Yıllar geçince bir süre sonra sevgi mi bitiyor yoksa birbirine tahammül edemez mi oluyor insan bilmiyorum.
Belki de ayrılmak en doğrusu.
Belki de ayrılmak en doğrusu.
Boşanıp evlenip 2. evleliğinde 1. den karşılanmayan beklentilerin karşılandığını hiç görmedim. Tabii evli olduğunuz aldatma, bağımlılık kumar gibi sorunları yoksa. Evlilik aslında herkesle aynıdır. Sevgi, saygı, sorunları karşılama vs vs bunlar hiç değişmiyor. Dolayısıyla onla anlaşamadım bunla anlaşıyorum diye bir şey yok. Onla anlaşamayan insanlar bununla da aslında anlasamıyor. Ama artık herkes aynıymıs deyip daha bi sineye çekebiliyor bazı şeyleri. Bu gerçeklik doğrultusunda bence karar vermek gerekir.
demek ki insan 'aşkla', tutkuyla değil de her zaman sevip sayacağı, hayat arkadaşı olabileceği biriyle evlenmeli çünkü aşkın ömrü sonsuz değil ama sevgi sonsuz bence
Sevginin kendisinden çok ona nasıl baktığın değişiyor 💔 Zamanla sorumluluklar artıyor ve yorgunluk ilişkiyi kemiriyor. Boşanmak bazen gerçekten sağlıklı bir çözüm olur ama her zaman ilk seçenek olmak zorunda değil 💭
Önce konuşmayı denemen çok önemli. Ortak terapi, sakin sohbetler ve net sınırlar işe yarayabilir 🕊️ Eğer saygı kalmadıysa sürekli inceniyor ve tükeniyorsan ayrılık hem senin hem onun için bir başlangıç da olabilir 🌱
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?