en çok yüksek olduğu bölge sizin bölge kocalarınız sizleri aldatıp üstüne üzerinize hastalık getiriyor.
bir de erkekleriniz kahve de gece gündüz çay içip eş,, k gibi kadınlarınızı köle gibi çalıştırıyorlar bizim erkekler öyle değil çalışıp kadınlarını koruyorlar.
bir de lütfen 90'lı yılların ırkçı zırvalıklarını artık bırak allahtan ne mal olduğunuzu biliyoruz bir kuzenim türk , uzman çavuşla evli adam yakışıklı adama teyzeleri aşık olmuş sarılıp öpmeye çalışıp romantik sözler söylüyorlarmış kuzenim bizi arayıp ensestliğin alası var burada akrabaları kocama musallat olmuş diyor.
müge anlı vb. programlara bakınca da rezilliklerinizi görüyoruz kimin ensest kimin sapık olduğunu kime hakaret ediyorsun sen rum devşirmesi.
bir diğer kuzenimde bursa da sağlık çalışanı görev yeri daha yeni diyarbakıra geldi ordaki 15 ,16 yaşlarında kızlarını fuhuş çetelerine satan ailelerden bahsedince hayret ediyorduk , çoğu memurunuz evlatlarını bakıcılara teslim ederken çocuklarınız tacize uğruyor kız batıda gördüklerinden dolayı kimseye güveni kalmayıo ohh iyi ki de doğuya geldim diyordu.
kes sesini ne mal olduğunuzu biliyoruz medyaya , müge anlıya bakınca ne olduğunuz ortaya çıkıyor bilmeyen de sizleri mükemmel zanneder hadi yallah şimdi
Cevap sahibi+1 yılsen ancak gündüz kuşağı programları izlersin zaten o cahillikle başka ne yapacan. ayrıca Müge anlıya akanların çoğu kürt kökenli zaten ne anlatıyorsun bozuk Türkçelerinden belli bi kere.
www.cumhuriyet.com.tr/.../doguda-tam-24-bin-723-kadinla-yuz-yuze-konustular-iste-dehset-sonuclar-298803
al oku övündüğün bölgelerde yapılan araştırmalar. Gündeme bomba gibi düşen çoğu baba dede tecavüzüne uğrayan kızlar da kürtlerden çıkıyor. Kızları halen daha küçük yaşlarda evlendirip döve döve öldürenlerde sizden. boş kafalık yapıp doğu güzellemesi yap sen kim inanır
Soran+1 yılmüge anlıya , esra erola çıkanların çoğu iç anadolu , egeli , karadenizli tipler.
bilmeyen de sizin bölgelerinizi şivesiz zanneder ulan kürtlerden daha beter şiveleriniz var cahillll kürtler sadece kaba konuşuyor sizler ise türkçeyi resmen katlediyorsunuz şivelerinizle.
xper 1 olduğu için veri paylaşamıyorum yoksa bende de aids , kadın cinayeti , çocuk tacizi verileri var.
ayrıca türkiyeyi sarsan çoğu cinayete baktığında münnever karabulur , aleyna , pınar gültekin vb. cinayetler çoğu sizden bir kendinize dönüp bakın eleştirin ve düzeltin sonra kürtler şöyle kürtler böyle diye köpek gibi havlayın.
bok gibisiniz utanmadan kalkıp bir de kürtleri eleştiriyorsunuz hadi by çalışmam gerek uğraşamam seninle hahahahaha
Cevap sahibi+1 yılsen bi araştırılmış cinayet vakalarının yüzde oranına bak bakalım nereler çıkıyor hala doğuda töre cinayeti işleyen , kan davası sürdüren, gerdek çarşafı isteyen ilkeller duyuyoruz gelmiş burada boş yapıyor :D
al sana herkesin bildiği kürt ünlü ismi koyayım yaşam tarzlarına falan bak biraz bakalım :D
İbrahim Tatlıses (çok eşli karılarını dövmekle meşhur)
Dilber Ay (filmi bile var başına gelenlerden çekmediği kalamış sizden)
Mehmet Ali Erbil (çok evlilik, sapıklık, taciz, ece ronaya cinsel içerikli mesajları ahah)
Özcan Deniz (kendinden çok küçük kızları kovalamak, sürekli evlenip boşanmak)
Nihat Doğan (kültürsüz, boş muhabbet, sürekli boşboğazlığıyla gereksiz gündem meşguliyeti)
Tiktok ünlüleri : Ece Ronay, serbest hoca, emin ağa, özdemirkol daha nice değişik vukuatlı var çok bunlar bile sizin CV yi çıkarıyor yeterli :D
Soran+1 yılallah aşkına bana böyle saçma sapan şeylerle gelme önce bir dönüp kendinize bakın türkiyenin en büyük mafya babaları sizden sedat peker , allatin çakıcı vb.
