Nişanı ev yüzünden bozan kayınvalide adayıyla nasıl başa çıkılır, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben nişanlımla 1 yıldır nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz olacak, bizim küçük tarlamız var annemin üzerine, tarlada abimin de hakkı var. Kızın annesi ilk başta evlendikten sonra kirada durmamıza izin verdi aynı şekilde kız da kirayı kabul etti, lojmana da başvuru yapmıştım lojman çıktıktan sonra zaten direkt lojmana geçeceğiz 5 yıl oturma hakkımız var orada. İleride durumumuz olursa ev alırız dedik biz de. Bunları konuştuk tamam dediler nişan olduk. Şimdi ise düğünümüze 1 ay kala dün kiralık ev bakmaya gittik kızın annesi dedi ki ben altınları da istemiyorum sadece ev alın, bu ev sizin olsa olmaz mıydı tarlayı ucuza satıp üzerine 1,5 milyon TL kredi çekip ev al dedi ben de dedim ki tarlada abimin de hakkı var satılırsa annem ona da payını verecek haksızlık yapmaz abime de annem çünkü kul hakkına girer ayrıca devlet bana o kadar kredi vermiyor anne dedim kızın annesi iyi tamam kalsın bırak eve gidelim bakmayalım kiralık ev falan dedi eve geldik bıraktım onları bize uğurlar olsun dedi canımız çok sıkıldı, kızın annesi nişanı attı, kalsın istemiyoruz dedi. Biz de kızın annesine sadece evden dolayı mı bozuyorsun bu işi diye sorduk yok evden dolayı da değil dedi. Peki o zaman neden dedik biz mi üzdük dedim yok siz de üzmediniz dedi. O zaman neden dedik geçmişte çok üzüldük çok hakkımızı yediler ondan istemiyorum kalsın dedi kızın annesi. Neden böyle yaptı şimdi kızın annesi arkadaşlar moralimiz bozuldu, üzüntüden kafayı yiyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, nişanı attı kızın annesi, kıza söylüyorum annene beni sevdiğini önemli olan sevgi saygı anlayış olduğunu ilerde ev alacağıma inandığını söyle dedim kız diyor ki benim için sevgi saygı anlayışın yanında ailemin istekleri de önemli dedi moralim bozuldu, annesi ne derse onu yapıyor kız kafayı yiyeceğim sinirden?
Nişanı ev yüzünden bozan kayınvalide adayıyla nasıl başa çıkılır, ne yapmalıyım?