Kocam mı haklı, ben mi haklıyım lütfen KS hakkı için söyleyin, şurada 6 yıllık hukukumuz var, yengeniz haklı değil mi?
2 ay
Kocam mı haklı, ben mi haklıyım lütfen KS hakkı için söyleyin, şurada 6 yıllık hukukumuz var, yengeniz haklı değil mi?
Cevap
16Cevap
erkek beğenmemişse vardır bi bildiği yakıştığını düşünmemiştir belki ama küsmekte olmaz onund asaygı duyması lazımdı sonuç olarka sen haklısın :)
Aferim kadınlar hep haklı özür dilesin enişteniz
ben aile arasına girmem sakat ::) enişteye özrüde sen artık diletirsin:) iyi bi dille :)))
Enişten de dilini çok iyi kullanıyor siz erkekler genel olarak iyisiniz sanki doğru mu
yok herkes demeyelim :)
Anladım neyse akşam ben tatlı dilimle ortayı bulurum neyse ki ben de iyi kullanıyorum dilimi
:)) tamam
Sen haklısın bende eski sevgilime tatlı yapmıştım sen ve tatlı yapmak diye asaglamıstı
Konuş caner
Kocan tabiki bir kadının rahatsız olma ihtimali yok 🤣
Sen Kocanda bi şey beğenmediğin zaman dile getirmiyo musun ufak şeyleride sorun etmeyin düzelir
Demekki hoşuna gitmemiş objek bşr bakış açısı en azından
Beğenmeyebilir görüşünü söylemiş bence haksızlık bir durum yok
Yengeme kurban olurum
Yengen kurban olsun
Kocan sonuna kadar hakli
Sus bee
Doğruları söylemeyelim mi
Döverim seni alperen
Görürsem söylerim. Sabah sabah ne sinir bu sakin. Hangi renge boyadın ki
Kumral
E en güzel renk neyini begenmemis
Kocan haklı git hemen özür dile
Yazıklar olsun
Evet kadınlar hep hakli
Işte mutluluğun formülünü bulan erkek
Kocanın beğeneceği bir şey yapsaydın
Haklısın, ben begenirdim saçını
Çok haklısın yenge
İşte bak bunca senelik hukukun hakkını veren KS li dostum
Haklısın Enişte haksız ve patavassız
Konuş be
Öyle ama
Kötü bile olsa güzel dersin
Ne renk yaptinda begenmedi
Haklı
kapalimisin normalde
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte “kim haklı”dan çok “kim nasıl incindi” kısmı önemli 💔
Saçın bedenin ve sen beğeniyorsan en büyük haklılık sende 💅 Ama eşinin de fikrini söyleme hakkı var. Sorun üslup ve senin kalbinin kırılması.
“Saçımı eleştirmen kalbimi kırdı, beğenmesen de saygı duymanı isterim” diye sakince anlat. Sonra barış çayı içerken saçlarını savurursun 😄☕💖