ülkenin ekonomosini batıranlarda yine sizler ülkeyi kürtler yönetmiyor sonuçta.
ülkeye arapları , pakileri , afganları , sapıkları alıp karadenizi onlara satanda sizler daha artık ne diyeyim tabloya bakınca ülkeyi mahvettiniz hala boş boş savunamalarla bana geliyor teyyy allahım nasıl bir beyni varsa uğraşamam seninle cahil , bilgisisiz eziksin önce karadenizi araplara satmayı bırakın sonra gel karşıma ezik ezik konuş hadi yallah cahil.
git erkolarla takıl aşko kuşku kızz vizyonun anca bu kadar çünkü son cevabım uğraşamam seninle ülkeyi mahvettiniz hala boş boş kürtler şöyle kürtler böyle diyor ahhahahahahaha utanmadan kürtlere laf atıyor insan önce bir kendimizi düzeltelim sonra kürtlere laf atalım der yaaa utanır çekinir byyy
Cevap sahibi+1 yılhade mağarana sen gidin siz gerdek çarşafı kovalayın siyaset sizi aşar
Soran+1 yılallahım yaaa bilmeyende sizin bölgelerde yok öyle şey zannneder müge anlıda allahtan ne mal olduğunuz belli oluyor ahahahhahaa hadi yallah uğraşamam ülkeyi ahlaki , ekonomik , topraksal olarak batıran rezillersiniz utanmadan hala da kürtlere laf atıyor dünya ne olduğunuzu biliyorda sizlerden tiksiniyorlar tüm yabancılar ve medeni ülkeler allahtan hadi yallah siyasi bilgin ve anlama kapasiten yoktur zaten sen git aşko kuşku takılıp sizleri kullanıp buruşturup atan erkeklerle takılmaya devam hadi yallah son cevabım uğraşamam senin gibi ezkle
+1 yılGuzel oldugumumuz icin
211 Yorumla
Soran+1 yıldeneme sorusu kanka havalara girdiler yine swhhhh çok daha güzel kürt kızları var kendi kültüründen kız görünce direkt kürt seçiyorlar swhh yok öyle bir şey yani
- +1 yıl
Hayal dunyanda yasa yavrum sen assagidada kurt erkeklere dusuyor sizin kizlaral demissin 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kizlar
- +1 yıl
Ya bir kürt Rus ile evlenmiş çocukları sarışın olmuş Kürtleri sarışın güzel sanıyor allahın cahili kürt ve kürt çiftleşmesinden çıkanları görsün bide Kezban
- +1 yıl
@JuniorForeverrrr dimi jdhshshhddhdhd
Soran+1 yılorta asyanın yerden bitmesi bulgar , slav geni alıp türk güzeli diyor rezil herif bende onu diyorum okuma ve anlama özürlüsü gelip dediğimi burada tekrarlamış aynen şöyle demişim cevapta : sana ait evet ama türk olmuyorsun işte tamamıyla ahahahhahahahahahahahaha mesele rus-kürt melezleri çok daha güzel kız kürt ama annesinden rus genleri aktarılmış size de boşnak genleri denk gelmiş türk güzelliği diye övünme yani hadi yallah şimdi daha ne dediğimi anlamıyor boşnaklara da türk der şimdi bu sahhahahaa.
yani ben de o paragrafta o güzellik rustan gelmiş kürtten değil demişim.
sizde de güzel gelen genler slav ve bulgarlardan size ait ddeğil size ait genler orta asyanın yer cüce , çekik kara kuru tipleri okuma özürlüsü lütfen git kitap oku.
