Hiç kimseyle arkadaşlık kuramıyorum asosyal biriyim
Sizce nasıl arkadaş edinebilirim?
Sizce nasıl arkadaş edinebilirim?
Büyük bi şehirdeyseniz işiniz çok daha kolay ortalama bi şehirdeysen nispeten daha az kolay, bi kere kendini seviceksin ki insanlar da seni sevsin şu an bu halinden menun olsan buraya bunu yazmazdın önce kendini topluycan yapboz gibi, sonra yalnız olduğun süre boyunca yalnızkende mutlu olmayı öğrenmelisin ama hep yalnız kalmak için değil idareten yani, insanlarla iletşimini geliştirmelisin bunun içinde en iyi kitaplardan bazıları şunlar: Dost kazanma ve insan etkileme sanatı, Sen bittiği dediğinde müzakere sanatı, insan doğasınının yasaları, daha çok istek duyarsan bu konu hakkında birsürü kitap makale bulabilirsin
hem bu kinuda yalnız değilsin senin gibi bi çok insan var hemde çok üstüne düşme olması için çabala olmazsa da nörecan çay iç ki yaparsın zaten oyunu kuralına göre oyna yeter hayat bi oyun insanlar uzaya roket atıyo sen bu devirde bunu mu başaramıycan üstelik birsürünimkan varken bak sana bilmem kaç km uzaklıkta ki çok bilmiş ben sana tavsiye veriyorum bu kitapları okursan gerçekten çok faydasını görecekisin ama okumak yetmez okduklarını gerkçek hayatta uygulamalısın o zaman bi işe yarar
Cevap
9Cevap
Psikologla 2 seansta halledilir ben öyle yaptim ve şu an çok mutluyum 😊
Herkes senin gibi geçiremiyor hemen ama? İşe yaramayan da çok
@Anoniiiimmm00 düzgün psikoloğa gidin. Devletin psikologlarini bilmiyorum. Boş beleş adamlar gidiyor kafaları kazan gibi oluyor. Ne kadar sağlıklı olabilirler bilmem ama ben 3 sene önce seansı 200tlye gitmiştim. 400tlye düzeldim
Gizlilikten koparak bir birey olarak insanlarla iletişime geçerek başlayabilirsin
Neden kuramiyorum bunu sana engelleyen nedir hiç düşündün mu
Aman boş ver az insan çok. huzur
İlk önce kendine güven
Bendede ama değersizim
Otakusun yani
Aaaaa neden
Işınlanarak
KS dem edin kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?