Market sahibi neden bu kadar ters ve kırıcı davranıyor, sebebi ne olabilir?

Sırf bunları yazdığım için bana saldırmasın kimse, geçen gün de market sahibi erkek bana eskiden Türk kahvesi vermemişti, annem parasını verecek dedim, 'bırak onu yerine geri koy' dedi, annem parasını verecek dedim, 'onu yerine bırak' dedi, tekrar söyledim bu sefer de 'vermiyorum, parasını ver öyle al' dedi, bende para yok, annem gelsin verecek parasını dedim, dik dik baktı, ben de yerine bıraktım, eve gelince de üzüntüden ağladım.. İki tane dondurma elime aldım, 'bir tane al, diğerini yerine bırak' dedi.. Marketten yiyecek alıyorum çünkü evde gıda yok, çok özür dileyerek yazıyorum bunları.. Sadece dondurma değil, bana çikolata bile vermiyor param olmayınca.. Bana da kızmayın da beleş almıyorum, zaten parasını almadan vermiyor.. Çoğu kez para veriyorum, öyle alıyorum.. Market sahibi neden böyle davranıyor?

Güncellemeler
2 ay
Bana yiyecek verse sanki iflas edecek çoğu market yerinde KDV vergisi yok.. parayla alıyorum beleş almıyorum bana çok kötü davranıyor dik dik bakıyor.
şimdi gelip de saldırmasın kimse burada bana
Zaten param olmayınca hiç bir şekilde bana yiyecek vermiyor çikolata bile vermiyor
Güncellemeler
2 ay
Tarih 29 Şubat 2026
Gece saat 21:20
Dışarı çıktım 2 erkek vardı apartman eve gidip tekrar dışarı çıktım erkekler etrafımı sardı annemde hemen geldi yanıma
Evime taş atacak mısın diyecektim soru soracaktım vazgeçtim ve sustum

Gece dışarı çıktım 14 kişilik yaşları 17-18-19-22 olan normal zayıf erkekler yanıma geldi

Annem de koşarak yanıma geldi
Market sahibi neden bu kadar ters ve kırıcı davranıyor, sebebi ne olabilir?