Evlenemediği için agresifleşen, aileyi sürekli huzursuz eden ablamdan nasıl kurtulabilirim?

Ablamdan ciddi anlamda nefret ediyorum. Sakın aa insan ablasından nefret eder mi, o senin ablan gibi şeyler söylemeyin. 32 yaşına geldi ve hâlâ babamın parasını yiyor. Güya mesleği var ama hiç kimsenin yanında çalışmadı ya da kendine bir ofis açmadı. İstediği saatte işe gidiyor, istediği saatte geliyor hatta bazen işe bile gitmiyor, tamamen keyfine bağlı. Bir tane bile isteyeni, talibi yok. Bütün arkadaşları evli, sadece kendisi bekar. Evde sürekli terör estiriyor, olay çıkarmak için yer arıyor, annemi babamı köpek gibi azarlıyor, bir kalkıp dövmediği kalıyor. O kadar saygısız, o kadar iğrenç birisi ki annem ve babam sesini çıkaramıyor ona ve sürekli benimle uğraşıyor, annemi sürekli bana karşı dolduruyor, sürekli beni şikâyet ediyor. Evde ben ne yapsam laf ediyor. Sıktığım parfüme kadar karışıyor. Attığım adıma kadar müdahale ediyor, mesela lavaboya girdiğim zaman kapıya vurup çık ben gireceğim diyor, yaptığımız her şeye laf ediyor, geçen gün banyodan havlu kâğıt almıştım, sabah hemen babama sormuş buradaki peçeteyi kim alıyor diye, geçenlerde sirkeyle yıkandım, onun sirkesiymiş bilmiyordum, az bir şey vardı içinde, ben de kullandım. Tam 3 gün lafını yaptı, anneme soruyor benim sirkemi kim kullandı, niye kullandı bilmem ne... Daha anlatmadığım bir sürü şey var, mesela ben yemek yerken ne yiyorum diye gelip bana bakıyor, sürekli beni gözetliyor, açığımı arıyor. Ben hiçbir şekilde cevap vermiyorum, muhatap olmuyorum ama artık sabrım kalmadı. Odamdan çıkamıyorum bana müdahale etmesin, bana bulaşmasın diye 😔 Ben ciddi anlamda çok bunaldım artık, o kadar sabrım kalmadı ki artık onun sesini duymak bile midemi bulandırıyor. Ben nasıl kurtulabilirim ablam demeye utandığım bu insandan? Bugün, bana masaj yap, parasını vereceğim diye tutturdu, masaj yapmak istemediğimi söyledim. İyi o zaman babamdan para dilenmeye devam et dedi. Annemle babamı da kendi tarafına çekmiş, hiçbir şey diyemiyorlar ablama. Gerçekten sabrımı zorluyor. Psikolojim kalmadı. Lütfen fikir verin. 😔
Evlenemediği için agresifleşen, aileyi sürekli huzursuz eden ablamdan nasıl kurtulabilirim?