Selam KS ahalisi! Kibar ve centilmen erkeklere olan bakış açısını merak ediyorum. Kadınlar, böyle karakterleri zayıf mı görürler? Erkekler böyle hemcinslerini ortamlardan dışlarlar mı?

Selam KS ahalisi! Kibar ve centilmen erkeklere olan bakış açısını merak ediyorum. Kadınlar, böyle karakterleri zayıf mı görürler? Erkekler böyle hemcinslerini ortamlardan dışlarlar mı?

Yerine göre olması lazım sert bi ortamda fazla kibarlık kılıbık imajı bırakır ve kadın utanç veya ezilm duygusu yaşar hiç Kibar olma demiyorum ama ona göre olunması lazım bence
Kibar erkek zayıf değil de şahsiyeti olmayan, pasif olan erkek silik. Kendi hakkını aramayan , bir duruş sergileyemeyen adam eziktir..
Kaldı mı öylesi..
Kibarlık iki güzel sözle olmuyor, karakteriyle bütünleşmiş birinin daha çok dikkat çekeceğine eminim..
O işin şakasıydı..
Elbette var ve var olanı da görüyorum..
Kesinlikle..
Teşekkür ederim.. 🙏
Cevap
2Cevap
Evet bu ülkede öyle maalesef... kızlar kibar erkeği zayıf sanar gider dağ ayılarıyla olurlar.. çünkü kibarlık nezaket bu topluma çok gelir
Mühim olan kibar ama erkek olmaktır arada kadınların iyi ayırt edebildiği çok ince bir detay vardır 😂
Kibar değil de mıymıy, sürekli fikir soran çıtkırıldı duran erkek feminen duruyor.
Bence daha güzel bir imaj olur kibar erkek çok nadir bulunur
Hayır tabiki kibar olmaları çok güzel bi özellik bu iyi düzgün bi insanda olması gereken bi özellik zaten
Kibar erkek var kibar erkek var Olgun Hakkını savunan güçlü olan kibar erkekse tabiki evet
Kesinlikle hayir
Bence kibar erkekler daha önde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?