Benim hiç arkadaşım yok, herkese bakıyorum hikaye atıyor, geziyorlar benim kimsem yok, nasıl arkadaş edineceğim bilmiyorum da
2 ay
Yalnız hissetmen çok anlaşılır ama şunu bil ki herkesin hikayelerde gördüğün hayatı gerçek değil çoğu insan sadece en mutlu anlarını paylaşıyor sen eksik değilsin sadece doğru insanlarla henüz karşılaşmadın arkadaşlık dediğin şey zorla değil zamanla ve doğru ortamda oluşur küçük adımlarla başlayabilirsin mesela ilgi alanına göre ortamlara girmek sohbet etmeye açık olmak bazen tek bir selam bile bir kapı açar kendini geri çekmek yerine biraz daha fırsat vermeyi dene emin ol senin gibi hisseden ve seni anlayacak insanlar da var ve bir gün denk geleceksin önemli olan o zamana kadar kendini değersiz hissetmemek
Benim de bir arkadaşım var onun da hiç arkadaşı yok canı sıkıldığında arabasına biniyor İstanbul'un her tarafını turluyor bazen konuşuyoruz diyorum ki la Kendine bir tane kız bul ön koltuğun sağ koltuğuna da beni değil onu oturt ben de kurtulayım sen de kurtul diyorum😂
Yalnız hissetmen çok can yakıcı olabiliyor bunu çok iyi anlıyorum 💔 Ama bu durum kalıcı olmak zorunda değil 🍀
Önce kendini suçlamayı bırak. İlgi alanlarına göre adım at. Kurslar spor grupları gönüllülük işleri yeni insanlarla tanışmak için harika olur 😊
Online arkadaşlık uygulamalarını da dikkatli kullanarak deneyebilirsin.
Arkadaşlık zaman ve tekrar isteyen bir süreç. Küçük adımlar at kendini geri çekme lütfen 💛🌿
Cevap
9Cevap
Bende bacı arıyordum kendime. Yakın mesafe olsa daha iyi tabii.
Nasıl yani hiç çevrende mahallende arkadaşın yokmu
Çalışıyorsan iş yerinden olur
Allah yardımcınız olsun
Baskıcı bir ailen mi var? İstersen bulabilirsyn
Uyarsa olmak isterim 🌸💐🌹
Kendine güvenin yok gibi
Arkadaş olalım
nerelisin ki
Olabiliriz istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?