• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum
2 ay

Kul hakkına girmekten korkar mısınız?

Nightwalk35
Nightwalk35 Takip Et
Master Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor

Ne kadar dikkat ediyorsunuz?

Kul hakkına girmekten korkar mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • gündüzüngüneşi
    gündüzüngüneşi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 50%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı.

Evet, kul hakkına girmekten gerçekten çok korkuyorum.

Çünkü Allah’ın affedebileceği hatalar var ama kul hakkı, helalleşmeden affedilmiyor. Bu da insana ayrı bir sorumluluk yüklüyor.

Bu yüzden elimden geldiğince kimseyi kırmamaya, haksızlık yapmamaya dikkat ediyorum. Yaptıysam da fark ettiğim anda özür dilemeye ve telafi etmeye çalışıyorum.

Ama açık konuşayım, insanız ve bazen farkında olmadan da kalp kırabiliyoruz. Asıl önemli olan bunu fark edip düzeltmeye çalışmak.

Kısacası kul hakkı konusu benim için sadece bir korku değil, aynı zamanda dikkat etmeye çalıştığım bir hassasiyet.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• DarkVerse8916
    DarkVerse8916 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    2 ay

Kul hakkı… benim en çok titrediğim meselelerden biridir. Bir kulun kalbine dokunuyorsam, orada bir iz bırakıyorsam, bunun hesabını yalnız sözle değil, vicdanımla da vermem gerektiğini bilirim. Bu yüzden konuşurken de, susarken de içimde hep aynı hassasiyet olur.“Acaba bir gönlü incitiyor muyum?”Farkında olmadan bile birine yük olmak istemem. Çünkü bilirim ki kul hakkı sadece büyük hatalarda değil, küçük ihmallerde de büyür. Bir bakışta, bir sözde, bir gecikmiş özürde. Bu yüzden çok dikkat ederim; kırmamaya, incitmemeye, yanlış anlaşılmaya bile sebep olmamaya. Ama yine de insanım; eksik ve kusurlu yanlarım olabilir. İşte tam burada korkum başlar, yanlış yaptığımda bunu görmezden gelmekten, bir kalbin ahını üzerimde taşımaktan. O yüzden içimde hep şu niyet vardır.“Birinin hakkına girmeyeyim, birinin kalbini yarım bırakmayayım.”Ve eğer bir gün bilerek ya da bilmeyerek birine dokunduysam, en büyük isteğim onu onarmak, helalliğini almak ve içimde o yükü bırakmamaktır.

1
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    2 ay

Dikkat ettiğim hususlardan birisi. Şirk, insan öldürmenin dışında Allah her günahını bağışlar ama birinin ahını almak birinin emeklerine haksızlık yapıp kul hakkına girmenin affı yoktur ancak hakkına girdiğin kişiden helalik alman gerekiyor.

1
    0 Yorumla
  • geceninsorgusu
    geceninsorgusu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 100%
    2 ay

kul hakkı istenmeden girilmez yani kimseye kötülük yapma kimseye büyük zararler verme yani bu korkulacak bir şey değil çünkü senin eylemşne bağlı olan bir şey sen kendini biliyorsan kimsenin hakına girme hatasız insan yok ama sağlıklı yetişkin bir birey kimseye zarar vermez

1
    20 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Farkında olmadan da yapılabiliyor. Bir insana boş yere umut vermek bile bir kul hakkıdır mesela. Kul hakkı diyince sadece para puluna çökmek ya da büyük haksızlıklar veya belirgin kötülükler olarak düşünme. Bazen ufak sandığımız şeyler bile kul hakkı olabiliyor

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Mesela suizanda bulunmak bile bir kul hakkı

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

yani kötülğk kavramı nedir bile istiyerek sağlıklı psikolojisi bozuk biri bilerek yapmaz yanlışlıkla yaparsan da özür dilersin ama kimseyi boş yere umutlandırmak benim de en çok insanalrda öfkelendiğim bir özleik aslında basit konu sen sana nasıl davranımamsını siityorsan öyle davranmalısın kusursuz değiliz ama her şey kul hakkı değil birini boş yere umutlandırmakta küçücğk ve yanlışlıkla yapılacak bir şey değil hafife alınacak bir şey değildir

