Buradaki kastım ahlaksız konuşma değil sadece her türlüsü
2 ay
Buradaki kastım ahlaksız konuşma değil sadece her türlüsü
İster ahlaksız konuşma olsun ister normal konuşma olsun bir kadın bir erkekle tüm konuşmasını birilerini yayıyorsa Bu erkek bana karakterden bahsetmesin.
Bir kadının özel konuşmalarını ortalığa döken biri kesinlikle karakterli değildir 🙅♀️ Gizli kalması gereken her şey güvene emanet edilir. Konu ahlaksızlık değil gizliliktir. Bunu yayan erkek de kadın da olgun değildir ve güvenilmez. Böyle birine mesafe koyman çok sağlıklı olur 💔✨
Cevap
12Cevap
Karaktersizdir niye yayıyorsun oğlum
Trt naklen yayınmısın mk
Konu fark etmez iki kişiye özel olan şeyi paylaşmanın doğrusu olmaz. Muhatap olunmayacak insandır
Doğru bir hareket değil
Bence bir taraf rahatsız eden yapışan bile olsa yapılmamalı büyük bir hakaret sınır aşımı vs söz konusu olmadıkça
öyle karakter mi oluyormuş?
Müge Anlı'da da böyle bir şey yaşanmıştı Nazmiye diye bir kız güvenlik görevlisine mesaj attı diye görevli hemen haber vermiş kızı rencide ettiler program ortasında ama bunlar adam görüyor kendini, kız da kötü karaktersiz birisi ama bu yapılanı bence meşrulaştırmıyor
Sence yani karakterli olma ihtimali var mı
Kanka yapan çok fazla var ki burada bile var ama herkes bak işte pas vermemiş paylaşmış karakterli adam diye onları övüyorlar
En nefret ettiğim tip.
Bir de bunları adam görüyorlar kıza pas vermiyor bak kişilikli sınırları olan adam diye
Bunları adam görende beyin yoktur.
Konuşmalarınıza dikkat edin
Guvenmediklerinizle konusmayin
Ahlaksızlık evet
Ahlaksizdir kesinlikle uzak durulması lazım
Müge Anlı'da da böyle bir şey yaşanmıştı Nazmiye diye bir kız güvenlik görevlisine mesaj attı diye görevli hemen haber vermiş kızı rencide ettiler program ortasında ama bunlar adam görüyor kendini, kız da kötü karaktersiz birisi ama bu yapılanı bence meşrulaştırmıyor
Karaktersiz
Kadın erkek fark etmez karakterszdir.
Adidir. Özel olan özel kalmalı
kardeşim dır
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?