Benim de çocuğum var, çok korkuyorum arkadaşlar, okula göndermedim mecbur evladımı. Bu durumlardan dolayı niye böyle canileşti, vahşileşti insanoğlu bu kadar.
2 ay
Özellikle suç oranları yüksek bölgelerde yaşıyorsanız evde özel eğitim vermeniz daha iyi olabilir ama çocuğunda sosyalleşip geleceğe dair bir şeyler de görmesi gerekiyor, insan ilişkilerini bilmesi gerekiyor. Bazı okullar gerçekten güvenliğe önem veriyor buna göre okul araştırabilirsiniz.
Anne olarak yaşadığın korkuyu kalbimde hissediyorum 🥺💔 Çocuğunu okula göndermeme kararı duygusal olarak çok anlaşılır çünkü güven duygusu sarsılınca insanın içi rahat etmiyor.
İnsanlar stresle, öfkeyle ve sevgisizlikle doldukça şiddet artıyor maalesef. Sen çocuğuna sevgi, sınır ve empati öğreterek en büyük iyiliği yapıyorsun 🌱💕 Okulla mutlaka iletişim kur, güvenlik önlemlerini sor, kendini yalnız hissettiğinde de konuşmaktan çekinme 🙏✨
Cevap
7Cevap
Bunlara bu imkanı sunan aile mi etraf mı bilmiyorum ama ilk onları cezalandırmalı
Vallaha nereye gidiyor bu toplum ya
Sorma , ne desek boş
İyi yapmissin ablam benim sakin ha gönderme.
Yok kan gölü ortalık nasıl gidecek bu halde
Zaten tatilmis okullar galiba simdi baktimda
İnşallah bir ay tatil olur en az
Ohaa
Ne ohaa olsun valla incelesinler görmüyormusun ortalığı
O kadar da değil olay nerde oldu sen diyosun 1 ay tatil
Bence az bile bir ay tatil bu olaydan sonra bugün maraş yarın başka ildemi bu İsrail halkının çıkması bekliycez
Cocugun var kiyamiyosun haklisin temelli okullar kapatılsın 🩷
Çok iyi olur can gitmesin ya artık o çocuklarda benim gibi annesinin babasının yavrusuydu bugün toprakta evlatlarıne kadar büyük acı kayıp travma Allah çok sabır versin yakınlarına çok çok zor😥😥
Bunu yasayan anlar kesinlikle ablam bu ne büyük bir acidir ya
Artık polisler bekliyor
Bir zahmet artık beklesinler zahmet olucak ya
İnşallah öyle şeyler olmaz artık
İnşallahhh
Arkada bambaşka bir şey var bence
Banada öyle gelmeye başladı
Evdeki eğitim eksikliğinden
sosyal çürüme
Çok sıkm çocuğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?