Ankara’da okuyorum, Arap erkek hiç düşünmem normalde ama bi çocuk gördüm, sarı saçlı, mavi gözlü, o kadar yakışıklı ki ama Arapmış
1 ay
Ankara’da okuyorum, Arap erkek hiç düşünmem normalde ama bi çocuk gördüm, sarı saçlı, mavi gözlü, o kadar yakışıklı ki ama Arapmış
Araplardan hiçbir şey olmaz o coğrafyada uzun süre buludum görev gereği ama dış görünüş bal olsa da unut gereksiz bir toplum Tanrıya imanda lüks peşine düşen bir topluluktan ne beklersin ki hem insani hem ruhani olarak onunla gideceğin tek yol eza olur
#Hükümdar
Fiziksel çekim çok doğal 💫 Sarı saç mavi göz olunca aklın karışmış olabilir ama önemli olan sadece görünüşü değil. Arap olması tek başına iyi ya da kötü bir şey söylemez 🙃 Karakteri, sana davranışı, kadınlara bakışı, değerleri çok daha belirleyici. Tanıdıkça kültürel farkları da görürsün. Kalbini aç ama aklını da hep yanında tut 💛✨
Cevap
8Cevap
Yani olabilir arsplardads var sarışın beyaz tenli insanalar tstildeyken özel bir arabada 15 tane kadın indi içinden ve hepsi arapmış bende senin gibi şaşırmıştım
Demekki oluyo ya da melez vb
Surinin elit kısmı sarışın oluyormuş ama aidiet duygulatı yok vatanı bırakıp grlmekten se ölüm daha hayırlı bir şey beklenmez bu milletten
ÖEl okul bizim zengin demekki Suriye’de ne işi var
Arapsa ne olmuş yani hepimiz insan değiliz miyiz 😊 Önemli olan sevmek sevilmek ırk din mezhep ne önemi var ki
Hepimiz insan değil miyiz* yazacaktım
Doğru ben bakış açısı vb
Olsun ya kac yasindasin
Araplar siyah olur ama
Brnde şaşırdım belki melezdir
Bilemm ama
Hmm zor olur senin için
Ne konuda
De
Dene, ye ve gör
Adamın dikkatini nasıl çekerim ki
Yakın ol, sıcak davran, ilgi göster, zekii, sexsi, arzulu ve onunla olmak istediğini hissettir. Vereceğini bilsin.
Ama yokda karşılaşıyoruz aynı bölümmdeğiliz ama otobüste bir şey yapayım
Sürttür
ya da elini tutayım veya
Bir merhaba ile başlar her şey...
Hic dusundunuz mu ya da bilen var mi icinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye? Cok ilginc bir o kadar da hos ve sicak bir anlami varmis meger. "merhaba" aslinda farsca kokenli olup "benden size zarar gelmez" anlamina geliyormus. Cok hos degil mi? Bunu ogrendikten sonra karsimdaki insana merhaba demek daha bir anlamli benim icin.
Olur
Çok mu isteklisin? Verecekmisin?
Ne alaka ya sevmek le beğeni ile onun
Tüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.
Fena değil
Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?