Yani ben çok istedim sevgilim olsun evleneyim ama olmadı, burada 35 yaşında evde kalmış hekimle kim evlenir diye soran kişi de benim. Niye olmadı bilmiyorum, param da var, efendi ağır başlı da birisiyim. Gençliğim gitti artık.
2 ay
Cevap
3Cevap
nasip kardeşim para iş herseyi çözmüyor maalesef bütün şartların bir araya gelmesi lazım ki evlenesin
Hangi şartlar mesela
Yaş eğitim meslek güven saygı sevgi sadakat ortak noktaların çok ve benzer olması din mezhep hatta siyasi görüş bile etkiler ailelerin meslekleri ekonomik durumları beklentileri kız ve erkeğin. birbirine beğenmesi boy farkı dahil her şey etkiler mesela sen eşinin kapalı olmasını istersin o açık giyinmeyi sever falan herseyi konuşmak anlaşmak gerekiyor
Her evlenen de bunlar cok mu uyumlu.
Bense tam tersi sevilen özelliklerin genelde benzer seyler oldugunu düşünüyorum.
Valla bende 27 yaşindayim aynı senin gibi hissediyorum hayatım nöbetler hastanede geçiyor adam akıllı insan gördüğüm yok flortten ötesi olmadı da zaten dua ediyorum seni merak ettim neden olmadı konuşalım mı
Konuşalım
Daha mesleğinin ismini bilmiyorsun ki sen canısı. Hekim tabiri diş hekimleri için kullanılır , doktor diyeceksin, tıp doktoru ve dış hekimi farklı seyler
Diş hekimiyim zaten
Ama ahmat kardesimizin dedigi doğru
Yani yuvasında yaşıyorsun
Nasıl yani
Doktor degilmsin
Evet
Hemşirelerin içindesin bulamadın mı birini
Ben buldugumu cok düşündüm de tekliflerimi kabul eden olmadı
Himm tıp yok o zman sende
Pek iyi degil evet
Ondandır kariyer de etki etmemiş sabırlı ol bakalım olur birgin içini rahat tut
Yaş geciyor pek rahat değilim
Anladım hayirlsi olsun elden gelemz bir şey
Öyle tabi kimseye kendimizi zorla sevdiremeyiz, kimsenin de bize bir sevgi borcu yok.
Aynen öyle herşeyde bir hayır varidr
Bunun hakkında bir fikre sahip değilim
Bir an yapay zeka zannettim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gençliğin gitmedi, hâlâ hayatın çok taze bir dönemindesin 💛 35 yaş evde kalmak değil, toplum baskısının sana yapıştırdığı bir etiket sadece.
Kendini sorgulaman güzel ama hatayı sadece kendinde arama. Sosyal çevreni genişlet, ortak değerlerde buluşabileceğin insanlarla tanışmaya odaklan 🧡 Gerekirse kısa bir terapi desteğiyle özgüvenini ve ilişki tarzını beraberce inceleyebilirsin 💫✨