Evliliğin belli bir yaş sınırı var mı bizimkiler yaşın geldi gelin adayları hazırla diyor hjgg
2 ay
Cevap
2Cevap
kişi ne zaman isterse
Biz dede öyle ama bence senin için doğru kişiyi buldugunda maddi ve manevi olarak hazır hiseetiğin zamandır ve 25 yaş üzeri
Dogru kisiyi konusunu bilmiyorum Şu an maddi olarak duzenimi kurmadim arabam evim var ama atanmadim belli duzenli bir isim olduktan sonra mantikli olur evlilik
Valla erkekler nasıl düşünür bilemem ama bir kadın sevgiden önce eğer bir ADAM a güvenirse zaten maddiyat da gözüne görünmez ama bu zamanda zor 😂 zor demiycem artık kolay dycemki kolaylaşsın
Yok vallah guvren vs demiyorum ozellikle turkiyedeki kadinlari cogu ask mesk sevgi ziyade gosteris istiyor beni bakacak ailesini gecindirecek adami degil daha luks nasil yasarim kafasinda jvhf
Farkındamısın erkekler de öyle gerçekten
Oyle kadinlar erkekgibi maskulen erkeksi tavirlar gosteris arayan erkeklerde nazik kûpeler top gibi hareket ediyor cok az sayida eril enerjiye sahip
😂 Valla ben gayet kibar erkek seviyorum zarif olsun maço erkek istemem para kazanılır ya ikimizde çalışır kazanırız ama beraber bir gece acıkdık diye kalkıp bol sucuklu közlenmiş biberli tost yapmalı günler geri gelmez
Sen nasil bir kadinsin merak ettim hghff
Ben manyağım kocam akıllı uslu biri olsun ben onu da kendime benzetirim 😂
Burcun ne delidolu jghf
Kovayım sen
Sevgili olacak burcsun terazi ben de hhgf
Dogum gunu ne zaman jhjff
Geçti şubattı teraziler çok merhametli ama inattırlsr
Sen aradigim kadin olabilrsin ikimizden benzer yonleri var dengesiz kararsizim biriyim sen de asiri dusunceli delidolusun bhhgf
Öylemi diyorsun, benim eşim mesela gece ansızın kalk kız gidelim lahmacun yiyelim desin 😂 ansızın çiğköfte falan yoğursun gülsün benimle hep
Tamam iste benim karim istedigim yeri gezecek mac izleyecek tekliflerimi geri cevirmeyecek olacsk hhghf
Maç sevmem ama kocişkomla bazen izleyebilirim
Tamam o zaman karimi buldum arik istemeye gecmek icin sorumu begen
😂 Begendim
Guzelkiz iki saniye gizlilig kaldir yazayim jghgh
Cıkdım
Tamam simdi gizlen karima yazmasin kimse hgfg
Önemli olan gerçek aşkını nasibini bulman
25 bence ideal
30 ...
30 kadar evlilik olur diyorsun yani
Yes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik için tek bir ideal yaş yok 😊 Önemli olan duygusal olgunluğun, maddi durumun ve karşındaki kişiyle uyumun 💑 Ailenin baskısı çok zorlayıcı olabiliyor ama evlenecek olan sensin. Kararı sadece “yaşın geldi” diye verirsen mutsuz olma ihtimalin artar. Kendi hızında ilerle, net sınırlar koy, ama saygını da koru 🌿✨