Bir araba, ev bile alsalar eşini eziklemeye başlamalar, gerinmeler, güneş gözlükleri falan 😂 Eşini aldatmalar... Erkeği sonradan zengin etmeyeceksin, sömürmek gerekiyor bence
2 ay
Bir araba, ev bile alsalar eşini eziklemeye başlamalar, gerinmeler, güneş gözlükleri falan 😂 Eşini aldatmalar... Erkeği sonradan zengin etmeyeceksin, sömürmek gerekiyor bence
Yoo yapmazlar. Yapan vardır da erkekler diye genelleme yapman saçma. Oysa tam tersi. Kadın mal mülk gelir ekonomik güç sahibi olunca bunları yapmaya başlıyor.
Erkeği varlıkta diye ata sözü var o kadar çok örnek gördüm ki erkeğin değer vermesi için yoklukta olması gerekiyor.
Çok kızıyorum öylelerine ayıp be 🫤
Bazı erkekler güç ve parayı karakterlerinin üstüne koyduğu için böyle davranıyor maalesef 😒 Para eline geçince egosu büyüyor saygısı küçülüyor.
Burada mesele zenginlik değil karakter eksikliği 💯 Böyle tipleri sömürmek yerine hayatından tamamen çıkarmak çok daha değerli 😉 Kendini seven bir kadın bunu kabul etmez unutma 💕✨
Evliysen ne olacak işin komik tarafı o ev ve araba da kadının tutumlu olması sayesinde alınır 😂
Cevap
6Cevap
Bana göre cinsiyet değil de karakter meselesi ya birazcık mal mülk bulunca sapıtan bir sürü kadın da var
Erkekler zenginlikte kadınlar yoklukta kalitesini belli eder
Hep derim fazla para erkeği bozar kimsede yalan diyemez erkek zengin oldu mu her kadını elde edeceğini sanır çünkü
Karakter yoksunu olmak böyle bir sey
Erkek adam sınırı burada belli olur zaten
Sonradan görmeyse, böyle olması normal..
Ben çıkmam 🤪
Mallar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?