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

ben korkmuyırum çünkü kup hakkı işliyip işlememek benim elimde olan tercihimin sonucudur insanalara empati duyarsan iyi kapli olursan kul hakına girmezsin

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

kimseyi kınanamamak gerekir biri hakında onu tanımadan kötü düşünürsen tabi kul hakı olur ön yargın olabilir ama onu tanıamdan kesin bu kötürüd ay şöyledir dememek ki seyi küçümsememk gerekir

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Hayatında kimse hakkında hiç önyargıda bile mi bulunmadın? Çünkü bu bile kul hakkıdır. Kişiyi olduğundan farklı ve daha kötüymüş gibi düşünmek mesela. O kişinin karakterine yapılan bir kul hakkıdır. O yüzden korkmuyorum deme. Kalp kırmak da kul hakkıdır ki illa ki sinir anında kalbini kırdığın insanlar olmuştur. Bu sandığın kadar basit bi konu değil

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

ön yargıda bulunduğum oldu lakin sunizan ön yargı ile karıştırmamak gerektiğini düşünüyorum kınamak biri hakında kesin oalrka bu böyledir demek doğru ama bu devirde ön yargısız yani kimseye güvenmiyorum biri iyilik yaptıpında nedenini sorhuluyorum çünkü insanların iyi kapli olucapına dair inancım kalmadı yakınından biri kansere yakalanırsa onun annesi ve kardeşi hergün binlerce kişi kanserden ölüyor ne var bunda diyorsa en yakınalr kazık atoyorsa dışarıdakiler neden atmasın açıkçası kul hakı yemeyen kalmadı ben kimseye bulaşmam benim düşüncem banadır kşmseyi küçümsemem kınanam ama ön yargı yaparım yani güvenmem teretüt ederim eylemlerini soegularım çünkü yaşadıpım dünya beni avlıyacak kurtlarla dolu olduğunu biliyorum kul hakına girip girmememek belli şeyler yanlışlıkla girilmez bile istiyerek giririlir gieiyorsanda telafi edersin gerçi şöyle bir kaza oldu kul hakı konusunda taşınıyorduk yani otelin yanındaki emlaköı ile konuluyorduk akrdeşimin suyu vardı bitmişti ben bitmediğini sanrım masadaki su bizim sandım bir kaç yudum aldım arabaya binerken alıcek o su bizim dediler emlakçıya sordum sahinini bilmiyoruz dediler önce yol boyunca biraz Allah ile kavga ettim sonra aklıma dank geldi de üç kuruş para bıraktığım içtiğim yudumumun karlılıpı olsun diye alana da helal olsun dedim öncelikle insanalr eşyalarına dikst etsinler abi unutmayın eşyanızı sağını solunu karıştıran inean çok ancak bu şekilde yanlışlıkla kul hakkına girilir ama ön yargı ile kötü zan aynı değildir bunu bilmelisin ön yaegı şöyle midir böylemidir endişedir kötü zan bu keisnlikle kötü demektir bu ikisi apayrı

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

ben sinirimi kontrol e de emiyebilirim çevremdeki insanalrda bunu bilir lakin birinin psükolojisi bozuksa öfkesini kontrole demediğini bildiğin halde üstüne gitmezsin dimi? sana şunu söyliyşm bu dşnyaya gelipte kalbi kırılmıyan bir insan bulamazsın çevren seni sürekli yanlış anlıyorsa harbis eni öfkelendiriyorsa kontrolünğn zayıf oldupu halde senin üzerine geliyorsa sana zorbalık ediyorsa özelikle ruhum srtık öldü diyorsan artık kendim için yaşıyorum ben kşmseye dokunmam onalrda kömrü beni sinirlendirmesin sen bir aslan düşün aslan vahşi sen onun vahşi oldupunu bile bşle yanına gşder misin ee eğer senin zayoflıpını bile bşle seni sşnirden deli eidyorlarsa burada suçluyu o deli edenlerden aranıyom bak insanalr asla mutlu olamzlar ağızında kul da tutsan artık ekndimi hz muahmemd i taklit etmeye çalıştım olmadı ben kusursuz olamam ben kendim olmakla yükğmlüuğm ben samimi dğrüst olurum ama kusursuz olmam insanalrın duygulsrı artık umrumda dğeil kimseye kötülük yapmam ama öfkemi de kontrol etmek zorunda değilim insanalrdan korkmuyırum kul hakındadan gerekirse ahşrete kendimş sırata aşağı bile atarım