juniorforeverrrrr bey- +1 yıl
Ya cidden senin şu anlama kapatisenin düşük olmasından bıktım sabahtan beri boşnak genlerini Türk güzelliği sanıyorsun diyorsun ne aptal birisin sen ya anlamıyorsun hiç birşeyi gerçi bir şey demicem kürtsün ne kadar zeki olabilirsiniz ki büyük ihtimal iq ortalamanız 80 falan yani yaşayan en zeki maymun gibi birşeysiniz ne demişler 1 delil ile 40 alimi yendim 40 delil 1 cahili yenemedim sana ne kadar laf anlatılsa bile anlamıyorsun aşağılık kompleksin olduğu içinde dediklerime cevap vermeyip sadece yok anlama özürlü falan diyorsun çünkü mantıklı bi tezin yok
- +1 yıl
Beyinsiz varlık seni defol şimdi
Soran+1 yıl@JuniorForeverrrr bombok konuşup tez önüme getirmeyen ezik sensin bir de kalkıp papağan gibi dediklerimi tekrar ediyorsun git kitap oku lütfen cidden anlama problemin var seninle uğraşamam bir de üstüne kalkıp dediklerimi çarpıtan bir yalancısın hadi byyy okuma anlama özürlüsü
- +1 yıl
Tm kes artık mevzuyu boşuna uzatma kapa çeneni
+1 yılo nerden çıktı peki
04 Yorumla- +1 yıl
@tubik25 ben genel olarak diyorum :D
Soran+1 yıldeneme sorusu kürt kızlarını kesin aşağılarlar diye düşündüm gerçekten de öyle yaptılar swhh
+1 yılKürt kızları daha çirkin olduğundandır
328 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bir şey deneme sorusu sizin gibileri denemek için sordum swhhh kürt varsa çoğunluğu kürt seçiyoy swhh
- +1 yıl
Tm knk eminim deme sorusudur genel olarak zaten Kürtler daha tipsiz
- +1 yıl
Deneme *
Soran+1 yılhıhım ondan batıda kızlarınız erkeklerimize yapışıyor swhhh
- +1 yıl
İstisnalar konuşma burada beyaz tenli sarışın birisi esmer tek kaş birini napsın
- +1 yıl
Genel olarak konuş
Soran+1 yılknk bilmeyende sizin ırkınızı nordik zanneder allahtan bulgarlar , yunanlar bir kısmınızı asimile edip sarışın genlerini aktarmışlar ki güzel bir sarışınlıkta değil çirkin ve soğuk sarışınlık.
kürtlerinde bir sürü sarışını var bu arada bilgisiz hem de soğuk değil baskın , canlı , çok güzel bir sarışınlık asıl sizi ne yapsın erkeklerimiz ve kızlarımız swhhhh orta asyadan gelmişsiniz tipiniz belli ahahaha allahtan bulgarlar , yunanlar genlerini sizlere aktarıp azıcık sizleri kurtarmış- +1 yıl
Ona bakılırsa her ülkenin sarışını vardır ne kadar cahil bir insansın tek tük sarışın var diye öyle mi oluyorlar 😂😂sokakta görsem büyük ihtimal yüzüne bile bakmam onların
Soran+1 yılcahil olan sensin hem tüm türkler beyaz , sarışınmış gibi konuşup tüm kürtleri de esmer yapıyor hem de kendi cevabıyla dediğini çürütüyor ki esmer diye insanlar çirkin değil dünyanın en güzelleri de esmerlerden seçiliyor hep:
- +1 yıl
Ben Türk değilim zaten boşanğım knk yorumumda Türk kızları daha güzel olduğu için kürt kızlarına bakmazlar dedim
Soran+1 yıltürk değilsin işte allahtan yabancılar sizleri kurtarmış tip olarak yoksa normal bir türk kürtten asla güzel değil ortalama olarak.
