Boşanmak çözüm mü?

4 yıl olacak evliyim 2 yasinda bi kizim var esimi severek evlenmedim Nisan suresince geri atmayi cok dusundum ama dogu milleti ne der kalibi var bu dusunceyle atamadim ayni evin icinde duygularim belki degisir dedim ama olmadi bastan sevmedim hala daha sevemedim sevmiyorum ayni evin icinde esimin huylarini gorunce aksine daha cok sogudum tiksindim nefret ettim el sabunlamayan aylarca dis fircalamayan ben soylemesem dus almak aklina bile gelmiyo oda haftada 1 kez ya 1 kez dus ne demek o 35 yasinda ben 26 yasindayim ben yasimdan da kucuk gorunuyorum aksine o yasindan daha buyuk gosteriyo yani ondan hic bi zaman o özenli ilgili davranisi yakalayamadim yani sadece temizlik konusu degil ben makyajimi yapip elbisemi giyim evde beklerken kapiyi acinca bune git dgis diyip arkasini donup yatan bi insanken kendi borcunu kendi ödemesi gerekirken ve para oldug halde ödemeyip bunu benim babamin odemesi vs vs ev sahibine borcu olupda borcunu ödemeyip adami engellemesi adamin bana ulasip esine soyle kai gibi kacmasin tlfnlarima baksin allah belanizi versin demesi bir suru anlatilacak o kadar olmayan yönu varki su evde sanki beni zorla tutuyorlar burada durmama tek sebep olan sey kizim ve ailem kizimla baba evine gitmeyi goze alamiyorum cunku dul lafi adi altinda olunca ailem cok kisitlayici insanlar calismama bile yok dieyecek kadar kurallari var ev hanimiyim guvenecegim dayanacagim hic bir seyim yok ama sevmeden evlilik cok yipratici bi durum bosuna evliyim sanki sadece oturup bi gun bitmesini beklercesine bekliyorum esim kendini o kdr cok dusurduki gozumde belki sevgim olurdu bu kadar yasanan seyler olmasaydi hadi ustune bi cizgi cek yeniden basla dedi bana her hatasinda bende ayni sekilde yaptim ama bu kez yine degisen birsey olmadi adam hep ayni adam sozler yeminler vs vs ama ayni tas ayni hamam ne yapmam gerekior hic birsey dusunemiyorum
Boşanmak çözüm mü?