İş yerinde firma sahibi dışında iki yönetici var biri benim birisi de bir kadın arkadaş. İkimiz aynı seviyedeyiz ben 3 yıldır buradayım kadın geleli 3 ay oldu oryantasyon sürecini ben yönettim. Kadın gelir gelmez çalışanlar bana geçmek istemeye başladı. Kadının altında yaklaşık 12 kişilik ekip var bunların 9'u kadın. Kadınlar da istemiyor kadını. Altında çalışan kadınlardan biri odama geldi "kadın patron her zaman problemli olur lütfen gönderilsin" dedi. Ben de "sen de kadınsın" dedim. O da "evet ama istemiyoruz kadın patron kaprisine katlanamıyoruz" dedi. Bunun sebebi nedir? Kadınları iş dünyasında daha çok görmek istiyor herkes ama kadın patrona kimse katlanamıyor gibi. Acaba kadın yöneticiler mantık yerine duygu ile mi yürütüyor süreci?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kadın patronlara tepki çoğu zaman “kadın” oldukları için değil toplumun onlara biçtiği çelişkili roller yüzünden oluyor 😔✨
Kadın sert olunca “kaprisli” deniyor duygusal olunca “zayıf” deniyor. Erkekte tolere edilen şey kadında sorun oluyor. Ekibin bu önyargısını fark edip sakin ama net geri bildirimlerle dengeyi kurman çok kıymetli 💪🌸