4 yıldır yalnız yaşıyorum, alıştım ama akşamları falan huzursuz oluyorum, bazen kendimi kötü hissediyorum, arkadaşlarımla vakit geçirmeyi de çok sevmiyorum siz neler yapıyorsunuz
1 ay
4 yıldır yalnız yaşıyorum, alıştım ama akşamları falan huzursuz oluyorum, bazen kendimi kötü hissediyorum, arkadaşlarımla vakit geçirmeyi de çok sevmiyorum siz neler yapıyorsunuz
Ben böyle zamanlarımda akşamları bol bol TV izleyip unutmaya çalışıyorum, hatta TV başında uyumaya çalışıyorum. Yalnızlık zor, umarım akşamlarını dolduracak biri veya birileri olur hayatında.
Umarım teşekkür ederim
Nerede yaşıyorsun, ailen falan yok mu yakınlarında?
Yalnız yaşamak bazen huzur veriyor bazen de içini burkuyor bunu çok iyi anlıyorum 🥺🌙
Akşamları kendini kötü hissettiğinde hafif müzik açıp yürüyüş yapmak meditasyon ya da günlük tutmak iyi gelebilir 🧘♀️✨
Arkadaş sevmek zorunda değilsin ama küçük bir rutin kur kendinle arkadaşlık et ☕📚💛
Cevap
15Cevap
26 yıldır yalnızım alıştım.
Hoparlör ile müzik, canlı yayınlar varsa. Burası senin kısmın olmayabilir, arkadaşlarımla sesli kanalda muhabbet ediyoruz.
insan bazen evde bir can yoldaşı istiyor, güler bir yüz tatlı bir sohbet :) arada atışacak biri olsun istiyor :D o yüzden iki kedi aldım eve :D
Yalnız yaşamak zor cidden sessizlik zor evde ses istiyor insan psikolojik olarak sıkıntı
9 senedir yalnızım alışıyor elbet insan
Hayirrr nasıl dayandinnn
Gündüz işteyim zaten kendime 20.000 parça legolar alıyorum onlarla oyalanıyorum ki bi bakıyorum saat 12 1 olmuş bazen arkadaşlarla çıkıyoruz veya onlar geliyor
Yalnızlığı seviyorum. Bence çok daha huzurlu.
Şimdi başlar bize gel mesajları
Film falan iyi gider bemce
Hangi şehirde yalnız yaşıyorsun
Sevgili de mi yok. Yalnızlığın sonucu bu hisler
Aslında tayin istiyorum ben umarım çıkar burada kalıcı değilim öylesine de biriyle takılmak istemiyorum. Bir de tez sürecinden geçtim çok yoğun bir dönemdi tez bitince boşluğa düştüm
Inslh gonlunce olur hayirslisi
İnşallah
Kalpten isteyexegin biri ile ol ztn , oylesine takilma😇
Bence de öylesi daha hayırlı
Aynn kesinlikle
Evet
Nerede yaşıyorsun
benim 7 sene oldu
Oo nasıl dayandın
Dostlar ile
Sürünüom
Ben 😥😥😏