Soran+1 yılorta asya genleri sonuçta swhh
- +1 yıl
Senle 10 saat tsrtişamam kanka tm en yakışıklı en güzeller kürt hadi yürü şimdi
Soran+1 yıltartışılacak bir şey yok sonuçta ortA ASYA GENLERİ SWHHH ÖVÜNDÜĞÜZ GENLERDE BULGAR , BOŞNAK BALKAN GENLERİ SİZE AİT DEĞİL HADİ YALLAH AHAHHAHAHA
- +1 yıl
Lan sen ne aptal bir insansın annem boşnak bu gen nasıl bana ait olmuyor ona bakılırsa sende çok övdüğün kürt genine sahip değilsin Alla alla ne geri kafalı cahil biri çıktın 🤦♂️
Soran+1 yılsana ait evet ama türk olmuyorsun işte tamamıyla ahahahhahahahahahahahaha mesele rus-kürt melezleri çok daha güzel kız kürt ama annesinden rus genleri aktarılmış size de boşnak genleri denk gelmiş türk güzelliği diye övünme yani hadi yallah şimdi daha ne dediğimi anlamıyor boşnaklara da türk der şimdi bu sahhahahaa
- +1 yıl
Ben boşanğım diyorum türküm demiyorum daha başta ne dediğimi anlamadan kendince saçma sapan düşünceler kurma kafanda beyinsiz
- +1 yıl
Zaten türklerde Kürtlerde tip olarak tırnağım edemez allahın mağara adamları
Soran+1 yılallahtan sizde avrupanın ç,, ngenelerisiniz çokta övmeyin kendinizi hadi yallah avrupanın uyuşturucu çeteleri , ezikleri diye biliniyorsunuz swhhhhhhh avrpalılar çokta sizi avrupalı olarak görmüyor neyse uğraşamam sizlerde çok üstün değilsiniz byyy
- +1 yıl
Bunu ezik bir kürt diyor tamam 😂
- +1 yıl
Rus kürt melezi olmuş Kürtleri güzel sanıyor asıl kürt geni kürt ve kürt çiftlecğnce çıkar ruslardan aldığınız güzelliği kürt güzelliği sanmayın tipsiz Kezbanlar
Soran+1 yılee tamam ben de onu diyorum anlama özürlüsü bende diyorum ki ruslardan , slavlardan aldığınız geni türk diye millete yuturmaya çalışmayın anlama özürlüsü.
swhhh kürtler dünya da çok farklı biliniyor ortadoğuyu ışidten kurtaranlar diye geçiyor dünya medyasında sizlerin ise çok farklı iddialarla geçiyor neyse uğraşamam byyyyyy- +1 yıl
Ya sen cidden canım mısın sabahtan beri diyorum ki zaten BUNLAR TÜRK GENİ DEĞİLLLLLLL ALLAHIM NE CAHİL Bİ KÖPEKSİN YA
- +1 yıl
Kürt ve kürt evliliğinden oluşan bir çocuk ile Türk çocuğunu hiç bir şekildede kıyaslayayamazsın türklerin daha iyi olduğunu kabul et artık aşağılık kompleksli ezik Deliricem
Soran+1 yılorta asyadan gelen genlerle mi sizler daha iyisiniz cahil köpekkkkkkkkkk ahahahaha hadi yallah yerden bitmeler sizi , çekik , kara kuru tiplersiniz orjinalliniz allahtan slav , bulgar genleri tipinizi kurtarmış onlara da türk deme cahil köpek kürtler her türlü sizden daha iyi bok gibi iklimlerde yaşamalarına rağmen sizden vüccut olarak çok daha güzeller iyi iklimlerde yaşamanıza rağmen gtüme benziyorsunuz hala hıhım bence de çok daha iyi ahahahaha hadi by uğraşamam cahil bie köpekle
- +1 yıl
😂😂😂😂Çok güzel kudurdun sokakta görsen yüzüme bile bakamazsın
Soran+1 yılkuduran sensin anlama özürlüsü dediklerimi papağan gibi tekrar ediyorsun git önce kitap oku dediklerimi anla öyle gel benimle tartış şimdi ağlayarak kitap okumaya git iyi geceler
- +1 yıl
Bunu demende ayrı ironik sabahtan beri boşnak Türk olmuyor diyorum hala öyle demişim gibi konuşuyorsun birde kitap oku diyorsun komiksin knk 90 iq kafanla benimkini bir tutma
+1 yılKışın saçımı salmayı seviyorum ama yazın toplarım
14 Yorumla- +1 yıl
Kız bu soru o soru değil karıştırdın☺️
- +1 yıl
@Kaderinetutsak öşğcfkeqfqkeqkef nasıl bu soruya yazdım bilmiyorum
- +1 yıl
Anladım karıştırdığını ☺️
- +1 yıl
@Kaderinetutsak 🤣🫶🫶
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeğeniyorlar ama türk kızları yüz vermiyor o eziklere puhahaha
41 Yorumla
+1 yılKürt kızları çok çirkin çünkü
52 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok
- 5 ay
@sedaaayimm yoo doğru demiş
Crop tayt olayı bambaşkada ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet daha seksiler
00 Yorumla
+1 yılNe alaka
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey mi var
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne