Ya öyle şeyler duyuyorum ki evli olup birbirleri ile nasıl olabiliyor bir değil iki değil fabrika fuhuşhane gibi olmuş bunun sebebi nedir sizce ekonomi mi yoksa
2 ay
Ya öyle şeyler duyuyorum ki evli olup birbirleri ile nasıl olabiliyor bir değil iki değil fabrika fuhuşhane gibi olmuş bunun sebebi nedir sizce ekonomi mi yoksa
Kadın erkekli her alanda çalışılır zaten herkes aynı değil bunu garip bir şey gibi kadın erkekli çalışılan yerler diye söylemek ironik. İstiyorsanız kadın öğretmenlerin ders verdiği okullar erkek öğretmenlerin ders verdiği okullar kadın doktorlarin tedavi yaptığı hastaneler erkeklerin yaptığı hastaneler yapalım rahatlarsın
Bu bahsettiğin bütün yerlerde bahsettiğim olaylar fazlasıyla oluyor araştırıp gelip konusabilirsin kadının çalışması uygun değil bir kaç alan hariç aile diye bir şey kalmadı. Özgürlük kendi param o bu diye diye sonucu görüyoruz. Ama siz çalışıp rahatlayacaksaniz eğer çalışabilirsiniz
Kadının çalışması uygun değil diyen bir varlıkla tartışmayacagim
Doğanın kanunu bu büyük balık küçük balığı yer. Hiçbir kadın kocasını dengiyle veya ondan daha aşağı biriyle aldatmaz. Ya kocasından daha zengindir, ya daha yakışıklıdır ya da statüsü yüksektir hepsinden önemlisi kocası cakamıyordur akşamları
Cevap
2Cevap
Ben bunu söyleyince yobaz ilan ediliyorum
Kadınlar istihdam edildiğinden beri sağlam yuva kalmadı. Kadın işe diye gider, tek derdi erkek olur. Kadın erkek aynı ortamda çalışamaz. İşçiden etkilenir, patrondan etkilenir, ondan bundan etkilenir sonra gider verir.
Maalesef ki öyle ama işte kadını öyle bir iş hayatına teşvik ettiler ki aile diye bir kavram kalmadı ve öyle pislikler yapılıyor ki hayret ediyorum. Şunu katı anladım ki kadın izin vermediği sürece hiç bir erkek yanasamaz bile
Şeytan azapta gerek
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.