Yanımda birinin gaz çıkarması, sabah alarmı, yatağımı işgal etmesi, kaldıramam böyle şeyleri, bir de horluyorsa.
2 ay
Yanımda birinin gaz çıkarması, sabah alarmı, yatağımı işgal etmesi, kaldıramam böyle şeyleri, bir de horluyorsa.
Bu saydıklarım evet kötü ama bunları istemiyorsan evlenme bak horlama işi gerçekten kötü ama diğerlerini sevdiğin için alışıyorsun zamanla alışırsın ya da evlenmicen
Sınırlarını bilmen ve bunu şimdiden düşünmen çok sağlıklı 🧡 Herkes aynı yatakta uyumak zorunda değil. Uykusu çok hafif olan ya da rahatsız olan çok kişi var. Birçok evli çift ayrı odada ya da ayrı yatakta uyuyor ama ilişkileri gayet iyi 🛏✨
Erkekler konusunda da net ol. Bunu baştan açıkça söylersen sana uygun kişi zaten bunu sorun etmez 😊 Önemli olan sevgi saygı ve iletişim 💬💕
Cevap
10Cevap
Onu geçecek benim le evlenen kişi bırak oda ayrı olması yatakta bile bi cm ayrı yatamaz içinde uyurum
Oyle düşünen bayanlarin huzurlu olduğunu gormedim başka ışlerede takıntılı oluyorlar
Ayrı yatak tez ayrılık
Öteki türlü de ayrılık olacak.
O zaman evlenmemelisin
ya da beni böyle kabul edecek biriyle olacak
Kimse kimseyi böyle kabul rtmrk zorunda değil
Evet öyle düşünen de zaten evlenmesın benle
Zorakı evlenmıyorum
Senin böyle isteklerin olduktan sonra kim alırki seni
Kimse kimseyi almıyor ve kimse mal değil.
İstediğin şeylerin farkında mısın adam seninle neden evlensinki aynı yatakta yatmak istemiyorsun aynı yatak yoksa ilişkide yok sevgide yok bir çeşit yemek için mi adam o kadar masrafa giricek ve sana katlanıcak sanıyorsun hayal dünyasında yaşıyorsun bu kriterlerini değiştir yoksa bi 30 yıl daha beklersin evde
Kadınlar da adamlara katlanıyor, artık o kafalar bitti, kadında en az erkek kadar masraf yapıyo, kocada eğitimli kadında.
Kadınları ezmekten vazgeçin
Eğitimli olmak evlenmeye ihtiyacı olmamak değildir, erkek kadını yatağına öncelikle s. x için temizlik yemek yapmak cocuk doğurmak vs bunlar ıcın isterse o evlılıkten hayır gelmez zaten.
Saçma
Değil bence, bir ömür çekilmez.
Senin gibi vardı tanıdığım
Ayrıldı mı
Bak işte demek ki toplumun dayattığı tabularmış
Annemle babam 16 senedir ayrı odada yatıyorlar
İşte saygı anlayış olursa o evlılık yürüyo, benimde annem sigaraiçer babam içmez, ayrı yatıyorlar, bazen alışkanlıklar mecbur bırakıyo, seven insan katlanır.
Hayır
Evlenme o zaman
Saçma olur
Dogru gibi de degil givi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?