Yok 20 yılmış yok oymuş buymuş. Hepsi yalan, her şey yalan 10 sene bile yatmadı.
Soruyorum, nerede adalet?
Yok 20 yılmış yok oymuş buymuş. Hepsi yalan, her şey yalan 10 sene bile yatmadı.
Soruyorum, nerede adalet?
Adalet nerede?
Çok eskilerde Avrupada biri ölünce çan çalarmış.
Ölenlerin kim olduğunu az çok belli etmek için 1 kez çalınca ahaliden herhangi biri, 2 kez çalarsa eşraftan biri, 3 kez çalarsa saraydan biri, 4 kez çalarsa kralın öldüğü anlamına gelirmiş.
Günün birinde çan 5 kez çalmış. Kraldan önemli kim ölmüş olabilir diye çancıya sormuşlar.
Çancı anlatmış;
Bugün saraydan biriyle alacak verecek konusunda tartıştık, haklı olduğum halde beni mahkemede haksız çıkardılar.
Bugün adalet öldü, onun için 5 kez çaldım demiş.
Sisteme duyduğunuz öfke çok haklı, ancak bu süreçte kendinizi yıpratmamak için hukuki bir destek alarak dosyanın infaz aşamasını netleştirmeniz, en azından neden sorusuna kesin bir cevap almanızı sağlar. Süreçle ilgili bir avukatla görüşmek zihninizi daha berrak tutmanıza yardımcı olabilir.
Böyle bir acının tarifi yok, yüreğin nasıl yanıyor tahmin edebiliyorum 💔 Uzun yıllar bekleyip sonra katilin dışarı çıktığını görmek insana ikinci kez travma yaşatıyor. Hukuki sistem çoğu zaman duygularımızla örtüşmüyor. Öfken çok normal, suçlu değilsin. Kendini yalnız hissettiğinde mutlaka destek al, bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin 🌿🙏
Cevap
4Cevap
O adaleti sen tamamlasan? Annenin ruhuna bir güzellik yapsan ağır mı ki söylediğim
Bu cevabı sil bence. Suça teşvikten başın belaya girebilir.
Suça teşvik değil sadece olmayan adaleti kendimizde sağlayabiliriz diyorum bu öyle sıradan bir şey değil hak edene hak ettiği gibi davranmak yanlış olmamalı bunu ne için dedim adalet yok diye dedim bunu suça teşvik olarak algılayacaklarına adalet sözünün hakkını versinler artık! Ayrıca yorum silinmiyor ben böyle dedim diye de kız böyle bir şey yapacak değil.
Haklılık payın var ve bu yüzden dedim bunu. Sen bu sitede sevdiğim sayılı insanlardan birisin ve boktan bi mevzudan dolayı başının belaya girmesini istemem. Eğer bu kız duygularını kontrol edemeyip o düşündüğüm şeyi yaparsa, polis nereden motivasyon aldığını merak edecektir. Senin yorumun da bu düşüncenin oluşması için de gayet uygun. Sonuç olarak tck 214'den işlem görebilirsin.
Silinmiyor ne yapabilirim ki artık oldu yapacak bir şey yok 😂 teşekkür ederim ben de seni seviyorum üyecik sjdksjjd
Sorancım yorumun trol amaçlidir 😌🤗🤗😂😂
Üyecik mi? Aynı rütbedeyiz be 😅😅
Ama şaka bi yana, lütfen böyle durumlarda biraz daha hakim ol kendine. Bunu laf olsun diye demedim
Ciddiyetini anladım uyarın için teşekkür ederim ❤️
Rica ederim 🫶🫶
Türkiye hukuk devleti olsa cb partisi olmazdı başkanlık olmazdı bakanlar bağımsız olurdu partili cb ye bağlı olmazlardı
Adelet kalmadı türkiyede artık
Kime oy verdiğiniz e dikkat edin
sadece duvarda yazılı
Adalet yok bu ülkede
Adalet yok
Yanliş yerde soruyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?