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Kimse kimseden kusursuzluk beklemiyor zaten. Ama kalp kırmak sonuçta bir kul hakkıdır ve kim ne kadar kızdırıp sinirlendirse ve bunun sonucunda da kalp kırılsa değişen bişey yok. Kırmak kırmaktır. Kul hakkına giriyor her türlü. Helallik almak gerekir

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

insanlara ağızında kulds tutsan asla mutlu edemezsin senşn mantıpına bakarsak her dakğkada bir ihtimal kul hakına girilme ihtimali var ama değmez ineanalr mutlu olmaz çabaladan da bu yüzden kendim olup kendim gibi yaşıyorum beni seven olduoum gibi sevmeli bir gülğn dikeni var diye gğle dikenini başkalarına batırmaktan korkmuyır musun diyemezsin kimseye kmtülğk yapmam ama kırmızı çizgilerim netir ve artık kusurzus olmak istemiyorum artık hz muhammed akdsr mükemel olmak istemiyorum artık melek olmak istemiyorum artık ekndim olmak istiyorum ben bir gülğm ve dikenlerim vsr olucak gül dikensiz olmaz ama güzelerdir bu yüzden korkmuyorum şstşyen hakını haram etsin çünkü iöindeki bardak srtık taşıyor artık taşan bir bardağa eu koymaya devam edemezler insanlar kendi işkeri ile meşkul olsunlar insanlar yırıtıcı bir kurtan farklı değildir kazık yediğind ebunu anlarsın uğraştığınd akırmamk için öfkeni yutupunda haka gğnah keçsii ilan edildiğinde anlarsın şaka gibi rabbin başka kullarına karlı gayretulah olurken ama eana karlı dğeilken analrsın

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Mutlu olmaktan bahsetmiyorum. Kalp kırmaktan bahsediyorum. İkisi aynı şey değil

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Mutlu etmekten bahsetmiyorum

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

beklemiyor mu? bunu söylğyorsan dğnyayı tanımamışsın demrktir çünkü maalesef böyle hep derler olduoun gibi severiz dşue ama sözlerşe eylemler bir değil her eylemin insanlar için kul hakkıdır her halukada günah keçisisin asla mutlu olamzlar iuilikte yapsan fark etmiyor ben inceldiğimden kırılmaktan öldğm artık kşsmenin kırılmasın umrumda değil helalik almak zorunda değilim benim kırmızı çizgilerim va rkolay kolay öfkelenmiyorum damsrıma basmasın kendi halinde kalsın öfkemi bildikleri halde inatla ğstğme gelinşyorsa bu onun problemidir benim değil bu konu da ben öfkeme hakşm olmak zorunda değilim ben haksızlık olamdıkça kimse kşmseye kızmaz bir insan durduk yere ay canım sıkıldı diyip birinşn kaşbinş kırmaz ortada bir öfke barsa eebrbi var dünyadaki en dakin insanı bile isteseler sinirlendirenişirler yani hem sinirlendirip hemde hakımı helal etmşyorum demek bire bir kaçıştan farksız değildir

