Bekar kalıp kendine çalışarak hayat kaliteni artırmak varken böyle boş bir evlilik niye yapılır.
2 ay
Bekar kalıp kendine çalışarak hayat kaliteni artırmak varken böyle boş bir evlilik niye yapılır.
Çocuk bakmayı neden küçümsedin? Bir çocuğa bir hafta bile bakamayacak adamın yazdığı şeye bak. Sen git bakış açını değiştir. Ayrıca bakacağı çocuk senin çocuğun olacak. Tek yaptığı şey çocuk bakmak olsa yine iyi. Evin tüm sorumlulukları üstünde olacak. Sen ise sadece evin ekonomik durumuyla ilgileneceksin.
Eğer siz ticaret yapıp ortak olacaksanız elbette karşı tarafında cebinize denk olmasını isteyebilirsiniz kadınlar hem evde çalışacak hem dışarda bu çok acımasızca evde çocuk bakmak dediğiniz şey yazdığınız kadar basit değil tabiki istemeyebilirsiniz de bunu çok basit bi şeymiş gibi ifade etmeniz çok yanlış, acaba sizin vasfınız ne merak ettim doğrusu
Senin çocuğuna bakıp büyütecek senin evini çekip çevirecek ve seni sevecek olan eşine vasıfsız yakıştırması yapmanı asla doğru bulmuyorum. Bu arada iş hayatında olan bi kadın olarak evde çocuk bakan kadınlarımızın ne kadar doğru bi karar aldığını çok iyi anlıyorum.
Evde çocuk bakan kadını “vasıfsız” görmek çok acımasız bir bakış açısı 🙃 Çocuk bakmak dünyanın en ağır işlerinden biri ve ciddi emek ister 👶💪
Bir erkek için yanlış karar olup olmaması kadının ev hanımı olmasından çok ikinizin hayattan ne beklediğine bağlı. Kimi kariyer ister kimi sakin aile hayatı. Önemli olan beklentinin net ve karşılıklı olması 💑✨
Cevap
1Cevap
10 sene sonra çocuk doğuracak kadın bulayım da bu yaşıma kadar çalıştıklarımı onun üzerine bile yaparım dersin artık.
Senin vasfın nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?