Kadın patronlar niye bu kadar kötü?

Fırın-kafede garsonluğa başladım sabah aç karnına gidiyorum kadına dedim ki kendime kahvaltı tabağı hazırlayabilir miyim dediği şey ise kaşar domates salatalık poğaça açma vs yiyebilirsin ama beyaz peynirden yiyemezsin dedi kendi kızına orada her gün farklı çeşit tabak dolusu kahvaltılık, haşlanmış yumurta, kavurmalı tost hazırlıyor üzüldüm açıkçası benim annem olsaydı asla böyle yapmazdı bana ne hazırlarsa diğer çalışan kızlara da aynı tabağı hazırlardı. Bi de orada başka çalışan kızlar da var. Patronuma fırından börek alabilir miyim dedim alamazsın onlar sayılı dediğinde ben de denemek için fırına girdim börek alabilir miyim diye oradaki kız buradan bir şey alırken bize bir şey sorma canın ne çekiyorsa al dedi. Patron bana sürekli bayat şeyleri yedirmeye çalışıyor. Bu kadın niye böyle? O kadar şükrettim ki iyi ki annem böyle bir insan değil diye. Kahvaltı yapalı 10 dk olmamış hadi çabuk ol etraf toz içinde diyor. İşimi seviyorum ama patrona katlanamıyorum işten çıkmak da istemiyorum açıkçası paraya ihtiyacım var ama çok bunalıyorum ne yapmam lazım..

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün çıktım artık. Gelen giden yoktu ben de sakin sakin oturup kahvaltı yapmak istedim sonra ikinci çayımı koydum kadın çok bekliyosun kalk artık yapılacak çok iş var dedi. İş var dediği dükkana paspas atılacaktı zaten küçük bir yer 15 dakikamı almıyor. Ben de dayanamadım çünkü bütün işleri bana yıkıyor. Bana da surat yapıyordu hiç çekemem hiçbir şey benden önemli değil.
Kadın patronlar niye bu kadar kötü?