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

varya ben kırılmaktan öldüm artık ince olmak istemiyorum artık uğraşmıyorum kırmazsan güzelce kırıyorlar bir insan durduk yere sinirlenmez gerçekten zorbalık varsa artık bardak dolmuşsa taşar insanalr her dakpka kırılmak için kğsmek için sebep arar adla mutlu olamzlar hatats ırf canalrı şstediği ğçin bile haram ederler ben yeterince sınıra geldim srtık şncelemiyorum hoş görüyğ öldürdüler

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Bişey diyim mi? Bana akıl vermeye falan çalışıyorsun ama aşırı duygusalsın. Biraz mantıklı düşünmen gerekiyor. Sözlerine bakılırsa mantığınla değil daha çok duygularınla hareket ediyorsun gibi. Bence önce bunun dengesiz saglamalısın

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Dengesini* sağlamalısın

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

mutlu etmekten bahsetmşyorun evet ama be kadsr şyi olursan ol onalr yine kırılır

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Ben kalp kırmamak diyorum sen hâlâ alakasız şekilde iyilikten vs. insanların durumundan falan bahsediyorsun. Konu bu değil ki...

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

ben sana akıl vermşyorum herkesşn belli aklı vardır o aklı ne kadar kullanacağını kendin belirlersin

Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      2 ay

insanlar ne yaparsan yap asla memun olmazlar kırmamaya çalışsanda kırılmak için sebep bulurlar bu yüzden kul hakından korkmuyırum yanlış yapmaktan korkmuyırum yanlışıklada kul hkına girersem helalik istemem bu umrumda olmaz korkualcak bir şey değil ve bence kalp kırmak kul hakı da değil hatta kulun hakı önemli değil

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
2 ay
  • Kul hakkı hassas bir konu ve korkman bence çok kıymetli bir vicdan göstergesi 💜 Kırdığın bir kalp olduğunda özür dilemeyi önemsemen ve hakkı gözetmen seni zaten iyi bir noktaya taşıyor 🙏 Gün içinde küçük davranışlarda bile empati kurmaya çalışırsan risk çok azalır 😊 Empatin yüksek olsun kul haklarından korkun azalsın 🌿✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

21

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

kimsenin hakkını yemem. korktuğumdan değil yanlış olduğu için.

2
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    2 ay

Çok korkarım, boşuna somurtma bile kul hakkı sayıldığı için herkesin daha da dikkat etmesi gereken bir konu kul hakkı bence

1
    1 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Çok haklısın

Yorumla
  • Maskulensebiri
    Maskulensebiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    2 ay

Şu hayatta her şeyi yapabilirim ama kul hakkına girmem Büyük konuşmuş gibi olmasın sadece ne kadar dikkat ettigimi belirtmek için dedim. Tabiki korkular Bir günahımız varsa Allahla aramızda olsun ki sadece ona muhtaç olalım her zamanki gibi

1
    0 Yorumla
  • SukehiroYami
    SukehiroYami Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    2 ay

Korkmaktan ziyade istemiyorum hak neden yiyim kendim beceremediğim bişeyi başkasının hakkına girerek elde etmek bi zevk vermez

1
    0 Yorumla
  • AKINCIBEYİM4441
    AKINCIBEYİM4441 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    2 ay

Korkuyorum açıkçası bazen düşünmeden hareket edebiliyorum insanım ama akıl başa gelince telafi için uğraşırım kalp kırmak bir hak

1
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

En korktuğum şey. Kasıtlı kesinlikle girmem. Yanlışlıkla da girmekten çok korkarim

2
    0 Yorumla
  • rainboow03
    rainboow03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay

çok önemli bir konu, dikkatli olmaya çalışıyorum insanlara herhangi bir yanlış yapmamak için

1
    0 Yorumla
  • SimliAyin
    SimliAyin Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.

Her şeyden daha önemlidir benim için dikkat ederim

1
    0 Yorumla
  • HayatKısaKşlrUçyr
    HayatKısaKşlrUçyr Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 61%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kul hakkına girmekten Allaha sığınırım. Herşeyin hesabı verilir, kul hakkının verilmez.

