Evlenmem lazım ama o da yok. Sağlık Bakanlığına atandım bu arada. Hiç sevmedim bu şehri
2 ay
Görev süresi dolmadan başka şehirlere atanamazsın. Ancak memur biriyle nikah yapman gerekiyor. Bu da ha deyince olacak bişey değil. Şimdiden atanmak istediğin şehirde yaşayan birileriyle iletişim kurman gerekiyor
Yeni atanıp sevmediğin bir şehre gitmek çok yalnız hissettirebilir 🥺 Yalnız değilsin bu duyguda 💛
Önce çalıştığın şehirde kalıcı mısın onu netleştir. Tayin şartlarını araştır kurum içindeki büyük şehirlere geçmek için çaba harca.
Bu sürede sosyal ortamlara gir hobiler edin arkadaş çevreni genişlet. Evlilik telaşını biraz geri bırak hayatını adım adım kur ✨🌿
Cevap
15Cevap
Bende öyleyim 4. Seneyi bekliyorum haziranda tayin isteyecem ama sabret sakın vazgeçme emin ol sonunda sen kazanırdın
Burdamısın
Hesap yok mu
Yeni mi gittiniz... acele etemyin belki alisrisin seversin.. ben üni deyim. saglik. bakanligi iyidir
Şehri değiştirme imkanın varsa değiştir
bunu sen bilmezsen kim bilicek
Çorum mu yoksa
Belki ilerde seversin aceleci olma
Çok mu kötü bir sehir
Torpil varsa bulursan bekar da atanır ya
Ankaradaysan iyidir ya Ankara :;)
Nereye atandım. Beni de MEB sürdü maalesef
Peki tayin isteme hakkın var mı
Evlenirsem 2 ay sonra gidebiliyorum
Ama sırf bunun içinde evlenilmez ya hani evlilik gerçekten zor sonuç olarak biriyle bir ömür geçireceksin. Peki evlilik için aday var mı
Kaç yıl çalışma zorunluluğu var
4
Neresi
Afyon
Köy la orası arada gel eskişehire de hava al
nerdesinki
Yardımcı olurum
Sevmeye çalış
Hangi sehir
Mesleğin nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?