Annem sen nasıl genç kızsın diyor, sürekli erkek gibisin, azıcık neşeli cilveli ol diyor ama ben hiç feminen değilim, bildiğin Recep İvedik gibiyim. Makyaj yapar güzel giyinirim ama onlar da güzel olma takıntımdan. Romantiklik falan filan sevmiyorum, erkeklerle de konuşmak istemiyorum, hepsinden nefret ediyorum. Annem bu halinle kimse seni almaz, başımıza kalacaksın diyor
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu kadar net tanıman harika bir şey aslında 💛 Sen feminen olmak zorunda değilsin, cilveli olmak zorunda değilsin, romantik sevmek zorunda da değilsin. Bunların hiçbiri kadınlığının ölçüsü değil 💅
Annenin kaygısı “evde kalırsın” korkusundan, nesil farkı çok etkiliyor. Onun cümlelerini kişisel yetersizlik gibi alma lütfen. Senin değerini belirleyen tek şey kendinle uyumun ve huzurun 💜 İstersen annenle sakin bir anında “ben böyle mutluyum, ileride istersem evlenirim ama sırf evlenmek için rol yapamam” diye konuşmayı deneyebilirsin 🕊️
Unutma seni olduğun halinle seven biri çıkarsa zaten bu tavrını da sevecek, çıkmazsa da kendi hayatını kurman mümkün. Değerin evlilikle ölçülmez ❤️🔥