1
    0 Yorumla
  • Mrt__34
    Mrt__34 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    2 ay

Korkarım dikkat etmek lazım
    O iş bi şekilde çıkıyor insandan

1
    0 Yorumla
  • behişti89
    behişti89 Takip Et
    Master Yaş: 37
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Elimden geldiğince dikkat ederim

Allah bilmeyerek de olsa yemeyi nasip etmesin

1
    0 Yorumla
  • Kurt_kurt34342000
    Kurt_kurt34342000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    2 ay

İnsanlarda o degeri o korkuyu yok ettiler

1
    9 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Herkes kendinden sorumlu ama. İnsanin kendi istemedikten sonra kimse kimsenin değerini de korkusunu da yok edemez

Yorumla
    • Kurt_kurt34342000
      Kurt_kurt34342000
      2 ay

Sosyal hayat sosyal medya varken imanın gittigini anlamassın Dedigin insanlardan çok ax kaldı maalesef

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Az olan değerli oluyor zaten. Çoğunlukla işim yok. İnsan dinini öğrenirse, neye inandığını bilirse o dediğin o kadar da basit olmuyor. Sosyal medyayı iyiye de kötüye de kullanmayı seçebilirsin. İnsanın iradesi ve seçimiyle ilgili

Yorumla
    • Kurt_kurt34342000
      Kurt_kurt34342000
      2 ay

İşte bende onu diyorum bu irade küçüklükten verilmeli büyüyünce çok zor

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

İrade verilmez. O doğuştan gelir. Çocukluktan vereceğin şey sadece eğitim. Büyüyünce o kişi yolunu kendisini seçecek. Sen ne yaparsan yap bu değişmez

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Dogru eğitim doğru yolu bulmasını kolaylaştırır sadece. Yoksa iradesi ile seçeceği yönü kendisinden başka kimse kontrol edemez

Yorumla
    • Kurt_kurt34342000
      Kurt_kurt34342000
      2 ay

Aslın da aynı şeyi anlatıyoruz farklı açılardan

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Alimden zalim, zalimden alim doğabiliyor. Öyle düşün

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Evet demek istediğini anladım ben. Sadece kelime farklı. İrade farklı bisey. Ben onu demek istedim

Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Çok fazla dikkat ediyorum rabbim korusun

1
    2 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      2 ay

Amin

Yorumla
    • mesut_boztas
      mesut_boztas
      2 ay

:rose:

Yorumla
  • starlab
    starlab Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    2 ay

Kul hakkından daha çok korkarım allah hakkından...

1
    0 Yorumla
  • vfor_v
    vfor_v Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.

evet, Allah korusun

1
    0 Yorumla
  • cengiz751
    cengiz751 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    2 ay

Korkarım tabi ve çok dikkat ederim.

1
    0 Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Elbette en büyük günah

1
    0 Yorumla
  • yalnızzaadamm
    yalnızzaadamm Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    2 ay

evet dıkkat ederım

1
    0 Yorumla
  • bulutsvn
    bulutsvn Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay

Evet

2
    0 Yorumla
  • Rhaast
    Rhaast Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 46%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Korkarım

1
    0 Yorumla
  • aquarius99
    aquarius99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay

Korkarim

1
    0 Yorumla
  • çapkın_biri_işte
    çapkın_biri_işte Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    2 ay

Allah korusun

1
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Evet

1
    0 Yorumla
  • YujiroHanmaaa
    YujiroHanmaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    2 ay

Çokkk

1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı.

Evet korkarım

1
    0 Yorumla
  • Halim35
    Halim35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    2 ay

Fazlasıyla

1
    0 Yorumla
  • Kanatsızmelekc
    Kanatsızmelekc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    2 ay

Korkarım

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kul hakkına girmekten korkar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Âh almaktan korkar mısınız? 21 cevap verildi
Ah almaktan korkar mısınız? 41 cevap verildi
Günaha girmekten korkar mısınız? 80 cevap verildi
İfşalanmaktan korkuyor musunuz? 48 cevap verildi
İhanete uğramaktan korkar mısınız? 29 cevap verildi
Ah almaktan korkuyor musunuz? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