Bence öyle ne gerek var mı, bir isim kullanılıyor zaten bir de bazen saçma şeyler ekliyorlar ki sinir bozucu bence
1 ay
Bence öyle ne gerek var mı, bir isim kullanılıyor zaten bir de bazen saçma şeyler ekliyorlar ki sinir bozucu bence
... naz
... su
... can
... nur.. vs. vs.
Evet sen söyleyince baktım da sinir bozucu. Çift isim moda oldu sanki.
Benim en gıcık olduğum da kızların kızlık soyadlarını evlenince de kullanması.
Sanki TV de ünlü biri de herkes eski soyadıyla tanıyormuş gibi. Çok gereksiz bir iş bu.
Hayır değil mesela eski bi arkadaşım ikinci ismini sadece sevgililerine söyletiyordu geri kalan insanlar ikinci ismini söyleyince bile çok sinirleniyordu bence mantıklı hem değişiklik oluyo beninde iki ismim var
Bunu düşünmen çok normal 😊 Günlük hayatta zaten tek isim kullanılıyor çoğu zaman ikinci isim havada kalıyor haklısın 😅 Ama bazı aileler gelenek diye ya da iki tarafın gönlü olsun diye koyuyor. Sen kendi çocuğuna tek isim istiyorsan bu da çok net ve güzel bir tercih 👍💖
Cevap
5Cevap
benim 2. ismim Hüseyin ama ailenin yarısı bu ismi diğeri ilk ismi kullanıyor bazen şaşırıyorum oğlum baksana 2 saattir sana sesleniyoruz diyorlar
Evet çift ismim var saçmalığın ta kendisi eziyetten başka bir şeu değil ilk ismimden nefret editorum bazı zamanlar şey kafasına giriyorum oha lan benim adım "..." gibisinden çünkü kullanmıyorum sınra adımın o olduğunu düşünüp şok oluyorum
Sağ ol 😄
Bence de ne gerek var
Gereksiz
Evet gereksiz
gereksiz
Tanıyorum seni
Yok karı kocaydık
Konuşmadigimiza göre boşandık
Evet
Shshdhshsjdnkddnjd lafın gelişi ne yavrum
Gelişi bee
Tamam gel barışalım yavrum