İnsanlarla iletişimim biraz sorunlu. Bırakın kız arkadaşı, erkek arkadaşım bile yok doğru dürüst. Sürekli okuldan eve, evden okula. Bu durumda nasıl aklı başında ve sağlıklı bir öğretmen olarak kalabilirim :( ?
2 ay
İnsanlarla sosyalleşme konusunda bir sorunum yok ama evde pineklemek kadar güzel bir şey de yok benim için :D Yani kişiden kişiye değişen bir durum. Bana soracak olursan eğer karakterin insanlara zıt ise biraz daha uyum sağlaman gerekir sanki...
Vallaha son yaşanan durumlara bakarsa öğretmenlik gerçekten çok kutsal bir kurum, ve ne olursa olsun sağlıklı kalmanız lazım. Öte yandan kafa dağıtmak için birilerine ihtiyaciniz yok bence, küçük bir atıştırmalık sepeti yapın, yanina çay ve ya kahve alın, çıkın gezin dolaşın, manzarası güzel yeşillik bir yere oturun kitap okuyun ruhunuzu dinlendirin. Hayat mucizelerle dolu belki gitdiğiniz bir yerde arkadaş bulabilirsiniz.
Hafta sonlarını evde geçirmek seni “anormal” yapmıyor 🍀 Hele öğretmenlik yaparken yalnız zaman bazen zihni toparlamak için gerekli bile oluyor 📚 Ama kendini tamamen izole edersen bu ruh halini ağırlaştırır 😔
Küçük adımlarla başlayabilirsin. Okuldaki bir arkadaşına kahve teklif et ☕ Öğretmenler WhatsApp gruplarında daha aktif ol. Bir hobi kursuna yazıl. Hem sosyalleşir hem de kendini daha iyi hissedersin 🌿💕
Cevap
1Cevap
Keşke ben de atansam da yalnız kalsam
Niye tek başına gidemiyor musun veya ailenle
Ne ogretmenisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?