Bu okula saldırı olayı o kadar içime oturdu ki bu denli berbat bir hâle neden geldik merak ediyorum. Şimdi okullar bile güvenli değilken bir anne baba abla abi kardeş nasıl gözü kapalı okula gönderecek. Her şeyi geçiyorum neden daha da kötüye gidiyoruz. Sosyal medyanın yeni yeni artık tüm fikirleri hür yayma politikası iyilikten paylaşımcılıktan bambaşka yerlere kaydı. Artık sosyopatlar psikopatlar önceden içlerinde yaşar halkın tepkisinden korkar içindeki o korkunç dürtüleri bastırdı ama şimdi yanına yoldaş bulacağı, fikirlerini normalleştiren, en az onun kadar iğrenç fikirlere sahip insanlarla kafasına estiği gibi takılabiliyor. Gençlik nereye gidiyor? Hani umut bizlerdik hani iyi nesiller yaratacaktık. Küçücük çocuklar masum insanlar belki de sırf disiplini sağlamak için sert imaj çizen ama aslında onları düşünen öğretmenler, öğrenciler katledildi. İnsanlık için iyi şeyler diliyorum. Dilerim bu korkunç insanlar en acı şekilde yok olup giderler. Bizi ve çevremizdeki herkes kötü insanlardan korunsun. Kalbinizi ferah tutun iyilikler bizi bulsun
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer