Kadın olursan bu evden s. ktir olup gidersin, baban da kabul etmez dedi. Ne yapacağım?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kadın olursan bu evden s. ktir olup gidersin, baban da kabul etmez dedi. Ne yapacağım?
Maalesef ne yapabilirsin bilmiyorum ama seni gerçekten yargılamayacak bir psikoloğa gidebilirsin. Senin bedenin senin kararın ama bence de bu doğru bir şey değil. Yine de öyle konuşmaları iyi değil.
Bu arada translara genelde iş de verilmiyor ve bundan dolayı kötü yollara düşüyorlar maalesef.
Herşeyin farkındayım zaten yurt dışında temelli yaşamak istiyorum ameliyatımı falan da olup diğer türlü seks işçisi olacagım
Şunu da söyleyeyim cocuklugumdan beri böyleyim içimde bir kadın var erkeklere ilgi duyuyorum bedenimden nefret ediyorum yıllarım boşuna gidiyo
İşte bu sağlıklı bir kafa yapısı değil. Kendinden en başta neden nefret ettin bunu sorgulamak lazım. Kafana bu düşünceleri sokan şey acaba izlediğin bazı şeyler olamaz mı?
İzlediğim bişey yok bundan emin olabilirsin dogdugumdan beri böyleyim ölene kadar da değişmeyecek hiçbir kadınla evlenemeyeceğim
Cümlenin ağırlığı çok can yakıcı 😔 Önce derin bir nefes al ve bunun senin değerini asla belirlemediğini hatırla 🌈 Ailenin tepkisi senin suçun değil. Mümkünse güvendiğin bir akrabayla öğretmenle ya da okul psikolojik danışmanınla konuş. Yalnız değilsin ❤️ Destek hattı ya da LGBTİ+ dernekleriyle iletişime geçmen de çok iyi olur 🏳️⚧️🌸
Cevap
4Cevap
Kadın olma, annen haklı
Olucam bu benım bedenim
dediğin gibi bir kadın olmak zor değil sen de rest çek
Yapıcam insallah az kaldı güzel bir kadın olacağımı biliyorum
Kadın olmak çok da iyi bir şey değil yani bizim tarafa gelen gelene bir durun ya
Niye duralım düşüncem fikrim hep kadın erkeklerle ilgi duyuyorum bedenimden memnun degilim ve igreniyorum mutsuz oldugum bedende ömür boyu yasayıp ölmek daha mı iyi
Hastalık özenti gibi şeyler bunlar yazık günah yahu
Hastalık falan degil dogustan geliyor günahsa o benimle Allah ile aramda olan bişey
Nasılyani
Acıklamayı oku
Trans mı olcan
Evet
Kötü yola düşersin
Olsun
Kadın olma
Olucam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?