Ben ve kardeşlerim öyle kaldık. Küçük değiliz ama teyzeler, dayılar, halalar, amcalar neredeler. Ben aramayınca kimse sormaz. Kimse arayıp sormadı, teselli bile olmadı, yardımcı da olmadı. Neden?
2 ay
Babam ölmeden önce herkes ziyarete gelirdi öküz gibi ziyafet çekerlerdi yemek yemeye gelirlerdi, babam öldü herkes kenara çekildi, dünya menfaat dünyası ayrıca başın sagolsun bu günlerde geçecek
4 yıldır hala üzüntülüyüm kimse olmadı yok teselli ve manevi anlamda yardım edecek. Allah razı olsun seninde başın sağ olsun
Ya düşünsene annem ölüm döşeğinde dul teyzemlere çocuklarımı evlendiremedim onları evlendirin dedi. benim dul teyzem evleneceğim adamı yatağa atmaya çalıştı moralimi bozdu ayırdı bide bana iftira attı
Evet yaa aç köpekler kendi karınlarını doyursun kimse ınlara muhtaç değil çok şükür
Annen senin için merkezdi ve çoğu akraba bağlantıyı onun üzerinden kuruyordu 💔 O gidince o görünmez köprü koptu. Bu çok acı ama çok yaygın bir durum. İlgisizlikleri senin değerli olmadığın anlamına gelmiyor. Sınır koyup mesafe almakta özgürsün. İstersen de yavaşça sen yeni küçük bir çevre kurabilirsin 🌱💫
Cevap
5Cevap
Başın sağolsun öncelikle genelde böyle oluyor 40'ı çıkmadan insanlar unutup alışı veriyor ateş düştüğü yeri yakiyo sadece Allah sabır versin hayırlı geceler dilerim.
maalesef artık insanlar kendinden başka kimseyi düşünmez oldu bu yüzden çıkta bişey beklememek gerek düşünmemek gerekli
İnsanlar genelde öyledir ya herkes kendi derdini meşgul
İnsanoğlu böyle işte menfaati olunca arayıp sorarlar. Menfaati bitince tanımazlar
nedeni belli sevmiyorlar değer vermiyorlar
Benden değer bekliyorlar ama?
Bizdede öyle durum anlıyorum seni. Tek mi yaşıyon
Vefasızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?