Aileler arasında böyle şeyler nasıl konuşuluyor Biz nişanı yapalım Siz düğünü yapın ya da şu kadar takı takın vesaire mi deniyor çok hassas konular değil mi ben utanırım
2 ay
Aileler arasında böyle şeyler nasıl konuşuluyor Biz nişanı yapalım Siz düğünü yapın ya da şu kadar takı takın vesaire mi deniyor çok hassas konular değil mi ben utanırım
Nişan yapmayı kim buldu ise hay q ztn düğüne o kadar masraf gidiyor bide düğün kına falan derken dahada masraf gidiyor. balayına gidecek para kalmıyor
Ya aynen öylr millet nası evleniyor aklım almıyor
Ben daha o durumlara nasip olmadı isteme oluyor sonra nişan ister tek isteme nişan olur ister ayrı ayrı size kalmış ister evde olur ister bir güzel yerde aileler de tanıştıktan sonra buna karar verir diye biliyorum
Nişan masrafları çok değişiyor ama ortalama sade bir nişan 30-70 bin arası tutabiliyor 💍✨ Mekan, fotoğraf, ikram, kıyafet hepsi eklenince artıyor.
Aileler bunu genelde “Biz nişanı halledelim siz düğünde destek olun” diye çok kırmadan konuşuyor 😊 Utanman çok normal ama bu konuşmalar yapılmazsa sonradan kırgınlık olabiliyor. Partnerinle önce aranızda netleşmen en rahatı olur 💗
Cevap
4Cevap
Nişanı kız yapar masrafı da sana göre değişir davet evleri 40-50k daha ucuz mekanlar da bulunur dernek yerleri gibi
40 50 ye razıyım ya
Fotoğrafçı da extra sanırım of ya nişanda ne yemeği bu arada yemek falan vermem
Nişan aile arasında, tanıdık bir restoranın üst katında yapıldı. Bilezik aldım iki tane. kardeşim öyle nişanlandı yani. Bedava oldu :D
Nişan a ne gerek var ki, boşuna masraf 2 tarafa. Aile içinde yakın kişilerle güzel bir şey yapın geçin. Düğün içinde 2 tarafın adetleri giriyor devreye. Mantıklı olanı ortak olması ama
Nişan 40 50 olsa razıyım 100 200 diyolardı düğün ne kafar kimbilir allahımm
Ben yurtdısından kuzenimin nişanı için geldim Mart ayında. Hazirandada düğünleri var.
Organizasyon yerinden tutmuşlar mekanı 40 kişi falan vardı. Yüzükler takıldı. Pasta falan kestiler.
Düğün sonrası Ankara'da yaşayacaklar biz kız tarafıyız. Teyzemden duyduğum ev kira olacak. 2 taraf herşeyi ortak yapıyor. Enişten ve damadın babası kredi kartını vermiş kendiniz seçin alın demişler.
Teşekkür ederim Allah yardım etsin her şey zor ya
Nişanı napcaksiniz ya sadece bir nikah kıyın yeter
cok paraya
300 bin gozden cıkar
Şaka mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?