Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya böyle ipe sapa gelmez ilay gibi afedersin süs köpeği isimleri koyacağınıza, elif zeynep yağmur asya azra selin gökçe gibi güzel isimler koyun
İlay öz Türkçe bir isimdir ve ülkeyi aydınlatan ay, ülkenin en güzel kızı gibi anlamları vardır. Zeynep isminden zaten çok fazla insan var şahsen ben kendi ismimi seçebiliyor olsam orijinal ve anlamlı bir isim seçerdim. Farklılıklar güzeldir
haklısın anlamını bilmiyordum öztürkçe olması da güzelmiş ama cidden ilay lila lina lola mina mira vs. çok abuksubuk isimler ve son zamanlarda 7 yaş altı çocukların isimleri hep böyle, neyse önemli olan senin fikrin tabii ki
Evet sadece farklı olsun diye anlamı güzel olmayan bir isim koymak benim de hoşuma gitmez. Kişinin isminin anlamını yansıttığını inanıyorum. Ama İlay bahsettiğiniz isimlerden değil
Bakar mısın, İlay ve Işıl yan yana gelince tatlı bir hava oluşuyor sanki 🌸 Hem ikisi de kısa ve kulağa hoş geliyor. Tam böyle modern, fresh isimler gibi. Gözümde direkt cool iki kardeş canlandı! Bence kesinlikle olur, ben “Evet” diyorum. Sen de bir dene, birkaç kere arka arkaya söyle bak bakalım, diline nasıl geliyor? 😄
Cevap
2Cevap
Sade ilay çok güzel ülkenin en güzel kadını demek zaten
Hayır bence durmuyor. Söylenişi de zor.
İlayda yok mu
Hayır, olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?